Şimdi Ara

VDS Sunucunuzu SSD Performansıyla Kullanın, Sebir.Net SSD VDS Paketleri, 500 Mbit HAT Hızı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşın konusunu baltalamak yada farklı bir durum içerisine girmek istemem yalnız firmamız hakkında bir kaç kötüleme yazısına rastladım bundan dolayı yazma gereği duydum .

bilisimist.net web sitemiz vps de barınmaktaydı ve anlık görülen aşırı ilgiden dolayı farklı performanslı bir sunucuya taşınmıştır ve ana sitemizde ip değişikliği olmuştur bundan dolayı bağlantı esnasında sorunlar yaşanmış olabilir bu firmamızın hizmetini yada kalitesini belirlememektedir, taşıma işlemleri esnasında sorunlar yaşanabileceğini web sitesi olan bir çok kişi bilebilir.

Konu içersinde iyi yada kötü yorum yapan hiç bir üyenin firmamızla bağlantısının olmadığınıda belirtmek isterim .

Hayırlı satışlar dilerim.
    Saygılarla

Bilişimist Web Hizmetleri
  • Bu 500mbps havuz sanırım. Garantilediğiniz bant genişliği nedir? Ayrıca fiyatlarınız hakkaten sıcak değil, bari bi indirim kodu falan verseydiniz foruma özel.
  • 20 liralık bir şey olsa alirdim belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serverpa.com'dan yıllık 4gb ramli vds Aldım sizin Son paketinize benziyor ama 150gb hdd ve 1.5tb bant genişliği var. Üstelik daha ucuz. Performans harika. R10da işlemlerim aradında görebilirsiniz. Nick aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.