Şimdi Ara

VDS Sunucunuzu SSD Performansıyla Kullanın, Sebir.Net SSD VDS Paketleri, 500 Mbit HAT Hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  VDS Sunucunuzu SSD Performansıyla Kullanın, Sebir.Net SSD VDS Paketleri, 500 Mbit HAT Hızı

Yıllık Alımlarda +2 Ay Ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astast -- 11 Nisan 2014; 9:07:40 >

• yeğen hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

yeğen hayırlı satışlar
    cpanel veya plesk panel ücretlere dahilmi

fuly management mi

fatura kesiyormusunuz
  • selmand kullanıcısına yanıt
    cPanel 30 TL ,
    Plesk 20 TL,
    Yıllık alımlar da cPanel ilk 2 ay bedava,
    6 aylık alımlarda 1 ay bedava
    full management
    7/24 destek,

Faturalarınız kesilmektedir.
  • sahinsah52 kullanıcısına yanıt
    https://www.bilisimist.net/cart.php?a=add&pid=87 bu arkadaşın vds olarak iddaa ettiği 1 GB SSD'si olan hosting'in ödeme sayfası :)

Konu günceldir, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

quote:

Orijinalden alıntı: THR

quote:

Orijinalden alıntı: K@TiP

Bunun nesi sıcak fırsat arkadaş ?

Piyasada 10 TL ye satıyorlar SSD li 1 gb ramli vdsleri...

Bknz : www.bilisimist.net

verdiğin linkteki siteye bile ulaşamıyorum, işte böylelerine 10 tl kaptırmak varken gayet sıcak fırsat

Kampanya güzel bence

Avea mobilde bile hemen açıldı site. Siz nasıl acamadiniz

Ben de açamıyorum. Ne düz internet ile, ne de ZenMate ile. Başlık sahibinin bu site ile ilgili verdiği linki de açamadım. Fiyat konusuna yorum yapmak istemem, ama sizin verdiğiniz link bende tırt (belki daha önce önbelleğe alınmış sayfayı açmış olabilir sizde).

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

quote:

Orijinalden alıntı: THR

quote:

Orijinalden alıntı: K@TiP

Bunun nesi sıcak fırsat arkadaş ?

Piyasada 10 TL ye satıyorlar SSD li 1 gb ramli vdsleri...

Bknz : www.bilisimist.net

verdiğin linkteki siteye bile ulaşamıyorum, işte böylelerine 10 tl kaptırmak varken gayet sıcak fırsat

Kampanya güzel bence

Avea mobilde bile hemen açıldı site. Siz nasıl acamadiniz

Ben de açamıyorum. Ne düz internet ile, ne de ZenMate ile. Başlık sahibinin bu site ile ilgili verdiği linki de açamadım. Fiyat konusuna yorum yapmak istemem, ama sizin verdiğiniz link bende tırt (belki daha önce önbelleğe alınmış sayfayı açmış olabilir sizde).

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Arkadaşın belirttiği (bilisimist.net) firmada satılan ürün Hosting paketleri olarak gözükmektedir. Zaten firmanın sunucu kısmını incelediğimde VPS olarak nitelendirilen sunucular satılmaktadır ve halen eski HDD disk kullanıldığını görmekteyim.
    Belirtilen bilisimist.net firmasının sitesi çoğu kişide açılmayacaktır çünkü karşılayan herhangi bir ns kaydı bulunamamıştır.http://www.intodns.com/bilisimist.net

Ayrıca belirtmek isterim internet sektöründe serbest piyasa uygulaması yapılmaktadır ve firmalar ürünlerini alt yapı oranına göre fiyatlandırarak satmabilmektedir.
    Bu durumda konumuza yapılan yorumun gereksiz olduğunu ve tamamiyle olumsuz bir yorum olduğunu görmekteyim.
    Mod'lara gerekli bilgiler aktarılmıştır.

Saygılarımla,
    Sebir Teknoloji

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfweb

Merhabalar,

Arkadaşın belirttiği (bilisimist.net) firmada satılan ürün Hosting paketleri olarak gözükmektedir. Zaten firmanın sunucu kısmını incelediğimde VPS olarak nitelendirilen sunucular satılmaktadır ve halen eski HDD disk kullanıldığını görmekteyim.
    Belirtilen bilisimist.net firmasının sitesi çoğu kişide açılmayacaktır çünkü karşılayan herhangi bir ns kaydı bulunamamıştır.http://www.intodns.com/bilisimist.net

Ayrıca belirtmek isterim internet sektöründe serbest piyasa uygulaması yapılmaktadır ve firmalar ürünlerini alt yapı oranına göre fiyatlandırarak satmabilmektedir.
    Bu durumda konumuza yapılan yorumun gereksiz olduğunu ve tamamiyle olumsuz bir yorum olduğunu görmekteyim.
    Mod'lara gerekli bilgiler aktarılmıştır.

Saygılarımla,
    Sebir Teknoloji

Alıntıları Göster
    Sipariş geçtim biraz önce bilisimist.net sitesinden sırf siz bilip bilmeden konuşuyorsunuz diye ispat için.

VDS açılınca ssd mi hdd mi testini yapıp caps ini paylaşacağım sabredin.

Ayrıca sitenin dnsler de sorun yok verdiğiniz linke girip kendiniz bakın.

• K@TiP kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Siz (bilisimist.net) firmasının sahibi misiniz ?
    Gelip burada savunuyorsunuz.
    Eğer satış yapmak istiyorsanız konunuzu açarak satışınızı yapabilirsiniz gelip burada bizim konumuzu baltalayarak bir yere varamazsınız.
    Ortaya bir şey attınız sonra gelip burada onu savunuyorsunuz.

Konunun uzamaması için moderatör arkadaşlardan hakkınızda işlem yapmasını isteyeceğim.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfweb -- 11 Nisan 2014; 19:14:45 >
    Merhabalar,

Ayrıca çok övdüğünüz firmanın kullandığı yazılım olan whmcs lisansı bile bulunmuyor maalesef.

VDS Sunucunuzu SSD Performansıyla Kullanın, Sebir.Net SSD VDS Paketleri, 500 Mbit HAT Hızı

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfweb -- 11 Nisan 2014; 19:26:22 >
  • ysfweb Y kullanıcısına yanıt
    Sen benim bu firmayla müşteri ilişkisi dışında bir bağlantım olduğunu ispat et ben kendim başvuracağım forum yöneticilerine banlanmak için.

Ne bir ortaklığım, ne bir tanışıklığım var o firmayla. Sadece sıcak fırsatlarda gelipte 30 TL den VDS satmanın sıcak bir fırsat olmadığını belirtmek için o siteyi örnek gösterdim ve sırf siz siteyi hemen karalamaya başlayınca da size adamların hizmetini ispat etmek için 10 TL den VDS yi satın aldım ve kurmaya başlanmış vds size ekran görüntüleriyle ispat edeceğim az bi sabredin.

Ben kimsenin konusunu baltalamıyorum ayrıca siz önce hitap etmesini ve tahammül etmesini öğrenmelisiniz. Bilip bilmeden de karalamaya girişmeyin hemen. İspatınız deliliniz yoksa susacaksınız iftira atmayacaksınız.
    Merhabalar,

Belirtiğiniz firmanın web sayfasında VDS'e dair herhangi bir şey göremedim ben ? VDS'i nasıl satın alabiliyorsunuz ?

Bence yorum yapmadan önce VPS ile VDS arasındaki farkları öğrenmelisiniz.
    Ayrıca sizin satış konunuza bu şekilde yorumlar atılmış olsaydı sizin tepkiniz ne olurdu ?

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfweb -- 11 Nisan 2014; 19:41:35 >
  • ysfweb Y kullanıcısına yanıt
    Al kardeşim bu ekran görüntüsü :http://prntscr.com/3916bh

Aldığım sunucu ip adreside : 31.210.154.44

Al bu da paypal siparişimin ekran görüntüsü :http://prntscr.com/391924

şimdi sen çık ispat et benim bu firmanın sahibi olduğumu ve bu firmayla bir kar ortaklığım olduğunu !
    Merhabalar,

Sizden bir şeyin ispatını isteyen olduğunu hatırlayamadım. Siz kendi kendinize bir efsane oluşturdunuz sonra gelip burada kendinizi savunmaya başladınız ?
    Tekrar ediyorum firma web sitesinde herhangi bir VDS içerikli bilgi yok öncelikle siz VPS ve VDS arasındaki farkı öğrenmenizi tavsiye ederim.
    Aldığınız hizmette IP adresiniz ping almıyor kaliteli hizmetinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Daha fazla yazarak konuyu kirletmezseniz sevinirim.

Saygılarımla

• quote:

Merhabalar,

Sizden bir şeyin ispatını isteyen olduğunu hatırlayamadım. Siz kendi kendinize bir efsane oluşturdunuz sonra gelip burada kendinizi savunmaya başladınız ?
    Tekrar ediyorum firma web sitesinde herhangi bir VDS içerikli bilgi yok öncelikle siz VPS ve VDS arasındaki farkı öğrenmenizi tavsiye ederim.
    Aldığınız hizmette IP adresiniz ping almıyor kaliteli hizmetinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Saygılarımla
    sayın ysfweb sizi r10 dada görmüştüm. Ama inanın fiyatlarınız sıcak değil. Normal piyasa fiyatları ki piyasada daha ucuza da bulunabiliyor.

Derseniz ki örnek verin. r10 da da bulunan nettetescil in fiyatlarına bakabilirsiniz. Daha önce en ucuzu da dahil tüm paketlerini kullandım ve memnun kaldım.

Fiyatlarınız yüksek demiyorum. Sadece burası indirim bölümü ve fiyatlarınız normal piyasa fiyatları. Fiyatlarınızı biraz daha aşağı çekmenizi tavsiye ederim.

İhtiyacı olan arkadaşlara da iyi bir piyasa analizi yapmalarını tavsiye ederim. Keza ucuz demek kötü demek değildir. Aynı şekilde de pahalı demekte iyi demek değildir.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

sayın ysfweb sizi r10 dada görmüştüm. Ama inanın fiyatlarınız sıcak değil. Normal piyasa fiyatları ki piyasada daha ucuza da bulunabiliyor.

Derseniz ki örnek verin. r10 da da bulunan nettetescil in fiyatlarına bakabilirsiniz. Daha önce en ucuzu da dahil tüm paketlerini kullandım ve memnun kaldım.

Fiyatlarınız yüksek demiyorum. Sadece burası indirim bölümü ve fiyatlarınız normal piyasa fiyatları. Fiyatlarınızı biraz daha aşağı çekmenizi tavsiye ederim.

İhtiyacı olan arkadaşlara da iyi bir piyasa analizi yapmalarını tavsiye ederim. Keza ucuz demek kötü demek değildir. Aynı şekilde de pahalı demekte iyi demek değildir.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    VDS gereği duyan bir webmaster fiyata pek bakmaz. Sorun halinde vereceğiniz destekten, makinaların sağlığına kadar pek çok husus önemli. Ben sorunsuz bir hizmet için aylık 25-30 TL fazladan veririm. Sitemin birkaç saat kapalı kalması durumunda aylık verdiğim ücretten çok daha fazlasını zaten kaybederim. Yalnız yanlış yerdesiniz normal webhosting paketi kampanyasını duyarabilirsiniz ama sıcak fırsatlarda VDS ihtiyacı duyan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Burada insanlarla gereksiz tartışmaya girmektense r10 üzerinde hizmet kaliteniz konusunda insanları bilgilendirseniz daha sağlıklı geri dönüş alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 11 Nisan 2014; 20:36:53 >

• quote:

Merhabalar,

Saygılarımla

Başlık sahibi ile aynı kişi misiniz? (Veya aynı kuruluş mensubu.) Biri aşırı kötülüyor (başka bir üye), biri aşırı savunuyor (siz), bana pek normal gelmedi...

• İcine etmisiniz konunun sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

İcine etmisiniz konunun sagolun

Önüne gelen sıcak fırsatları reklam alanı gibi kullanmaya kalkarsa bu sonuç kaçınılmazdır.
  • Paket özellikleriyle Referans verir misiniz, hızına bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.