Şimdi Ara

vdsl 32mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün türktelekomdan aradılar şu anda 2mb kullanıyorum.Sizi 69 tl ye vdsl 32 mb hıza geçirelim dediler tahattütsüz.Modem bedava sözleşme olmadan dediler.50 gb dan sonra 1mb e düşüyor dediler sizce geçiyim mi bu tarifeye.

• Onda % yüz 24 ay taahhüt vardır.Dersenki ben zaten fazla kullanmıyorum geçilebilir limit aşımında 1 mb/s kullanmak baya koyar gerçi bide vdsl de pingler daha kötüymüş forumda bununla ilgili konularda mevcut bide 32 değil 32 e kadar o tarife bunlarıda dikkate al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Onda % yüz 24 ay taahhüt vardır.Dersenki ben zaten fazla kullanmıyorum geçilebilir limit aşımında 1 mb/s kullanmak baya koyar gerçi bide vdsl de pingler daha kötüymüş forumda bununla ilgili konularda mevcut bide 32 değil 32 e kadar o tarife bunlarıda dikkate al.
    özellikle sordum tahattüt varmı diye ocak ayına kadar yok dediler.İstediğiniz zaman çıkabilirsiniz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem2016

özellikle sordum tahattüt varmı diye ocak ayına kadar yok dediler.İstediğiniz zaman çıkabilirsiniz dediler.

Alıntıları Göster
    32mbit hız ve 50gb kota müthişmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceqn

32mbit hız ve 50gb kota müthişmiş...

Alıntıları Göster
    Böyle bir tarife daha hayata geçirilmedi ki. Ama madem taahhüt yok (ama yine de kelime oyunlarına dikkat et) dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Böyle bir tarife daha hayata geçirilmedi ki. Ama madem taahhüt yok (ama yine de kelime oyunlarına dikkat et) dene derim.

Alıntıları Göster
    yarın bağlamaya geleceklermiş gelenler ile konuşacağım haberdar ederim bu tahattüt olayı dediklerine kadar ocak ayına kadar yapılmayacak dediler akmı karamı göreceğiz yarına.
  • quote:

yarın bağlamaya geleceklermiş gelenler ile konuşacağım haberdar ederim bu tahattüt olayı dediklerine kadar ocak ayına kadar yapılmayacak dediler akmı karamı göreceğiz yarına.

Alıntıları Göster
    Yeni tarifede 32mbit 50gb adil kullanımlı fiyatı zaten bu olur. Size kalan vdsl modem olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL PCI Modem
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Yeni tarifede 32mbit 50gb adil kullanımlı fiyatı zaten bu olur. Size kalan vdsl modem olur.

Alıntıları Göster
    Modem bugün geldi epey hızlılar.Sözleşmede denilen 79 tl imiş ya yalnış anladım yada görevli yalnış döyledi bilemiyorum.Tahattüt yok istediğin zaman çıkabiliyorsun.32 mb 50 gb kotalı sonda 1 mb e düşüyormuş.Daha açılmadı açılınca görüşlerimide belirtirim.
  • quote:

Modem bugün geldi epey hızlılar.Sözleşmede denilen 79 tl imiş ya yalnış anladım yada görevli yalnış döyledi bilemiyorum.Tahattüt yok istediğin zaman çıkabiliyorsun.32 mb 50 gb kotalı sonda 1 mb e düşüyormuş.Daha açılmadı açılınca görüşlerimide belirtirim.

Alıntıları Göster
    Modem olarakda
    verdiler.ZXDSL 931WII

• quote:

Modem olarakda
    verdiler.ZXDSL 931WII

Alıntıları Göster
    kullanmaya başlayınca yurt içi ve yurt dışı speedtest ss lerini atarsan bilgilendirici olur

• quote:

Görüşlerini merakla bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

quote:

Görüşlerini merakla bekliyorum..

Alıntıları Göster
    modem veriyorlarsa kesin taahhüt vardır bence bu işte :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

bencede

Alıntıları Göster
    Valla özellikle sordum.Tahattüt yok dediler.Modemi getiren kişiyede sordum oda yok dedi özelliği bu şekilde dedi.Bir geçiş olsun gene soracağım ttnete.Bu arada hala geçiremediler.

vdsl 32mb

• quote:

Valla özellikle sordum.Tahattüt yok dediler.Modemi getiren kişiyede sordum oda yok dedi özelliği bu şekilde dedi.Bir geçiş olsun gene soracağım ttnete.Bu arada hala geçiremediler.

vdsl 32mb

Alıntıları Göster
    speed test alalım mümkünse..

bu arada hangi il hamgi semttesiniz.

Vdsl2 heryerde destekliyormu acaba ben 8 mbite geçtim hat desteklemiyor diye 2 verdiler bende çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

speed test alalım mümkünse..

bu arada hangi il hamgi semttesiniz.

Vdsl2 heryerde destekliyormu acaba ben 8 mbite geçtim hat desteklemiyor diye 2 verdiler bende çıktım

Alıntıları Göster
    Daha bağlamadılar bağlanınca speedtest yaparım.İstanbul/Teşvikiye deyim.
  • quote:

Daha bağlamadılar bağlanınca speedtest yaparım.İstanbul/Teşvikiye deyim.

Alıntıları Göster
    hız düşmüyorsa süper tabikide :)
    ayda 79 lira 32mbit internet 50gb kota mı tarife ?
    ne zaman çıkmış bu tarifeler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

vala ya ben tarife kısmına giriyorum öyle tarife göremiyorum soruncada ne varsa odur diyorlar bende anlamadım gitti kişiye özel yada santrale özel mi nedir.

Bizim burada 8 desteklemiyor 16 yada 32 imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

vala ya ben tarife kısmına giriyorum öyle tarife göremiyorum soruncada ne varsa odur diyorlar bende anlamadım gitti kişiye özel yada santrale özel mi nedir.

Bizim burada 8 desteklemiyor 16 yada 32 imkansız

Alıntıları Göster
    Test amaçlı arkadaşı geçirmiş olabilirlir. Böylebir tarife modeli yok fakat 79 TL'ye 32 mbps hız geçilebilir gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Test amaçlı arkadaşı geçirmiş olabilirlir. Böylebir tarife modeli yok fakat 79 TL'ye 32 mbps hız geçilebilir gibi geliyor

Alıntıları Göster
    arkadaş heralde speedtestte 32mbit i görüp düşüp bayıldı.hala ses seda yok.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.