Yeni tarifeler açıklanmış. 16mbit e kadar 50 gb akn li 59 lira, 32mbit e kadar 50 gb akn li 79 lira. Bu durumda 32mbit e 20 lira fark vermek çok mantıksız. Gerçi telekomdan hizmet almak başlı başına mantıksız ya neyse.
quote:
Orijinalden alıntı: s0ft
Yeni tarifeler açıklanmış. 16mbit e kadar 50 gb akn li 59 lira, 32mbit e kadar 50 gb akn li 79 lira. Bu durumda 32mbit e 20 lira fark vermek çok mantıksız. Gerçi telekomdan hizmet almak başlı başına mantıksız ya neyse.
Sanırım sitesinde daha açıklanmamış ya da ben göremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Frécoß
quote:
Sanırım sitesinde daha açıklanmamış ya da ben göremedim.
Sitesinde bende göremedim de konu açmış arkadaşlar. Muhtemelen de doğrudur.
Siteye geç koyarlar, borsaya verildi şirket haberi olarak. 1 Ocaktan itibaren geçerli olacak.
Nasıl olsa bir hayırlı bir yanı yok yeni tarifelerin.
quote:
Ama vdsl 32 den başlıyor.16 olan adsl2 farkı nedir bilmiyorum ama ne kadar hız alınabilir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: cem2016
quote:
Ama vdsl 32 den başlıyor.16 olan adsl2 farkı nedir bilmiyorum ama ne kadar hız alınabilir acaba
Hayır vdsl2 16mbit hızdan başlıyor. Ayrıca hangi teknolojiyle verildiğinin önemi yok. Sonuçta 50 gb akn var. 50 gb a kadar ha 32mbit kullanmışım ha 16mbit.
quote:
Orijinalden alıntı: maxi909
quote:
Orijinalden alıntı: jonywayt
ben kadıköy kalamıstayım. 16 mbit alıyorum. toplamda hotgfiledan 1600 cıvarı cekiyorum. gecen ay sadece 950 gb dosya indirmişim. ping durumuna aksşam bakar söylerim :D
vdsl desteklemesı için kutunuzda arkadasların bahsettıgı gıbı ek modem gerekli. Ben kadıkoy telekom mudurlugune gıdıp neredeyse zorla yaptırttım.
kızıltopraga kadar optık ıle gelıyor. sonra 2 sokak normal gelıyor sonra 1 sokak daha atlıyor. ama verıyorlar mı verıyorlar :D
kalamış eskiden adsl adına şansız ama son 1,5 senedir iyi durumda santrak olarak kadıköy bölgesinde kaldığından eskiden santrala en uzak olan noktaydı ama dslamlar neredeyse kalamışın tamamını kapsıyor fenerbahçe'ye kadar...
Ben de fenerbahçe deyim ama benim santral Erenköy.Sorun yaratmıyor çünkü kalamis fenerbahçe taraflarında dslam den bol bisi yok.Pencereden baktığımda 2 tane görünüyor.
ben kafelerin olduğu eski piramit'e kadar olan bölüm yoksa fenerbahceyi ortadan bölüyor yarısı kadikoy yarısı erenköy telekom'un