Şimdi Ara

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.523
Cevap
52
Favori
198.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

100 mbps sorunsuz alabilir miyim?
  • İnternet bir anda gidiyor ve 2 3 saniye içinde oluşan crc hataları neden olur ?

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

• Bu değerler nasıl sizce? Normal mi?

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce hat degerlerim nasil ? upload cok sorunlu kopma falan yaşamadim hiç ama uploaddan sikintim var neler yapabiliriz ? yoksa yapacak bişey yok mu VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcientist -- 18 Ocak 2018; 7:30:29 >
  • arkadaşlar bu hat değerlerini ve saha dolabı mesafesini nasıl öğreniyoruz? sokakta fiber hat görünüyor ama binaya giriş verilmemiş. Dsmart fiber diye vdsl-yi yutturdu bize. binaya fiberi kim çekiyor?
  • eagle_3406 E kullanıcısına yanıt
    Vdsl aslında fiberdir. Sadece lokasyondaki kutuya kadar fiber gelip xdsl ile bakır olarak binalara iletim sağlanır. Tabi ki direk fftx gibi fiber sonlama gibi olmaz. Fiber fftb ya da ffth için sağlayıcıya başvurulması lazım veya bulunan yerin toplu bir konut site gibi olup kendilerinin daha önceden getirmiş olması lazım. Bina altında fiber kutusu yoksa fftx hizmeti yüksek ihtimal yoktur. Saha dolabı mesafesini ölçen siteler olabilir ancak 0 a yakın değerler ile kutunun yakınınızda olduğunuzu az çok tahmin edebilirsiniz.

Vdsl geçicem acaba hat zayıflaması vdsl geçince aynı kalıyormu ? birde kaç mbit alırım max
  • Aynı soru bende de var vdsl’e geçince hat değerleri olumlu yönde değişir mi?

• Ne kadar hız alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat değerleriniz iyi 50+ alırsınız rahat şekilde muhtemelen. Millenicom fiber nerede den sorgulama yapın.
  • Ankastre arası kablo eski ya da ankastre de oksitlenme mevcut veya arada arızalı bir splitter varsa, bunların değişimi veya onarımı sonrası hat zayıflama ve snr margin değerlerinizde iyileşme olabilir. Aksi halde normal şartlarda vdsl e geçtiğinizde snr değeriniz artış gösterir.
  • Aynı şekilde değerleriniz iyi, yüksek hız alırsınız gibi duruyor Millenicom sayfasından sorgulama yapabilirsiniz.
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    Bu değerlerle vdsl geçsem 35 mbit üstü alabilirmiyim ?
    Alacağınız maksimum hız: 82 Mbps

dedi hocam. D-smart bana 50 mbit verebiliyor sence alayım mı? Sıkıntı çıkarsa muhtemelen bina içi kablolamadan kaynaklanır onu da direk modemden binadaki kutuya tek kablo ile çözerim diye düşünüyorum.

24’de veriyorlardı. Tek korkum hat değerlerinin şuanki ile aynı kalması. Aynı kalırsa 24 bile alamam sürekli kopmaşar yaşanır. Vdsl’e geçince hat değerlerim yükselecek mi onu bilseydim ona göre hareket ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: xcientist

sizce hat degerlerim nasil ? upload cok sorunlu kopma falan yaşamadim hiç ama uploaddan sikintim var neler yapabiliriz ? yoksa yapacak bişey yok mu VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

Alabileceğin son hızı alıyorsun başka yüksek pakete geçemessin

• Vdsl portuna geçtiğinizden ötürü değişiyor diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdsl e gectiğinde snr değerınız değişir 35 muhtemelen alır sanırım sayet vdsl desteği varsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Vdsl desteği var bulunduğum sokakta 75mbit kullanan var bende deniyeceğim bu ay sonu geçiyorum vdsl ye

bu değerlerle vdsl alamadim santral uzaklığı 500 metreymiş adsl değerlerim

• Bugün Vdsl 50mbite geçtim ve hat değerlerim şaha kalktı resmen. 90-100 mbit de alabilirim gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.