Arkadaşlar merhaba, sıkıntım şu. 2 ay önce Türk Telekom'a geçiş yaptım ve modemim eski olduğu için kampanya dahilinde VDSL modem aldım. Bugün ise eski modemime (Airties RT-205) ihtiyacım var, bağlantılarını yaptım modemi taktım bütün ışıklar yanıyor. Wireless den modemimi de görebiliyorum fakat şifremi unuttum sanırım bağlanamadım bir türlü. İşin en can sıkıcı yanı ise Ethernet kablosu ile de giremiyorum modemin içine. Modemin içine giremediğim için Wireless şifresini de göremiyorum. Laptop kullanıyorum, ethernet kartında da sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Birkaç defa modemi de Resetledim, açtım kapadım vs. Türk Telekom'un destek biriminin el mi atması gerekiyor acaba?
Ne yapabilirim bu durumda. Bilmediğim veya gözden kaçırdığım var mıdır acaba ?
modemi sıfırladıysanız artık ethernet ile girebilirsiniz.
VDSL internet kullanıyorsan. ADSL modem ile internete bağlanamazsın. Belki o yüzden giriş yapamıyor olabilirsin.
Yok hayır yüksek hızlı net değil diye biliyorum, bakınız VDSL modem var şuan onu taktığımda sorunsuz giriyorum nete. Fakat airties rt205 modemi bağladığımda tüm ışıklar yanıyor fakat internet erişimi yok diyor.
Dediğiniz gibi internetim hızlı olupta adsl modem olduğu için sıkıntı olabilir mi?
Dediğim gibi internetimin hızı düşük 8 Mbps'ye kadar destekliyor. Sorunun bu olduğunu da düşünmüyorum. Türktelekomu aradığımda zaten benim yaptığım şeyleri tekrarlatıyor saçma sapan bir şekilde.
Daha önce yazdığım gibi VDSL internet sinyalleri ile ADSL modem çalışmaz. Boşuna uğraşmayın. Ayrıca VDSL için 8 mbit hız çok düşük. MH'ne nedeni sorsanız iyi olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme