Şimdi Ara

Ve Artık Zamanı Geldii... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi bakalım herkesin arabayla ilgiki düşüncelerini öğreneyimki ona göre belirliyelim. Diper aracımda beyaz biraz farklı olması fena olmaya bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araçı yigit ö..den mi aldınız?
  • Hayır murat ismi alduğm kişinin. Bi sorun mu var araç ankaradaydı önceki plakasıda 06yk001

• Canım kaldı ne yalan söyleyim Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Gözüm varsa da gözüm çıksın

Abi fotodaki beyaz renk cidden çok yakışmış siyah aksamlarla çok güzel uyum göstermiş. Egzoz çıkışını düz yapman daha güzel durabilir naçizane görüşümce.
    Jantlarını siyah seçersen sade bir farklılık yakalayabilirsin. Rengi solmuş ön ızgara, ön sinyalleri arka farlarını ve ayna kapaklarını yenilemen ya da kaplatman iyi olacaktır. Farlar özellikle güvenliğin için.
    Aracı boyatmak yerine kaplatmak daha uygun fiyat olabilir. O işten hiç anlamıyorum ama anlayan abilerim yardımcı olurlar eminim.
    İç mekana da ekranlı teyplerden alıp (çok afiilli olmayanlardan) modernize edebilirsin belki.

Bir de fiyatlar hakkında bizi bilgilendirirsen belki bir heves biz de sahip olabiliriz bu tatta araçlara

• Hayırlı olsun aracınız öncelikle..

Sağlam bir kumar oynamışsınız, fakat kazanırsanız, nadir bulunan kupon bir araç sahibi olursunuz..

Hemen çıkmaz alıcısı fakat uzun vadede karlı bile satabilirsiniz..
  • sen scirocco diye toros almışsın kardeş
  • İnşAllah daha iyisi sizin olur kardeşlerim :) araç 2 sene güneş altında yattığından plastik aksam pert olmuş

ön tampon fiber olduğundan bi tarafı aşşa bi tarafı yukarı bükülmüş zavallım

aracı gerçekten almayı çok istiyodum gerçekten istediğimde oldu Çok ŞÜKÜR

ha bu arada EVET KARDEŞ 160HP LİK TOROS ALDIM SAY SEN

• güle güle kullanın bende düşünüyorum bunlardan fakat günlük kullanım için değil hobi ralli için

modifikasyon için bi kaç tavsiye istersen bende kendi görüşlerimi söylemek isterim

öncelikle kesinlikle afilli parçalar takma bence her şeyini orjinal yap jantları tamponları falan hiç oynama

cama film falan uğraşma xenon far falan yapma herşeyi orjinal olsun bence

otomobil 90 modele yakın galiba bence klasik değeri olan bi araç oyüzden orjinaline saygılı davran

hatta aldığında üzerinde olan orjinal olmayan parçaları sök orjinali ile değiştir

ben olsam radyo kaset çalarını bile değiştirmezdim hatta aldığımda değişmişse bile bulur orjinal kaset çalarını takardım

biliyorum çok orjinal kelimesini kullandım ama eksoz falan yapma adam akıllı bin bence
  • yarı orjinal olması yeterli benim için. Sadece jant lastik coilover takıcam gerisi zaten orjinal olacak. Yada şu anki görüşlerim bu şekilde. Tabi sizin önerilerilerinizde çok önemli

• Bu arabayi ya tam orjinal tut yada saglam modifiye yap

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Bu arabayi ya tam orjinal tut yada saglam modifiye yap

Katılıyorum, nedense eski arabaları ya tam orjinal anahtarlığına kadar yada tam modifiyeli seviyorum. Kaputu uzatıcan 19 JMS leri atıcan body kit ile tatlı bi yeşile boyayıp daha sonrasında ince ayarlarına bakılır. He ses sistemini söylememe gerek yok herhalde.
  • Bir de beyaz ne kadar moda olursa olsun siyahın yeri bazı arabalarda her zaman başkadır.

Örnek; ( Arkadaş farlar ile oynayıp orjinalliği bozmuş lakin bu arabaya mat siyah plastidip uygularsanız bakan döner bir daha bakar. )

Ve Artık Zamanı Geldii...

Orjinallikte yine siyah tercih edilebilir. Zaten arabanın lansman renklerinden biriydi.

• Aracın orjinal rengi bu benim hoşuma gitti değişik bi ton

• Hayırlı olsun şimdiden

• Allah razı olsun Daha iyisi senin olsun Ki eminim daha iyidir :)

Abilerim Ablalarım konuyta bu linkden devam ediyoruzhttp://forum.donanimhaber.com/m_88387960/f_//tm.htm#88387960
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.