Şimdi Ara

Ve Artık Zamanı Geldii...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaşlar sonunda eli ayağı düzgün bir scirocco Mk2 buldum ve nasipse 18.02.2014 tarihi itibariyle benim olacak :)

Aracın resimlerini sizlerle paylaşacağım

ona göre siz değerli forum üyelerininde tavsiyeleri doğrultusunda restorasyon yada modifikasyon işlerine başlayacağız..

Resimlerden Sonra tavsiyelerinizi bekliyorum :)

• Güzel bir proje olur ama zamanla kötü biraz euro-dolar uçtu ve parçlar ona göre pahalandı.,Ama güzel bir şey olabilir.
    Ama modifiye etmeden önce bakımları ve çürük vs. kapatılmalı.
    İzolasyon yapılcaksa yapılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Güzel bir proje olur ama zamanla kötü biraz euro-dolar uçtu ve parçlar ona göre pahalandı.,Ama güzel bir şey olabilir.
    Ama modifiye etmeden önce bakımları ve çürük vs. kapatılmalı.
    İzolasyon yapılcaksa yapılmalı.
    resim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

resim yok

Alıntıları Göster
    Fotoğraflar nerede ?
  • mahoed kullanıcısına yanıt
    UP , aldınızmı hocam arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not afraid-

UP , aldınızmı hocam arabayı
    Bekliyoruz bakalım resimleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Bekliyoruz bakalım resimleri.

Alıntıları Göster
    Foruma düzenli giren biri değil gibi, aklına gelir de girip bizi bilgilendirir umarım, güzel bi proje görürüz
  • Abilerim ablalarım kusura bakmayın geciktim. Ankara şaşmaz sanayide motoruma tecavüz ettiler

Son dk da bi usta bulduk o toparladı durumu. Güncel resimler bu akşam sizlerle olacak olayoda detaylı anlatıcam. Ben yandım siz yanmayın
    UP hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not afraid-

UP hocam
    ss up
  • Ilk resim
  • .
  • .
  • Şükür arabayı Sivasa getirdik. Tabi getirene kadar öldük öldük dirildik.

Aracı almaya gittiğimde marş almıyordu.
    1. Usta dağıtıcı dedi
    2.usta buji dedi üç takım buji aldık
    Sorun bujide çıkmadı. Enjektör ayarları yapıldı bastık çalıştı. Ama araba ısınınca 1. Pistonu ateşlemeyodu. Buji kablosu dedi.
    Buji kablosu ararken şaşmazlarda karakuş diye biyerde bulduk ve ne olduğunu anlamadan ustaları distribütör kapağını değişti. Araba artık hiç çalışmıyodu :)
    Sorun bobinde dedi bulduk aldık değişti ama düzelmedi.
    Sorun ateşleme modülünde dedi 1 gün bekledik parça geldi taktık gene çalışmadı. 5-6Saat boyunca motorda ateşlemeyle ilgili her parçayı söktü taktı düzeltemedi baktı olmayacak distribütör bozuk dedi Aradık bulamadık. Artık kafayı yedim derken babam bi usta söyledi ona götürelim dedik.
    3. Benim canım ustalarım onların mahfettikleri motoru çalıştırdılar. Bi süre bekledikten sonra elektrik ustasıda geldi ve bu arabanın ateşlemesinde aorun yok deyince benim sigortalar attı tabi. GittiLer bi benzin filitresi getirdi taktılar araba saAt gibi çalışmaya başladı tabi eski filtrenin içinden çamur aktı resmen. Zorlamadan dolayı benzin pompasının zorlandığını ancak bu şekildede kullanıla bileceğini söylediler.Araç sorunsuz bi şekilde ankaradan sivasa geldi yolda gayet performanslı.

Şimdi takdir sizin bu ilk ustaları sevelimmi sabahamı bırakalım ???

• Şimdi bana bu araç için dashboard yani döş :) , arka silecek motoru , arka 16 ön 15 ofsetli bbs jant , 4 adet ayatlı amortisör lazım. Tabi hepsi bi yana önxe bi döş bulalım beraber üstündeki enkaz durumda moralimi bozuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoed

Şimdi bana bu araç için dashboard yani döş :) , arka silecek motoru , arka 16 ön 15 ofsetli bbs jant , 4 adet ayatlı amortisör lazım. Tabi hepsi bi yana önxe bi döş bulalım beraber üstündeki enkaz durumda moralimi bozuyor :)
    önceki sahibini resmen kurtarmışsınız.
  • biraz öyle oldu

ben memnunum arabamdan motor da tık yok 2.0cc ye kadarda peşine yetişebilen yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoed

biraz öyle oldu

ben memnunum arabamdan motor da tık yok 2.0cc ye kadarda peşine yetişebilen yok
    Scirocco MK2 beğendiğim bir modeldir.

Uygun bir bodykit çalışması ile çok güzel bir görüntü elde edilebiliyor.
    Kazasız belasız güle güle kullanın.

• Üzerinde zaten resimdeki bodykit var. Araç ruhsatta metalik mavi olarak geçiyor. Şimdi rengi nasıl yapalım ?
    bence hiç düşünmeyin son yılların modası olan beyaza boyayın hem çok ta hoş olur özellikle bmw nin falan kullandığı tonlar daha bir iyi olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.