ati fiyatları bir düşürse şöyle güzel bir şekilde işte ozaman nvidia batar...
adamlar zaten yok satıyor.fiyatları indirse tek olacağı kart almak için bekleyen sayısı artacak.
vatana hiç güvenmiyorum ben.
bi üründe indirim var diye mail atıyorlar sonra bi araştırıyorsun indirim yaptık dedikleri ürün indirimli haliyle bile piyasadan pahalıya satılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Evet müthiş bir indirim. 3 ay önce 747 liraya aldığım HIS 5870, 720 lira olmuş. Çok indirmişler yav iflas ederler falan bide, aman ha.
Büyük indirim yapmışlar gerçekten.
Ati'ye helal olsun nasıl bir indirim yaptıysa Vatan Bilgisayar'daki bütün ürünleri etkilemiş. Demek bütün bilgisayar sektörü gpu üreticilerine göre hareket ediyor :)
vatan sitesi çöktü galiba ben bakerken çok mu kem baktım ne
Ati'ye helal olsun nasıl bir indirim yaptıysa Vatan Bilgisayar'daki bütün ürünleri etkilemiş. Demek bütün bilgisayar sektörü gpu üreticilerine göre hareket ediyor :)
komik
quote:
Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
@ Permanent.
Aslında öyle bir sistem kurup nvidia ya fotosunu yollayacan,adamlar kafayı çizer.
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Evet müthiş bir indirim. 3 ay önce 747 liraya aldığım HIS 5870, 720 lira olmuş. Çok indirmişler yav iflas ederler falan bide, aman ha.
Büyük indirim yapmışlar gerçekten.
ati'de indirim 10 TL değil şok şok !!! sadece 9.99 TL Fırsatı kaçırmayın ben bu kampanyaları biryerden hatırlıyorum galiba
bknz: migros bim vs vs
quote:
Orijinalden alıntı: Permanent.
quote:
Orijinalden alıntı: Runoart
Bende 5850 almaya gittim Bursa şubesine fakat yoktu ! Delirdim hiçbiyerde yok heryeri gezdim !
Bursada tek kart var oda his 5870 geçen gittim ekran kartı namına bişey göremedim
5770 yok mu?
vatanı takip edenler vatandaki ati kartlarda indirim olduğunu farketmişlerdir... exa da indirim görmedim şu an itibariyle...fakat genel olarak fiyatlar hala yüksek..
bende sevinmiştim
quote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
quote:
Orijinalden alıntı: Permanent.
quote:
Orijinalden alıntı: Runoart
Bende 5850 almaya gittim Bursa şubesine fakat yoktu ! Delirdim hiçbiyerde yok heryeri gezdim !
Bursada tek kart var oda his 5870 geçen gittim ekran kartı namına bişey göremedim
5770 yok mu?
Ben göremedim son kısımda bir 5870 vardı o kadar ama 5570 stoklarda gözüküyor.
vatana dikkat iki sebne önce hıs3870 almıştım kutusu yırtıktı ya bu iade melmı diye sordugumda bıyık altında güldüler ama ben genede o zamanlar ekran kartı bulunamadıgı için aldım ve aldıgım gün bozuldu, ve geri verdik degiştirdik falan, asılı ise bunu iki sene sonra yüzlerine söyleyince oluyor bazen böyle olaylar dediler, yani ben bizim şirketlere asla güvenmiyorum vatana bile.
quote:
Orijinalden alıntı: TiRaNTx
ati fiyatları bir düşürse şöyle güzel bir şekilde işte ozaman nvidia batar...
Nvidia'yı batırıp ne yapcan, rekabet her zaman iyidir. Tek başına Ati olsa neler yapar Allah bilir.
Büyük bi heyecanla girmiştim
quote:
Orijinalden alıntı: Bigteacher
Zaten bu Nvidia kartların satılma ihtimali çok düşük. ATI nin indirim yapmasına gerek yok.
eminmisin
quote:
Orijinalden alıntı: SiLo!
Büyük bi heyecanla girmiştim
Demi insan işin aslını öğrenince garip bir hal alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
quote:
Orijinalden alıntı: Bigteacher
Zaten bu Nvidia kartların satılma ihtimali çok düşük. ATI nin indirim yapmasına gerek yok.
eminmisin
Bu parayı bu performans ve ısı değerlerine sahip kartlara verirmisin. Yazın sorun çıkartma ihtimali bu kadar yüksek karta....