Şimdi Ara

Ve DH de SOn YAZı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mu_Joe54

http://forum.donanimhaber.com/m_16647167/mpage_1/key_//tm.htm#17971413 son mesaj atanı okuyun

Mum yatsına kalmadan söndü

vehttp://forum.donanimhaber.com/m_16026272/mpage_1/key_//tm.htm#16026272

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 15 Ekim 2007; 16:15:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

quote:

Orjinalden alıntı: crazygirl91

evet arkadaslar 18 yasında bir kızm ve yaklasık 1,5 yıldır dh ve knight ile iç içe oldum.. Fakat Knight ın bana Getirdigi tek sey 2 kırıK oldu..!! yaklaSık 1,5 yıl falAN oldu knight a baslayalı Ve Cok TakTIm ama baNa univERsİte SınavınDa PahALıya MAl OLdu.. su an 68 lwl oLAn wArriOR umu bıRAktım cuNKu ailem bilgiSAYarIMA EL KOYDU :( :( SOnKEZ YAZıyorum Dh YE ve KNİGHTA,Cok zeVk alDIm cok EGlendim aMA olmadı HEpinize ButuN KNight CılarA BasaRIlaR DİliYoRum ve BİlYorumki oyUnu BırakAnlarIN cOguNun Bİ sebeBİ de aRtık Cocuk OyunUna DOnmesiDİR.. NeySe LAfı FAzla UZatMAYA GEreK YOk hepinizE BAsArıLAr dİLİYOrum ARkADAsLar ELVEDaaaAA...!!

sen fakesin bence

Bir bayana karşı terbiyeli ol

• he
    quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

quote:

Orjinalden alıntı: Mu_Joe54

http://forum.donanimhaber.com/m_16647167/mpage_1/key_//tm.htm#17971413 son mesaj atanı okuyun

Mum yatsına kalmadan söndü

vehttp://forum.donanimhaber.com/m_16026272/mpage_1/key_//tm.htm#16026272

helal olsun be gercegı bulmus adam sız konusuonus hala

• okul ko dan eglenceli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO®

okul ko dan eglenceli

Aynen
  • Yorumlar berbat
    yok 18 yaşında 68 lvl felan filan
    nevermore clan başkanı 17 yasında bir welet +80 clan sahibi.
    ne olmus..
    yaşta değil bu oyun.

sivil hayatında başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thenity -- 15 Ekim 2007; 16:22:42 >
  • Yolun acık olsun 4 yıldır devlet memuruyum.. Goreve basladıgım sene oyuna basladım.. 2 ci üniversitemin ilk 2 yılında 86 ortalama yaptım 3 cü sınıfta sınıfta kaldım 2ci yılımdada zarzor gectim.. Ama bu yıl daha sınavlarıma 6 ay var ama dün aksamdan ihtibaren çalısmaya başladım...Hiç bir ihtiyacım olmamasına rağmen sadece kendimi tatmin etmek icin okuduğum halde iken sınıfta kalmam beni çok üzdü ama hakettim .. Bence suan çoğu genç arkadasımız kendini mahvediyor... Bu oyun yüzünden bir daha kesinlikle 70 den aşşagı ortalama düsürmeyeceğim bunu kendime söz veriyom başkaları beni hic alakadar etmez.. Sadece giden koskocaman 1 yılım oldu.. Allahtan bu oyunla herseyi elde ettikten sonra karşılaşmısm ...
  • bende şuna karar verdim elim ekmek tutunca iyi para kazanırsam bir pc birde gold alacam o zaman içim rahat oynarım
  • yaşla ne alakası war harbiden ?

arkadaşın da dediği gibi o +77 ünlü adamların çoğu velet

hele bazılarına para çok gelioo char alıyolar 14 15 yaşındaki veletler

kral oluyolar

yaşla alakası yok bunun 18 yaşında ve 68 lvl olabilir gayet normal

bu arada ReeL Hayatta ßaşarıLar bırakman iyi olmuş bende bıraktım xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

quote:

evet arkadaslar 18 yasında bir kızm ve yaklasık 1,5 yıldır dh ve knight ile iç içe oldum.. Fakat Knight ın bana Getirdigi tek sey 2 kırıK oldu..!! yaklaSık 1,5 yıl falAN oldu knight a baslayalı Ve Cok TakTIm ama baNa univERsİte SınavınDa PahALıya MAl OLdu.. su an 68 lwl oLAn wArriOR umu bıRAktım cuNKu ailem bilgiSAYarIMA EL KOYDU :( :( SOnKEZ YAZıyorum Dh YE ve KNİGHTA,Cok zeVk alDIm cok EGlendim aMA olmadı HEpinize ButuN KNight CılarA BasaRIlaR DİliYoRum ve BİlYorumki oyUnu BırakAnlarIN cOguNun Bİ sebeBİ de aRtık Cocuk OyunUna DOnmesiDİR.. NeySe LAfı FAzla UZatMAYA GEreK YOk hepinizE BAsArıLAr dİLİYOrum ARkADAsLar ELVEDaaaAA...!!

sen fakesin bence

ıdnın sonunda 91 yazıyor ve 18 yaşında

• insanlar bu salak oyunu neden oynarlar hiç anlamıyorum bende bi aralar knightçıydım ama sonralar anladım bu kadar aptal bi oyun olduğunu
  • yıl 3 oldu bu oyunu oynuorum hemde nerdeyse hergun ama ama nerdeyse 1 saat felan derslerımede calısıorum .Knıghtın bana bır zararı olmuor .Derslerım ıyı gecen yıl oks ye grdım ve 73net yaptım .herseyın bı zmanı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rontgower -- 15 Ekim 2007; 17:24:33 >
  • Nerde abaza var foruma toplanmış başka bir üye böle bir yazı yazsa(ki hiç ortalıkta görünmeyen bir üye) 3-5 mesaj anca yazılır ama kızın biri yazınca topic uçmuş ulan ne abazasınız bea
    Not: 18 yaşında değil 16-17 yaşındasındır %90 çünkü nickin sonunda 91 var.
    Not2: Sende abazasın falan demeyin 18+ çalışıyoruz biz
  • Cinsiyet belirtmen cok manasız olmuş.Örnegin ben;merhaba arkadaşlar ben 27 yaşında calışan bir erkeğim oyunu bırakıyorum kendime uyarlayınca bole antipatik bişe cıktı
  • saçmalık erkekden başka hiç bişey deilsin....
  • lan olayı ko yu kızlar oynar oynamaza çevirmişsiniz adam fake sallamış herkez de yuttu ne diyim hakikaten abazan dolu
  • quote:

Katılım zamanı: 13 Temmuz 2007

f dicem ben

• quote:

Orjinalden alıntı: millertime

Cinsiyet belirtmen cok manasız olmuş.Örnegin ben;merhaba arkadaşlar ben 27 yaşında calışan bir erkeğim oyunu bırakıyorum kendime uyarlayınca bole antipatik bişe cıktı

evtbencede cinsiyet belirtmek saçma
    oyunu bırakmanda ne derece doğru bilemem ama adına hayırlı olsun derim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.