Şimdi Ara

Ve DH de SOn YAZı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fake.Nedeni ise bu güne kadar hiç bir kızın bu şekilde yazdığını görmedim daha.Zaten nickte de hayır yok.
  • niye gerçek kullanıcı adınla yazmadın . banlandı mı ?
    ,;(;fake;);;
  • AFERİM SANA
  • Hayatta daha güzel şeyler seni bekliyor .. Tadını çıkarman dileğiyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion90

bilemiyorum kız 18 yaş we 68 lwl ???

Bu arkadaşı bilememde, Level 73 priesti olan kardeşimin arkadaşının ablası vardı.Yaşı 19 sanırım.
    İtemleri falan gayet iyidi...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bende bıraktım oyunu ve charları itemleri reel para ile sattm biraz daha üste para koyup laptop alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Bu Topiç Tutar

bencede

• quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

quote:

Bu arkadaşı bilememde, Level 73 priesti olan kardeşimin arkadaşının ablası vardı.Yaşı 19 sanırım.

Şakasınız siz, numan bizim dishy i anlatırmısın lütfen....

ben bahsediyim 74 level dual rof lu bir arkadaşımız ve 16 yaşında bayan..
    server da da oldukça iyi oynayan bir priest...
  • quote:

neden olmasın bızım sınıfta bır kız wardı suan 80lw dıesde oynuor
  • Herkesce Tanınan Pathosda Krallıkta Yapan Ayrıca Jap10 Un Karısı Olan DieForM3 Gül Abla
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo_galileo

quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

quote:

Şakasınız siz, numan bizim dishy i anlatırmısın lütfen....

ben bahsediyim 74 level dual rof lu bir arkadaşımız ve 16 yaşında bayan..
    server da da oldukça iyi oynayan bir priest...

Neden siz diye hitap etme gereği duydunuz ?
    Ben olamaz diye birşey söylemedim ve olduğuna dair örnek verdim.
    Hitaplara dikkat edelim.
    Ayrıca benim bahsettiğim charda en son,
    Cs +7, Shell set +8,Sh +7 bulunuyordu.
    Takılarını bilmiyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ya kiz diye oyanayamazmi ya ? sacmalamayin lutfen.bence kotu yapmissin bende okula gidiyorum ama hem knight hemde ders calisiyom yani 2si bir arada oluyor ama günde 1-2 saat oynuyom kendimi fazla kaptirmiyom
  • bizim sınıftada bir kızın 90 lvl charı var itemleri +10 shell set dual +3 rof +3 iron set +21 reb giga duperin önde gideni
    cokmu attım ne
  • sallamak bedavaaaaa
  • Malezya serverın da oynayanlar bılır bı dunya bayan vardı hele içlerinden biri ne hastaydım AyumiKyo knight ta tanıstıgım ılk bayandı sonra patos ta var birkac arkadasım bide ablamız hemde patosun en ıyı magelerınden logos ta ispanyol bi buffer arkadas var ronarkta bi kactane grakornda da var yani bayan olunca oyun oynayamıyomu bayandan doktor muhendis basbakan olurda knight cı olmazmı bırakın allah askına Arkadasın tebrikler bırakmıssın bılgısayarına el koyulmasına kadar uzamıs işte bu arada bu zamana kadar el koymayıpta şimdi nie koydular onu anlamadım kjoca yaz boyu güzel ders calısabılırdın neeyse reel hayatta basarılar bu arada char secimin güzelmiş warrir kullanmmak sabır ister
  • bırak 18 yasında kızsın erkek arkadas bul iste
  • quote:

Yaşla ne alakası var ? Yaşım 17, lvl 78... Lvl ile yaşı mükayese etmek kadar mantıksız bir şey olamaz...
  • Öncelikle Kendin İçin En Doğru Kararları Gene Kendin Werirsin Çünkü Kimse Seni Senden Çok Sevemez Bundan Emin OL Zararın Neresinden Dönsen Kardır Bişeylerin Farkına Warıp Onu Düzeltmeye Çalışman En Azından Çabalaman Bile Güzel Real Hayatta We Derslerinde Başarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

quote:

Orjinalden alıntı: crazygirl91

evet arkadaslar 18 yasında bir kızm ve yaklasık 1,5 yıldır dh ve knight ile iç içe oldum.. Fakat Knight ın bana Getirdigi tek sey 2 kırıK oldu..!! yaklaSık 1,5 yıl falAN oldu knight a baslayalı Ve Cok TakTIm ama baNa univERsİte SınavınDa PahALıya MAl OLdu.. su an 68 lwl oLAn wArriOR umu bıRAktım cuNKu ailem bilgiSAYarIMA EL KOYDU :( :( SOnKEZ YAZıyorum Dh YE ve KNİGHTA,Cok zeVk alDIm cok EGlendim aMA olmadı HEpinize ButuN KNight CılarA BasaRIlaR DİliYoRum ve BİlYorumki oyUnu BırakAnlarIN cOguNun Bİ sebeBİ de aRtık Cocuk OyunUna DOnmesiDİR.. NeySe LAfı FAzla UZatMAYA GEreK YOk hepinizE BAsArıLAr dİLİYOrum ARkADAsLar ELVEDaaaAA...!!

sen fakesin bence

+1907 bencede dh a weda dio ama 5 mesaj sayısı tipik post kasıcı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.