Şimdi Ara

Ve gtx 470 garantiye gitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CeFurkan geldimi senin kart imzanda sipariş verildi yazıyorda hala ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: deeper_inside

işin türkçesi 93-95C'de çalışan kartlar bana da pek hayra alamet gelmedi ama 2.nesil fermiler gelince satıp yeni seriden alırım diyerekten satın aldım kartı...
    @deadspace
    ses yongası realtek fakat biostan iptal ettim creative marka ses kartı kullanıyorum, artık ekran kartını verdim yani şu saatten sonra yapabileceğim pek fazla birşey yok gene de tavsiye için teşekkürler başka arkadaşlar faydalanabilir...

Bence idare edip yeni nesili beklemeliydiniz. Önce bir otursun yerine (ne kadar oturacağı belli değil ama yeniler genellikle iyi sonuç verir) ondan sonra gönül rahatlığıyla alınır. Tavsiyem; değişim yerine para iadesi isteyip mevcut kartınızla yola devam edin. İlerleyen zamanlarda yeni nesillerde daha ucuza çıkacaktır, kâr edersiniz.

Arkadaşın önerdiği yol çok mantıklı. GTX 260 zaten çok iyi bir kart. Üstelik daha sonra ZOTAC almanı tavsiye etmem. Yanlış anlama marka gayet iyi bir marka fakat Türkiye dis. olan Penta kadar iğrenç, uğraştırıcı ve sorunlu bir firma göremezsin. Üstelik Zotac stok soğutuculu bir model alacağına ileride özel soğutuculu bir model alabilirsin.
    Bunun yanında kartlarda genel bir sorunda çıkabilir. Farklı revizyonlarla bu giderilir sende işini garantilemiş olursun. Bence arkadaşın ürün iade önerisini yabana atma.

ne güzel demişsin adi şerefsiz pentayla ben 2 ay boyunca uğraştım bozuk 790i zotacı calışıyor deyip yoluuyorlar bakalım ne olacak son durum

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

quote:

Penta'dan sonuç gelmiş, değişim kararı verilmiş ve yeni kart bugün kargoya verilmiş, bir aksilik olmazsa yarın tekrardan gtx 470 kullanıcıları arasında yerimi alacağım:)

Hayırlısı olsun ama keşke iade etseydiniz :) Neyse bir daha sorun çıkarırsa sakın değişim kabul etmeyin iade isteyin. Nivida illaki fiyat düşümüne gidecektir çünkü bu fiyatlarla fanları dışında alıcı bulamaz. Ha bir de çevreden duyum alan bilinçsiz kullanıcılar.

@Xtremee; bir kişinin üzüntüsü ve sıkıntısı üzerinden mutluluk yaşayacak kişi kesinlikle insan değildir.

kardeşim fiyatlar dustu zaten

sadece birkac gun stoklara gelmesini bekleyin

573 tl den gtx 470 aldim ben

cezan bitmiş. geniş inceleme ne zamana geliyor =)

• quote:

Çok iyi fiyattan aldınız valla şimdi dolar yükseldi alınmaz şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

quote:

quote:

Penta'dan sonuç gelmiş, değişim kararı verilmiş ve yeni kart bugün kargoya verilmiş, bir aksilik olmazsa yarın tekrardan gtx 470 kullanıcıları arasında yerimi alacağım:)

Hayırlısı olsun ama keşke iade etseydiniz :) Neyse bir daha sorun çıkarırsa sakın değişim kabul etmeyin iade isteyin. Nivida illaki fiyat düşümüne gidecektir çünkü bu fiyatlarla fanları dışında alıcı bulamaz. Ha bir de çevreden duyum alan bilinçsiz kullanıcılar.

@Xtremee; bir kişinin üzüntüsü ve sıkıntısı üzerinden mutluluk yaşayacak kişi kesinlikle insan değildir.

cezan bitmiş. geniş inceleme ne zamana geliyor =)

kartı yeni yeni tanıyorum :D

bu gun acarim bir konu bakalim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.