Bilmiorum ama lvl 61 e kadar gelip sonra yavaş yavaş 62 ye atlarken daha masterı bile yapmamışken charın hacklenmesi ne kadar kötüNeden diorum neden bu emek hırsızları etrafta dolaşıo hala bunları nasıl yapabiliolar!Yazık oldu!Neyse verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliorum.Bu arada arkadaşlar garip garip konular açılıo Koxp un yeni sürümü felan sakın indirmeyin sakın!
Biz bangır bangır bağırıyoz bu programlar trojan içeriyo diye özellikle ben. Eğer sen indirdiysen böyle bi program charına yazık olmuş, hakkınla kasıp öyle soydularsa sana yazık olmuş... Eğer bilgisayarınızda böyle bi trojan şüphesine kapıldıysanız format atın kökten çözüm. Eğer atamam böyle sık sık diyorsanız gidin bi bilgisayarcıya koruma kartı alın. 20-30M bişiy. 20-30M eminim 60+ lvl charınızdan değerli deildir..
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
Biz bangır bangır bağırıyoz bu programlar trojan içeriyo diye özellikle ben. Eğer sen indirdiysen böyle bi program charına yazık olmuş, hakkınla kasıp öyle soydularsa sana yazık olmuş... Eğer bilgisayarınızda böyle bi trojan şüphesine kapıldıysanız format atın kökten çözüm. Eğer atamam böyle sık sık diyorsanız gidin bi bilgisayarcıya koruma kartı alın. 20-30M bişiy. 20-30M eminim 60+ lvl charınızdan değerli deildir..
bu kart nasıl bır sey tam acarmıısn
quote:
Orjinalden alıntı: FjardeVarlden
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
bu kart nasıl bır sey tam acarmıısn
ewt açar msn?????
Ne Koruma Kartı Ne ßaşka ßişey Kardeşim ßir Oyunu Oynuyorsanız Programsız Oynayacaksınız Knight Online'ile ilgili yada Arkadaşlarınızdan Msn'den ßir Hack Programı aLış Verişi Yapmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme