Bildirim
VE İŞTE DÜNYANIN EN PAHALI ON OTOMOBİLİ !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
adamlar yapıyo,parasınıda alıyo kardeşim bizim gibi dünyanın parasını verip gaz yağı tenekesine binmiyolar.
yorum süper
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquista -- 26 Ocak 2009; 15:31:36 > -
Hani Bentley, Rolls Royce -
Ben HABERTÜRK değilim. Onlara bakarken ben de o soruyu düşündüm. -
quote:
Orjinalden alıntı: conquista
adamlar yapıyo,parasınıda alıyo kardeşim bizim gibi dünyanın parasını verip gaz yağı tenekesine binmiyolar.
yorum süper
Gerçekten adam doğru demiş ötv ye koca bir
-
Baştan sona yanlış bir liste. Sallamış haberturk. -
bu liste trye göre olsaydı fiyatları 2 le çarpmaları gerekirdi -
Lamborghini Reventon, Ferrari 599 GTB kaça satılıyomuş onları da sormak lazım. -
resmen saçmalamışlar beğendiğimiz 10 araba olarak yapsalarmış haberin başlığını daha mantıklı olurmuş hani maybach in bi modeli vardı forumda konu açılmıştı hatta onun için 8.000.000 dolardı adını hatırlayamadım -
-
Mercedes-Benz-SLR-McLaren bu liste içinde alacağım tek araba bu olurdu..Fiyatıda listedekilere göre daha uygun -
ilginç -
quote:
Orjinalden alıntı: conquista
yorum süper
-
Allah sahibine bağışlasın ne diyelim -
sallama bi liste olmus bunlar dunyanın en pahalı araçları degilller malesef -
liste yanlış şamil de olmalıydı -
anlamadigim birsey var brabus girmis de gecen gene burada acilan bi konuda batmanin arabasina benzettuyim 8 milyon dolarlik brabus neden yok -
habertürk zırvalamış gene..
ya bir tane haberide araştırıp kulaktan dolma yalan yanlış yapmayın yahu..
buraya bir başlık açsaydı araç resimlerinden tutta tüm teknik özelliklerine kadar herşeyi öğrenebilirlerdi..
bu arada donanımhabere her haberi yakalama konusunda..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tip 2 diyabet ehliyet yenileme
- yeni polo 1.0 tsi 95 ps dsg life yorumlar
- türkiye şartlarında en iyi lastik
- en az yakan d segmenti araçlar
- passat 1.5 tsi act 150 ps dsg business yorumları
- glc 220 d 4matic fiyat
- honda zrv 2024 fiyat
- mg 2024 fiyat listesi
- jeep avenger fiyat
- fiat egea 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X