Şimdi Ara

VE İŞTE N95(NOKIA KOM.A.Ş.GARANTİLİ)ŞU AN ELİMDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1650 aslinda beklenen fiyatdi ama fotolar daki morluklarin gitmedigi anlasilinca bu fiyat bile cok goruldu normal olarak
  • Beni fotoğraflar pek mor gelmedi bana.Şu yeni versiyonla düzeltildiğini okumuştum diğer forumda.Ama vaktim olmadı yollamaya.Şu anda maploader la uğraşıyorum.
    Bu arada sürümü son sürüm değil
    v 10.0.018
    15-03-07
    rm-159
  • hayırlı olsun
  • Bütün hayırlı oldun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim.
  • 1100-1200 e otursun sonra alırız çok para abi ya laptop parası
  • kardeşim hayırlı olsun
    1000-1200 civarı olsun bende elimdekileri satıp alcam ama şuan mümkün değil
  • Güle güle kullan kardeşim, fiyat da düşündüğümden ucuzmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknomehmet

Aslında ben de senin gibi düşündüm.Ama daha önce de birkaç konuda böyle şeyler okumuştum.Herşey açık ve net olsun dedim.
    Bu arada kum rengi gerçekten çok güzel.
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

abi kanıtlamak icin nie bu kadar kastınki inanırıs bis yani

eywallah
    ben more da cok beendim sahsen
  • hayırlı olsun tekno kardes
  • Teknomehmet tebrik ederim hayirli olsun, sendekinin kizak mekanizmasi nasil? Bana sanki biraz yumusak gibi geldi birde 1mm bosluk var sende durum nasil?
  • hayirli olsun
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsunnn...
  • Hayırlı olsun güle güle kullan
  • hocam bende 10 gun once aldım aleti.. benimki grey.. ama ayn trt bandrolu benim kutudada mevcut.. ayrıca 12 ay taksitle 1690 ytl ye aldım..

quote:

Orjinalden alıntı: teknomehmet

Merhaba arkadaşlar.Uzun bir bekleyişin sonunda N95 ime kavuştum.Ve ne garantisiz yurtdışı, ne de grey market.SIKI DURUN.NOKIA KOM.A.Ş. GARANTİLİ.
    Size fotoğrafları ekliyorum.yakın mesafe çektiğim için biraz bulanık.Kutunun üzerindeki garanti etiketine zoom yaparsanız orjinal olduğunu anlarsınız.Hatta TRT bandrolü bile var.Ayrıca telefonun üzerindeki tarihe ve saata lütfen dikkat edin.
    Garanti belgesini imzalatacak vaktim olması.Akşam işten çıkarken geldi.

Kutu üzerindeki logo ve bandrol:
    [img=http://img403.imageshack.us/img403/6108/s6001755ik1.th.jpg]

Garanti kitapçığı:
    [img=http://img50.imageshack.us/img50/2985/s6001759gf2.th.jpg]

Cihazın Bugün tarihli fotoğrafı:
    [img=http://img50.imageshack.us/img50/8927/s6001764qm2.th.jpg]

• nolursa olsun arakdaşlar çok kaba telefon vermem ben o kadar para o telefona n 93 i resim çekebşlseydi doru düzgün oda ışığında bence piyadsadaki en güzel makine olurdu maalesf onunda eksisi o bununda eksisi kaba olması şu teknoloji adam gibi ilerlemiyor arakdaş şlaşırıyorum vala bu aradda hayırlı ugurlu olsun arkadaşım allah isteyipte olmayanlara nasip etsin sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayko -- 19 Mayıs 2007; 19:18:28 >
  • ayko arkadasım.. bence sen cep telefonu degılde fotoraf makınasına kısmına elestırı yapsaydın daha guzel olmazmıydı ??? bu alet bır cep telefonu.. daha dune kadar 640 * 480 ceken cep telefonlarına vay be derken elestırınınde bıraz olumlusunu yapmak gerekmezmı !! ?? evet cekımde ( sony dsc v1 fotoraf makınam var 5 mp ) onunla kıyaslayınca bu alet daha kotu ama bunun bır cep telefonu oldugunu unutmamak gerekır.. ayrıca forumun n95 ıle ılgılı her tarafını takıp edıyorum.. nıye bız turkler sadece fotoraf olayına takıldıki ???? bu aletın gps'ı radyosu vs. vs.... bıssuru seyı var.. kımse onları gormuyor... galıba sız DSLR FOTORAF MAKINASI ALDIGINIZI HAYAL EDIYORSUNUZ.. bence bu N95'e haksızlık.. N95 BIR CEP TELEFONU !!! BUNU UNUTMAYIN... ayrıca bukadar ozellıgı olupta 1 mm daha ınce bır telefon ornegı verebılırsen COK KABA TELEFON VERMEM BEN O KADAR PARA O TELEFONA dedıgının bır anlamı olacagına ınanırım...

sevgılerımle...

quote:

Orjinalden alıntı: ayko

nolursa olsun arakdaşlar çok kaba telefon vermem ben o kadar para o telefona n 93 i resim çekebşlseydi doru düzgün oda ışığında bence piyadsadaki en güzel makine olurdu maalesf onunda eksisi o bununda eksisi kaba olması şu teknoloji adam gibi ilerlemiyor arakdaş şlaşırıyorum vala bu aradda hayırlı ugurlu olsun arkadaşım allah isteyipte olmayanlara nasip etsin sevgiler...

• Hayırlı olsun kardeş gerçekten çok güzel bir makına darısı benim başıma umarım bende alabilirim. Ama bu fiyata şuan alamam 1000 ytl altına düşmesini beklemekten başka çarem yok.
  • abi hayırlı olsun bendede N73ME var inşaallah ilerde N95 telefonum olur...
    GÜLE GÜLE KULLAN...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.