Şimdi Ara

VE İŞTE N95(NOKIA KOM.A.Ş.GARANTİLİ)ŞU AN ELİMDE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun, inşallah ucuzlarda bizde alırız
  • ucuz dediin nekadar mesela
  • Güle güle kullan dostum.İnceleme yapma imkanın olurda yaparsan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ucuz dediin nekadar mesela

1200-1300 lira olsun başka bişe istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

ayko arkadasım.. bence sen cep telefonu degılde fotoraf makınasına kısmına elestırı yapsaydın daha guzel olmazmıydı ??? bu alet bır cep telefonu.. daha dune kadar 640 * 480 ceken cep telefonlarına vay be derken elestırınınde bıraz olumlusunu yapmak gerekmezmı !! ?? evet cekımde ( sony dsc v1 fotoraf makınam var 5 mp ) onunla kıyaslayınca bu alet daha kotu ama bunun bır cep telefonu oldugunu unutmamak gerekır.. ayrıca forumun n95 ıle ılgılı her tarafını takıp edıyorum.. nıye bız turkler sadece fotoraf olayına takıldıki ???? bu aletın gps'ı radyosu vs. vs.... bıssuru seyı var.. kımse onları gormuyor... galıba sız DSLR FOTORAF MAKINASI ALDIGINIZI HAYAL EDIYORSUNUZ.. bence bu N95'e haksızlık.. N95 BIR CEP TELEFONU !!! BUNU UNUTMAYIN... ayrıca bukadar ozellıgı olupta 1 mm daha ınce bır telefon ornegı verebılırsen COK KABA TELEFON VERMEM BEN O KADAR PARA O TELEFONA dedıgının bır anlamı olacagına ınanırım...

sevgılerımle...

quote:

Orjinalden alıntı: ayko

nolursa olsun arakdaşlar çok kaba telefon vermem ben o kadar para o telefona n 93 i resim çekebşlseydi doru düzgün oda ışığında bence piyadsadaki en güzel makine olurdu maalesf onunda eksisi o bununda eksisi kaba olması şu teknoloji adam gibi ilerlemiyor arakdaş şlaşırıyorum vala bu aradda hayırlı ugurlu olsun arkadaşım allah isteyipte olmayanlara nasip etsin sevgiler...

şimdi arkadaşım 150 ytlye de cep telefonu var 100 ytyede cep telefonu var dimi insan o kadar para verince isityorki her özeliği olsun güzelo fotografta çeksin güzel kamerada çeksin vs vs .. ayrı foto makine alcama ayrı laptop alacama bir telefon alırım bütün özelikleri kullanırım diyor insan benim mantıksız bulduğum olay n 95 in n 93 i den kaba olması yaw arkadaş özeliği üstün doruda niye kaba bu herif onu anlamıyorki insan halbuki bir üst model önceki modelden aslında daha gösterili daha kibar olması lazım 2500 3000 de alıyım arkadaşım ömür boyu kullanıyım zaten teknolojiyi takip etmek imkansız telefnu cebimizde taşıycaz çantamızda değil yahu !!! bir de bir toikte n 95 in mor resimler çektiği söleniyor n 73 en ii foto çekiyor diyor herkes aslında ne kadar saçma n 95 in hepsinden daha net ve daha kesin fotolar çekmesi lazım yani yorumalra göre sölüyorum yani anlamış değilim arkadaş ben bu teknoloji işini !

• Teşekkür ederim.
    Benim kızak mekanizmasını gayet sert bir şekilde açılıyor.Fakat ileride ne olur bilmem.Boşluğa gelince.Pek öyle bir şey yok.Samsung D900 le karşılaştırdım aynı gibi geldi bana.Fakat şu da olabilr.Birkaç forumda rahstlamıştım.Türkiye garantili cihazlar daha itinalı inceleniyor ve problemli cihazlar kesinlikle satışa çıkarılmıyor diyorlardı.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozzturkgem

Teknomehmet tebrik ederim hayirli olsun, sendekinin kizak mekanizmasi nasil? Bana sanki biraz yumusak gibi geldi birde 1mm bosluk var sende durum nasil?
  • ozzturkgem arkadaşım;
    Makinen nokia kom.a.ş. garantili sanırım.Bir versiyonuna bakarmısın.Benimki düşük.Acaba yenisini yüklesek mi?Yüklerken elimizde kalırsa bunlar yapar mı?
  • hayırlı olsun kanki darısı başımıza
  • Hayırlı olsun dostum güle güle kullan
  • inş. sorun çıkartmaz , güle güle kullan!
  • Şimdi öyle canlı canlı gördüm kanım kaynadı

N91 i satıp bende mi alsam napsam
  • Walla yenı pc topladım eskısının anakartı yandı bu pc ye de paya bır para yatırdım dun egs nokia shoptan mesaj geldı stoklara gırmıstır dıye bugun gıttım alıyımmı almıyımmı dıye actım ınceledım kurcaladım baktım kasındım tırmalandım kredı kartlarının lımıtlerı dolmus allah tan dolmus yoksa yan yatmıstım ama elı mahkum alacaz bugun 1 saat ıcınde 6 tane gozumun onunde satıldı sankı lokma dagıtıyorlar bırde alanlar 40 yas ve ustu hıc genc yoktu ona sasırdım alan ve kullanan herkeze hayırlı olsun ıyı gunlerde eskıtın
  • bizim gibi gençlerde o para ne arasın belkide babaları çocuklarına alıyolar
  • 1000 ytl seviyesine gelsin hemen alıcam, şimdilik fiyatını hakettiğini düşünmüyorum
  • yazın sonunda N73 ümü verip üstüne ekliyerek bende alıcam süper gözüküyor
  • walla arkdaslar ben N95 alacam ama sıze sunu soylıyeyım hıc ıcıme sınmeyecek N93i cok cok daha ıyı bır telefon gıbı duruyor N95 hıc ıcıme sınmedı N95 alırsam sadece merak tan alıcam ama N93i yı ısteyerek almıs olacam
  • bence meraktan alınacak kadar uygun fiyatlı bi telefon değil, almadan önce bayaa bi düşünmek gerekli sanıyorumki
  • Eğer düşünme yetenegimizi kullansaydık burda hıc bırımız olmaz ve bu kadar paraları yatırmazdık bız o dusunme yetenegını uzun zamandır kullanmıyoruz
  • hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.