Şimdi Ara

Ve kötü haber geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft, Şubat Ayından Önce Windows 10 Mobil Ön İzlemesini Başlatmayabilir!
    Tanıtımına bir gün kala Windows 10 Mobil sürümü hakkında yeni bilgiler geldi.

Redmond merkezli yazılım ve donanım devi Microsoft, yarın Redmond’daki Microsoft Yerleşkesinde yapacağı etkinlikle Windows 10 ve Windows 10’un mobil sürümüne dair bazı bilgiler paylaşacak. Bu etkinliğin duyurulmasını sonra teknoloji çevrelerinde Windows 10 Mobil sürümünün Ön İzleme sürümünün başlatılacağı fikri hakim olmuştu.

Bugün yayınlanan, ZDNet’ten Mary Jo Foley’in haberi ise bu beklenti içinde olanları hayal kırıklığına uğratabilir. Zira Microsoft’a yakınlığıyla bilinen ve şirket içinden sağlam kaynaklara sahip olan Foley’in haberinde Windows 10 Mobil sürümünün Ön İzleme sürümüne Şubat ayından önce başlanmayacağı belirtiliyor.

Mary Jo Foley haberinde;

Microsoft yetkilileri Windows 10 Mobil sürümü Ön İzleme programı tarihi hakkında konuşmaktan kaçındılar. Fakat benim sağlam kaynaklarından aldığım bilgiye Şubat ayında başlatılacağına eminim. Bu arada Windows 10’un bir sonraki teknik öz izlemesinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor fakat Şubat ayında Windows 10 Mobil sürümü ile çakışacağı söylenebilir.

Mary Jo Foley ayrıca Microsoft’un, Mart ayında İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde Windows 10 Mobil versiyonu ve yeni cihazlarını hakkında daha ayrıntılı bir sunum yapacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak maxi cep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrHS -- 21 Ocak 2015; 13:34:06 >

• Zaten böyle olacağını biliyordum geçen senede aynısı oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Zaten böyle olacağını biliyordum geçen senede aynısı oldu

Tanıtıma saatler kala yapılmaz.L925 i satıp piranha zen almıştım.W10 a göre L1520 alacaktım,demekki doğru yapmışım wp bitti
  • REsmen dalga geçiyorlar , kendileri kaybeder kullanıcı için hava hoş. Zaten diğer işletim sistemlerinden 50 kez tokat yediler hala ağırdan alıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif_dh

REsmen dalga geçiyorlar , kendileri kaybeder kullanıcı için hava hoş. Zaten diğer işletim sistemlerinden 50 kez tokat yediler hala ağırdan alıyorlar.

Demekki kayıplara karışan bi sistem daha olacak!
  • quote:

Biz zaten alamayiz sikinti yok ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: My House My Rules

quote:

Biz zaten alamayiz sikinti yok ^^

Daha kesinleşen bir şey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şubat ayında versinler razıyım ama biraz erken olsunnnnn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç olsun güç olmasın,

Haberin başlığına bak bir de

Sanki çok kotu bir haber,bekleriz biz biraz daha.En azından hep ileriye gidiyor geç geliyor ama hep pozitif geliyor.

No problem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Geç olsun güç olmasın,

Haberin başlığına bak bir de

Sanki çok kotu bir haber,bekleriz biz biraz daha.En azından hep ileriye gidiyor geç geliyor ama hep pozitif geliyor.

No problem.

Başlığın sizi bu kadar rahatsız edeceğini bilemedim !

Verilen ve tutulmayan sözlerle dolu beklemeye devam edin ve eksileyin.

W10 sürdürülüyor... başarılar!
  • MrHS kullanıcısına yanıt
    Beğenmiyorsan git,kimseyi zorla tutmuyoruz.

Sen gittin diye Microsoft çok şey kaybedecek vah vaah...

Git trident mi piranha mı kopekbalığı mı alıyon ne alıyorsan al git,böyle önemli bir günde bulanıklık yapma.

Bir daha da bana sor,ben sana söylerim başlığın nasıl olması gerektiğini,bilemiyorsan eğer!

Hadi yeni blok un hayırlı olsun.

• hayat memat meselesi mi bunlar kardeşim? anlamıyorum. anlayamıyorum ve anlayamayacağım. hayatınızı telefon işletim sistemlerine endekslemişsiniz. allah akıl fikir versin. halkın bu tür ipe sapa gelmez şeylerle uyumasını istiyor muktedir. başarılı da oluyor görüldüğü kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Beğenmiyorsan git,kimseyi zorla tutmuyoruz.

Sen gittin diye Microsoft çok şey kaybedecek vah vaah...

Git trident mi piranha mı kopekbalığı mı alıyon ne alıyorsan al git,böyle önemli bir günde bulanıklık yapma.

Bir daha da bana sor,ben sana söylerim başlığın nasıl olması gerektiğini,bilemiyorsan eğer!

Hadi yeni blok un hayırlı olsun.

Forumda paylaşım yaparken bunların zoruna giden şeyleri yazmak bunları epey bi yıpratıyor sanırım.Ben gittim diye bişey kaybetmezler ama senin gibi fanboylar gitti diye bu forum ve microsoft çok şey kazanır.Çokta fifi blokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terliklihayvan

hayat memat meselesi mi bunlar kardeşim? anlamıyorum. anlayamıyorum ve anlayamayacağım. hayatınızı telefon işletim sistemlerine endekslemişsiniz. allah akıl fikir versin. halkın bu tür ipe sapa gelmez şeylerle uyumasını istiyor muktedir. başarılı da oluyor görüldüğü kadarıyla.

Burada bir paylaşım yapılıyor bir bilgi veriliyor saçma sapan adamlar konuyu çarpıtıyor.Benim ilgi alanım bu yani teknoloji işim gereği bilgisayar ve programdan hobilerim gereğide bu tür şeylerden haz ediyorum.Fikir beyan etmek saçma sapan adamları daha ne yazdığını bilmeyen adamları karşıma getiriyor.Saçma sapan aha blokladım diyip saçmalayıp gidiyorlar.Ben sadece herkesin ocak 21 i nasıl dört gözle beklediğini ve böyle bi durumda fandroidler diyen insanların fansoftçulara dönüştüğünü göstermek için açtım konuyu.(seni tenzih ediyorum hocam)

İsteyen bilgiyi alır isteyen lafı tersten alır...

• Adamlar yemin mi etti ocakta vereceğiz diye? Ocak zaten bitti şubatta vereceklerse sıkıntı ne? Zaten beta...

• Rawden kullanıcısına yanıt
    Aynısını düşünmüştüm ve yazacaktım siz yazmışsınız....
    Ocak 21 olmuş 9 gün için hadi şubat sonu yayınlanacak diyelim 25 gün için mi wm 10 nun bitmesi çöp olması...
  • Verin arkadaşım işte bugün sanki Şubat ayında verince bu sürede çok büyük değişim olacakmış gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bir aylık gecikme için bu kadar aksiyona gerek yok yahu. Bakın samsunga, bakın Badaya umurlarında değildi dünya yıllarca beklettiler. Ha en sonunda patladı Bada OS, o ayrı.
  • Ve kötü haber geldi! Başlığa bak Bir şey sandım bende,windowsphone a çamur atmaya insanları teşvik etmeyin en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 21 Ocak 2015; 17:20:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Ve kötü haber geldi! Başlığa bak Bir şey sandım bende,windowsphone a çamur atmaya insanları teşvik etmeyin en azından.

Wp ye çamur atmıyorum, denim ertelendi w10 önizleme ertelendi, acaba bekle bekle ne olacak bu işin sonu diğer konuda insanlar umutsuzluğa düştü bile benim açıkca yazmam kimsenin zoruna gitmesin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.