Şimdi Ara

Ve Lamborghini abarttı... 2013 Lamborghini Egoista Concept (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabanın sağında solunda enteresan girinti-çıkıntılar yapınca arabanın daha iyi mi olduğunu zannediyo bunlar ? lambo git gide zıçıyo kusura bakmasın...
  • benim anlamadığım ne arka cam nede yan aynalar falan var. şoför arkayı nasıl görecek
  • Concept bir aracın abartılı olması çok normal.
  •  Ve Lamborghini abarttı... 2013 Lamborghini Egoista Concept

Ve Lamborghini abarttı... 2013 Lamborghini Egoista Concept

Nerede bunlardaki ruh, nerede yukarıdaki ucube...

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

mp3 çalıyor mu ?

• quote:

Volkswagen grubunun tasarım ekibi tarafından çıkartılan sıradışı tasarımdan iki kişi sorumlu:

VW'nin tasarıma el attığı belli oluyor. Tasarımın, Aventador gibi efsane bir tasarımdam bu hilkat garibesi tasarıma evrilmesini, VW'nin olaya el atmasına borçluyuz sanırım.
  • Fevkaladenin fevkinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç milyardere çakarlar gider .
  • Ali Ağaoğlu alır bunu...
  • Konsept tasarım sonuçta.Aventador'u Diablo zamanında görsek yine aynısını derdik.

Ama Diablo her zaman başka tabi.
  • Lamborghini her zaman döneminin abartan firması olmuştur zaten. Çok değiştirmeden satışa sunarlar bunu. Ultra milyonerler gözlerini kırpmadan alıyorlar bu arabaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Elestirileri anlamadim. zaten bu tasarimin amaci ucakvari, uzaygemisi tarzi havasinin olmasi.

aynen katılıyorum
    burda herkes mühendis, herkes tasarımcı
    tamam kendi yorumunuzu yapıyorsunuz eyvallah ama koskoca lamborciniyide itin götüne sokmaya gerek yok
    bunlar hep feysbuğun tivitırın zararları
  • Radar'a yakalanmıyor diye biliyorum.
  • Konsept tasarımdan hala bi haber olanlar var.Sanki bunu yapıp seri üretime geçirecekler.
    Klasik Lamborghini tasarımından vazgeçmezler.
  • Yok yani guzel degil cidden. Boyle bir adam nasil tasarimci olur, buna nasil onay verilir anlamiyorum. Aventador gibi bir aractan sonra buna gulunur ancak.
  • Al benden de o kadar.

Tasarım diye yaptıkları şey göz yormaktan başka bir işe yaramıyor. Sözkonusu araca bakınca aklıma origami geliyor

@The Division Bell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 13 Mayıs 2013; 16:23:16 >
  • Bence uçmasa da olur :) Hedef ekranı biraz militarist kaçmış ama.
  • Adam zaten bir nevi uçak tasarımı yapmış...Üstten görünüşte uçak ve gemilerde bulunan kırmızı yeşil sancak iskele ışıkları var...
  • Şu tasarım anlayışının milyarda birini Vw kendi araçlarında kullansa aya ilk çıkan otomobil markası olarak tarihe geçerlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

bune yahu ? savaş uçağı gibi olmuş.
    düşünsenize, istanbulda sürüyorsunuz.
    yol bilgisayar'ı söylüyor.
    ''Bir sonraki hedef şahin''.

sesli güldüm hocam :D

lamborghini traktör yapmayı iyiki bırakmış :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.