Bildirim
Ve Lamborghini abarttı... 2013 Lamborghini Egoista Concept (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gallardo ve Aventador dışında hiçbir arabasını beğenmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
aynen kardeş,bence hiç olmamış ne öyle o,aventorla yapabileceklerini yapmışlar,tasarım budur işte dedik,ama işin suyunu çıkarmasınlar yahu -
Tasarım için wv tasarımcısından başka adam bulamamışlar mı? İnsan mevcut wv araçlarına bakınca, o tasarımcıları hala neden tutarlar anlamaz. -
Bu aracın adı Şamil olsa ve bunu anadoludan bir genç yaptı dense buradaki hakaretler çoktan 10.sayfasına ulaşmıştı... -
Eleştiren arkadaşlar bi el atsada lamborghini kendine bir çeki düzen verse.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç
Müthiş saçma bir tasarım.
Ancak çocuklar beğenir bunu.
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
mp3 çalıyor mu ?
hahahha :D :D -
Bu nedir ya.
Sesto elemento, Reventon, Urus, Aventador hep robostu tasarım.
Conceptleride sevmiyorum arkadaş gün geçtikçe tasarımlar berbatlaşıyor.
Eski Lamborghiniler nerde şimdikiler nerede. Gallardo şuan en sevdiğim model güncel
modeller arasında tabi. Şu yeni tasarımlar karşısında Ferrari, Porsche tercihim olur ...
Nerde Murcielego ve Diablo gibi modeller ...
-
İtalyanlar İtalyan olalı böyle zulüm görmedi bu kelimenin yerine Lamborghini de koyulabilir. Afedersiniz felan değil resmen hötüm gibi.
Vakti zamanında yapsalardı bari de iyi bat mobile olurdu bundan. -
Lamborghini zaten reventon ile nasıl tasarım çizgisini değiştirdiğini göstermişti bizlere. Aventador ile resmen uçak tasarımına geçiş ve buda tuzu biberi oldu. Adamlar bildiğin hayalet uçak çizgilerine sahip keskin hatlarla arabalar yapıyolar ki araba demeye dilim varmıyo. Kokpit kumandası roket atar falan koyarlarsa şaşırmam. yer f-16sı mübarek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlar hep 900+ hp rakiplerinin arasında ne yapacağını şaşırmışlıktan olsa gerek -
Ulan Volkswagen elini attığını kurutuyon -
O hava deliklerinin içine insan girer lan. İçide o derece kötü. Hem tek kişilik arabamı olur arkadaş. Vermce 1trilyon kız arkadaşımı gezdiremicem öylemi. Gider bi ducati alırım iki kişi bineriz en azından. -
kâhin olmaya gerek yok bu araba satmaz... -
Şu anda lambonun aventador ve gallardo modelleri gayet iyi.
Kendilerini bozacaklarını sanmam. -
Yahu konsept araba arkadaş niye bu kadar abartıyorsunuz yok çocuk beğenir yok bilmem ne.Diğer firmaların konsept çizimlerini hiç mi görmüyorsunuz.Yok eğer konsept değil biz bu şekilde üretecez diyorlarsa ki en az 6,7 seneden önce olmaz.O zamanlar epey normal gelir insanın gözüne.Lamborghini'nin bugüne kadar trafiğe çıkardığı hangi araç beğenilmedi.Diablo gibi bir araca henüz tasarım olarak hiç bir araba yaklaşamadı.Murcielago'nun yanında Ferrari,Aston Martin halk arabası gibi kalıyordu.Hoş VW el atmış olaya.Denyolaşır tabii her şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 18 Mayıs 2013; 17:08:55 > -
Tek kelimeyle iğrenç -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan74
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
aynen kardeş,bence hiç olmamış ne öyle o,aventorla yapabileceklerini yapmışlar,tasarım budur işte dedik,ama işin suyunu çıkarmasınlar yahu
Suyunu çıkarsalar yine iyi. -
Koskoca lambo'yu oyuncak ettiler iyice.
Diablo , murcielago , gallardo ötesi yok .
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X