Şimdi Ara

VE Mu Online | Season:6 | Exp:50 Drop:65 | Dedicated Server |>>RESTLENDİ ONLİNE <<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 10:37:25 >
  • Server Şuanda Online
  • online mi dc mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

online mi dc mi ?

• HayırLı oLsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Absent-

quote:

online mi dc mi ?

online olsa ne olur site göçük adminler bakmıyoki oyuna hergün bi sorun ya bi bakın ya töbe töbee...
  • quote:

quote:

quote:

online mi dc mi ?

online olsa ne olur site göçük adminler bakmıyoki oyuna hergün bi sorun ya bi bakın ya töbe töbee...

orda dikkat etiysen osmanli team yazior bunlarin olmasi onlar icin normaldir

• quote:

quote:

quote:

online mi dc mi ?

Promlemler Giderildi
  • oncelikle hayirli olmasini dilerim.
    herkezde yine laf cumbuslugu. empati lutfen.
    bir serverin online suresi o serverin userlerine bagli olarak devam eder.
    buna karsilik userler tutturmusuz emek bosa gidiyor. kas kas server kapansin. ( + haklilik payi var )
    peki terse al, dilini bile tam ceviremedigin cevirilerle elde ettigin bug lu server filesleri.
    sql code ve forum destekleriyle hayata gecirmeye calis. zaman harca makine feda et. paran gitsin.
    ama ordan biriler, tutsun ve desin ki, acacaginiz serverin......
    bence bir server acilmadan once admin ve olusturacagi bir gercek ekip olmasi gerekli.
    bunlarda oncelik usere saygi ilgi ve tabiki fazlasiyla online suresi.
    bunun yani sira user user getirir. olmasi gereken 5 kisimi + 2 icin 1 hafta daha 7 mi etti +3 icin bir hafta daha
    3 ayin sonunda bir birini takip eden bir team userlerinide katarak tamamlanacaktir.
    Lutfen sadece fileslerle deneme yanilma mantitesine ait bir server kurup 2 gune kapat, 3 gune ac. GM yok forum yok varsada vardan muhattab alabilecegin senin sorunlarinla ilgilenecek karsida kimse yok.
    user saglam oturmus bir yonetici kadrosunun devaminda gelir. Herkeze saygilar. ve Sabir diliyorum.

• usta bi ip deişti 242mb patchmi oldu :D
    mainleri fln rarlyp bi patch yaoarmsnz ya bide bunumu çekicez usta yada olan biri rarliyip link veririse süper olr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konan17

usta bi ip deişti 242mb patchmi oldu :D
    mainleri fln rarlyp bi patch yaoarmsnz ya bide bunumu çekicez usta yada olan biri rarliyip link veririse süper olr.

http://ul.to/kez00l

http://s1.dosya.tc/file/fIF0L0/vemu_main.rar.html

http://www.dosyahosting.net/file/3/6biZ/6biZBU2RwArX/vemu_main.rar

http://www.dosyaupload.net/695vemu_main.rar

Edit : Link öldü denilmemesi icin birden fazla Link.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviNet -- 26 Ekim 2010; 13:30:08 >

• Ya ben OSMANLI mu online nın içine attım patch i account aldım oyuna girmiyor ya 10 kere denedim :S
  • quote:

Kanon Eklentiler Oldu Ondan Dolayi Pach BoyLe Buyuk
  • indirdim patchi 242mb :D
    denedim dc veriyodu şmdi şu küçük olanı indirip denicem
  • girilmiyo dc veriyo boşunamı çektik şmdi bu patchide
  • quote:

Mainde Upload Olacaktir Pach Buyuk Onla Nedeni EklentiLer War İcinde Konan :) Ondan 242 MB Kardeş
  • quote:

girilmiyo dc veriyo boşunamı çektik şmdi bu patchide

Pach İndiren ArkadaşLAr NasiL Girdi Peki Onlarda Onu İndirerek Girdi Konan !
  • SERVER RESTLENİYOR !

EXP 50x
    DROP 65%

PT Bonus
    2 - 60
    3 - 65
    4 - 70
    5 - 75
    Olcak !
  • Hayırlı olsun Season6 :D 3-4 haftada resetde atın cünkü yapılan degişiklikler uyusmayacak sizler daha cok reset atacak ve emekleri daha cooook gasp edeceksiniz. Actıgım konuya gelipde söz etmeyeceksin Absent şuraya RageFihgter hakkında bir bilgi yaz koy helal olsun diyelim. Ama siz Copy/Paste cisiniz. Diyecek söz bulamıyorum.. sii yuuu.
  • quote:

SERVER RESTLENİYOR !

EXP 50x
    DROP 65%

PT Bonus
    2 - 60
    3 - 65
    4 - 70
    5 - 75
    Olcak !

carpim katlarina bakarsaniz bu sekilde PT kurmak kar degil exp azaltir. Kisi sayisina bolunecek exp ayni oranin artisiyla artmali ki
    PT kurmak amac olsun. Kolay Gelsin basarilar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.