main.exe de virüs var.hem full clientde hemde patch de var. düzgün sağlam bi main.exe koyunda oyuna girebilelim avira şak die silio:)))
Forum Kurallarini gore sen bir cahilsin bi server konusunu altina reklam verecek kdr KöR
quote:
Orijinalden alıntı: MaviNet
quote:
Orijinalden alıntı: -Absent-
SERVER RESTLENİYOR !
EXP 50x DROP 65%
PT Bonus 2 - 60 3 - 65 4 - 70 5 - 75 Olcak !
carpim katlarina bakarsaniz bu sekilde PT kurmak kar degil exp azaltir. Kisi sayisina bolunecek exp ayni oranin artisiyla artmali ki PT kurmak amac olsun. Kolay Gelsin basarilar.
Zaten O Şekilde Ayarlandi 2 - 60*2=120 3 - 65*3=195 4 - 70*4=240 5 - 75*5=375
Oyundaki Tum Hatalar Duzelmişdir Ve Arenaya Baya Bi Spot Eklenmişdir
100% Sorunsuz Calişmaktadir !
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: PoSTeD
Forum Kurallarini gore sen bir cahilsin bi server konusunu altina reklam verecek kdr KöR
Geçen indirdim ve oynamaya başladım exp 50 olmasına rağmen çok güzel kasılıyor tam bir private server. :) Adminleri hergün server değişiklikler ekliyorlar, güzelleştiriyorlar. Spotlar mükemmel
Herkese tavsiye ediyorum pişman olmayacaksiniz.
siteye girmior arkdaşım
Sunucu İp Degisimi Var oyuncularini gerekli bilgilerini verdiler bitince burayida yazarlar sen kendi serverini baksan ii olur bence http://178.162.169.239/
offline yazıor
Ofline yaziyor tamam noldu neyi ispatlamayi calisiyorsun anlama gıtlıgının oldugunu anladimda amacinin ne oldugunu cozemedim kendi serverin ortalarda yok ki gelmis burda hadi abisi sen isine o isine biz isimize laf isteme
nezaman acilir bilgisi olan varmi?
quote:
Orijinalden alıntı: Bamthebam
Geçen indirdim ve oynamaya başladım exp 50 olmasına rağmen çok güzel kasılıyor tam bir private server. :) Adminleri hergün server değişiklikler ekliyorlar, güzelleştiriyorlar. Spotlar mükemmel
Herkese tavsiye ediyorum pişman olmayacaksiniz.
ilk mesajın hayırlı olsun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme