Şimdi Ara

VE NADİR BUİLD'LER WİZARD WARLOCK! [VİDEO]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu video'yu wizard warlock kasarken fikir almak için aradım ve buldum, bulduklarımıb arasında en iyisi buydu

Unutmayınki, oyun eğlenmek içindir, boş vaktimizi geçirmek için oynarız hayatımızın amacı değildir.Bunları göz önünde bulundurarak en eğlenceli build'in wizard warlcok veya rogue warlock olduğunu keşfettim.98Lv'a kadar rogue warlock kastım gayet eğlenceliydi.

şimdi wizard warlock kasmayı düşünüyorum ama Max. 52Lv'e kadar. FF olsun bizim olsun :) oynaması gayet eğlenceli birçok eğlenceli skill var rakip bize dokunamıyor bile.

http://www.youtube.com/watch?v=BQLFx9gAEj4

Lafı çok mu uzattım

• AÇIKcası riski seviyorsa bir insan açabilir ama 3 5 dot atıp tutturamayacaksaan hiç gereği yok...... wizardın zaten kendi skilleri arasında buna benzer pasif hala getiren skilleri var tekte yatacağı için ekstra bir warlock olayına dönmeye gerek yok....
  • peki buna ne diceksin benim Lv 96... 100Lv wizard lifesiz beni snowumla kesemiyor Life açınca 3 kere vurması lazım.

build: full int fire cold bicheon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 28 Ocak 2010; 0:39:34 >
  • açıkcası ben her zaman derim avrupa çarları grup çarıdır eksiklerini diğer buildlerle tamamlar wiz bu işin güç kısmında direnç kısmında değil çin çarları kendi başına bufı olan bir yere kadar gücü...hızı... kale gibiler bundan dolayı kıyas yapılması taraftarı değilim daha öncede böyle bir konum var bu konuda çin çarı sahip olanlar hep bir hayıflanma içindeler neyse bu kısımı geçiyor videoya bakarsan orda wizin canı arada bir son demlerini veriyor sonra gerek şans gerekse üstündeki itemlere bağlı olarak yakayı kurtarıyor bir wiz ne kadar güçlü olursa olsun direnci olmayan bir builddir bundandır pvplerde black ress diye bakınırlar yada fance isterler dediğim gşbi bende bir wiz sahibi olarak zaten yeterince kritikal olan canını birde böyle atraksiyonu bol maceralara süreklemenin gereği yok memnun olan yapsın açıkcası benim hiç gözüm kesmiyor :)
  • Oynamayı bilecen abi bu buildi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.