Şimdi Ara

Ve Nokia, X serisi cep telefonları üzerindeki örtüyü kaldırdı; X3 - X6 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
41.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aligzll

arkidişler nokiayla gorustum x3 550tl x6 ise 1200tl olacakmış arkidişler:)))))

X6 1100den fazlasını haketmez.. X3de 450den fazlasını.. gene ülkemizde vergisiydi osuydu busuydu koyuyolar fiyatlara..
  • x6 düşer yaza kadar :) yani sabırlıysanız yaza kadar 1100la idare edersiniz.
  • kızağın daha şimdiden belli ne olacağı biri nokia ya kızak yapmayıda öğretsin bence
  • güzel cihazlar
  • iphone dizaynına kayma var tüm telefonlarda. Belkide telefonların geleceği buydu. Daha kaliteli görüntü ve gelişen teknolojinin müşteriye kaliteli bir biçimde aktarılmasın için tuşlar kaldırıldı/kaldırılacak yerine kocaman ekranlar gelecek.
  • iyiki samsung ya da Sonyericsson gıbı fırmalar var. Yoksa Nokıa nın kafa karıstırma polıtıkasının esırı olurduk
  • ben x3 ü alalı 15 gün oldu fiyatı 399 diyolar indirimli fiyat 359 kulaklık var ama internette paket içerisi dedikleri 2 gb hafıza kartı 399tl olanlarda var dediler bana benim ihtiyaçlarımı karşılıyo yani 3 gsi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben x3 ü alalı 15 gün oldu fiyatı 399 diyolar indirimli fiyat 359 kulaklık var ama internette paket içerisi dedikleri 2 gb hafıza kartı 399tl olanlarda var dediler bana benim ihtiyaçlarımı karşılıyo yani 3 gsi yok

• nasıl,memnun musun x3 den? almayı düşünen bir arkadaşım var,tavisye eder misin.müzik adına herşey olsun gerisi önemli değil diyor.bu şartları sağlayabiliyor mu x3?
  • Ben de alem mi napamla teallrm ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.