Şimdi Ara

ve o gun geldı nedense yıne herkez ko ya gecıyo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ak_Es1nT1

Sro sırf hırs oyunu zaten hadi 80 oldun dielim farm bitti hiç bi esprisi yok bütün gün pvp ne anladım o işten

Ko da cz için hazırlanılan bi oyun ama koxpu dupesi bezdiriyo insanı düpe olayı olmasa ko yu bastırıcak oyun yok piyasada

Kinghtta bunlar iyi güzel de skiller ve silahlar beni öldürücek.Herif alıyor eline bir sopa bütün koşturup duruyor.Örn: Mage ve warior mage bi Ayetel Kürsi okuyor karus olduğu yerde kalıyor.Arkadan gelen warior namıdeğer komando scream+zibang vuruşlarıyla işi bitiriyor

edit:Anlatmak istediğim kinghtta çok yönlü oynayabiliyorsun.Ama silkroadda pvp yaparken ne kaçabiliyosun ne uçabiliyosun 2.5 saat boyunca aynı yerde öyle sap gibisin.Oyuna yine Ko yaptığım incelemeler sonucu öğrendiğim krallık sistemi getirilebilir en azından oyunu oynamanın bir amacı olur.Krallara da maaş gibi bişey bağlarlar veya oyun içi ayrıcalık tanırlar.Budur yani olay 4eveR sr0 ama Ko ya da devam

Not:Privete Serverlar için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 2 Nisan 2007; 20:22:38 >

• alakaya maydonoz desem?
    ben 5 yıl ko oynadım o kdr sıkıldım kı nefret edıyorum nerdeyse
    3 gun once sro ya basladım tabı arastırdım bıraz suan lvl 23 sp farm dayım 30 a kdr sp farm la kasmayı denıcem

ko ya gelınce 1 haftada 63 lvl okcu kasıyoruz cok komık sacma oyun halıne geldı asla gecmem ben
  • abi ben k.o ya tek bişey olursa oynarım oda görüntü kalitesi en az sro gibi olmalı ve sro daki o heuksal ve blade hareketleri gibi k.o da olursa !!:) ama imkansız solediklerim yani k.o ya gitmem... bladercilerin takla ata ata combolar yaptıklarını görünce k.o.ya kendi kendime gülüyorum yani.. neyse k.o da güzel sroda bırakın birbirlerinin yerini tutsunlar......
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Türkçe konuşurmusun hiçbirşey anlamadım

K.O ya dönüyorsanız ne mutlu bize hemen WoW dan Sroya geçerim

bende wowa döndüm hepsinden:D

K.O cular gitse dakkasında Sroya geçerim
    Agacılar çok diye wowa geçtim WoW da nerdeyse türk yok
    Turk sultansmı ne yenibir şey çıkmış bu olduğuna göre bu oyunda yavş yavaş Türkleşiyo ve benim umutlarımda suya düşüyo

• quote:

Orjinalden alıntı: dargadlw

alakaya maydonoz desem?
    ben 5 yıl ko oynadım o kdr sıkıldım kı nefret edıyorum nerdeyse
    3 gun once sro ya basladım tabı arastırdım bıraz suan lvl 23 sp farm dayım 30 a kdr sp farm la kasmayı denıcem

ko ya gelınce 1 haftada 63 lvl okcu kasıyoruz cok komık sacma oyun halıne geldı asla gecmem ben

Bak arkadaşım senin de kendinde belirttiğin gibi 5 yıl oynamışsın 1 haftada 63 yapıyosun doğrudur bişey diyemem ama ben daha yeni başladım 1 ayda 43 yaptım.Baktım olmayacak arkadaşlardan öğrendiğim private serverlara girdim.Sro da lag olduğu zaman veya dc olduğum zaman 30 dakikalığına giiryorum en azından doğru düzgün pvp yapabiliyorum kaçabiliyorum ölmemek için town flan çekebiliyorum.Zaten krallık sistemi de var onun için oyun daha da hırslanıyor.Şimdi knight a premium olunca tek tık girebiliyorsun.Ama sro da öyle birşey olmadığı için uğraş babam uğraş zaten 1 saat oyuna girmek için cebelleşiyorsun

• SrO ya ilk başladığım gün hakikaten beni çok etkilemişti çok zevkli bir oynanışı vardı... Özellliklede giriş müthişti... Kerbanları felan görüyoduk özeniyoduk acaba bizde deve ile yolculuk yapabilcekmiyiz falan filan.... vs.vs.vs.vs. Şimdi bakıyorum kendime soruyorum acaba neden zevk alamıyorum bu oyundan diye... Cvp bulamıyorum açıkcası tepeden tırnağa güzel bir charım var daha iyiside vardı ama hack ten dolayı çok büyük kayıplar yaşadım... lvl ım 65 Nuker ım oyuna giriyorum gerçekten artık sarmamaya başladı adımımı attığım yerde Bot kaynamaya başladı.... Çok üzücü bi olay aslında bu Ko dada var ama umursamadım fakat Sro da olunca gerçekten bi burukluk yaşadım ilk duydugumda Gm ler izin vermez bu tip olaylara dedim ama nafile oyunun neredeyse %60 belkide daha fazlası Botçu player lardan oluşmaya başladı geri kalanıda ya oyunu bırakmış kişiler yada ölesine giren insanlar diye düşünüyorum eskiden bu forum un bile tadı başkaydı bilmediğimiz bir oyun hakkında herkez seferber olup bilgi paylaşmak için topicler atılıyodu halen daha var ama eski tad kalamdı bence Sro u batıran tek olay Bot olayı oldu ve bu bot türk olmadan önce server da yoktu türk olduktan sonra yayılmaya başladı açıkcası nedendir bilmiyorum ama Türk player ı bulunan oyunların hepsi nedense negativ sonuçlar veriyo şöle düşünün

1. Ko da bug ı hileyi program kullanmayı yapan bizler

2. Sro da bu yolda ilerliyo hatta ilerledi sonunada dayandı çok arkadaşım var ilkleri yaşayan bu oyunda hepsi şu anda bırakmış durumda yada charını satmakla uğraşıyo benim halen daha bu oyunu oynamamdaki sebeb ise belki bir gün bu botcular ve bot tan arınırda eski tadına bi şans olsun kavuşur...

Şimdi diyeceksiniz kim bu adam konuşmuş böle boş boş ama inanıyorumki benimle aynı görüşte olan player lar olucak az sayıda kalsada olucak diyorum SrO yuda batıran tek sebeb son kez söylüyorum Bot + Türk sayısının fazla olması ( aslında bu çok güzel bir olay belkide şöyle demeliyim Ko cu zihniyetin çok fazla olması siz hangisini laik görüyosanız ben ikiside bir diyorum )

Saygılar.... Kusurumuz varsa afff ola ....

• Tyrande... çok içten yazmışsın...HELAL WALLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 3 Nisan 2007; 3:30:00 >
  • sro da yenilikler beklıoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

sro da yenilikler beklıoz

Kesinlikle....

1) serverlardaki yoğunluk hafifletilmeli ... botlara bir çözüm bulunmalı....LAGG ve DC tarihe karışmalı....
    oyuna üyelik sistemi gelmeli...çoluk çocuktan geçilmiyo oyun...

2)kervancılık sistemi bir düzene sokulmalı... tihefler daima avantajlı bu iyi bişi değil...

3)Guildler arası savaş sistemi yenilenmeli...

Bunlar olursa oyun bri şekle girer ve bizde hasretle beklediğimiz SRO keyfini tadarız...

Çok şey istediğimin farkındayım ama para kum gibi bu adamlarda yapsınlar artık bişeyler...
    sabır kalmadı....

• thefler avantajlı deıl 1 yıldızlı kervana da dalmak olsun hem az gold werıyo theflere neyı avantajlı
  • eet
  • 1 yıldıza lafımyok...zaten bi getiriside yok...
    ama istedikleri zaman gemilerin olduğu yere kamp kuran tihefler çok rahatlıkla beleşten para kazanabiliyo...üzerine basarak diyorum tihef avantajlı olmasaydı bizimkiler bu meslekle bu kadar uğraşmazlardı...bak forumlara hep bu tihef konusu irdelenip duruluyo...
    iki vuruyo kervan düştü...sonra topla malı..bas scrollu...beleş ve kolay para...
  • oyunda tihefler heycanlı oldugu ıcın secılıyo cunku hunter ve traderlerden durmadan kacıuon buldun mu degerlendırıyon
  • K2 Network'ün de Joymax'tan aşağı kalır bir yanı yok. 2 yıl Ko oynadım, en zevkli geçen günlerim, oyundan anlamadığım ilk birkaç aydı.

O zamanlar da Ko'yu çoluk çocuk oynamıyordu. Günler geldi geçti, koxp ve düpe denilen şeyden bir türlü kurtulamadık. 6 ayda yaptığım itemi vatandaş 5 dakika içerisinde yapıyordu.

Şimdi bakıyorum da Joymax'ta K2 Network'ün yolundan hızla ilerliyor. Hele şu son bir haftadır bırakın oyuna girmekten vazgeçtim, lvl kasacak yer bulamıyorum.

Öncelikle bizim gibi her ay silk almak için onlarca dolar harcayan müşterilerini düşünmesi gerekiyor Joymax'ın.
  • Gerekli konu çoktan Joymax e iletilmiştir.

Konu hakkında en yakın zamanda müjdeli haberler ile geleceğiz size.
    Gamesultan.com
    quote:

Orjinalden alıntı: treabacks

K2 Network'ün de Joymax'tan aşağı kalır bir yanı yok. 2 yıl Ko oynadım, en zevkli geçen günlerim, oyundan anlamadığım ilk birkaç aydı.

O zamanlar da Ko'yu çoluk çocuk oynamıyordu. Günler geldi geçti, koxp ve düpe denilen şeyden bir türlü kurtulamadık. 6 ayda yaptığım itemi vatandaş 5 dakika içerisinde yapıyordu.

Şimdi bakıyorum da Joymax'ta K2 Network'ün yolundan hızla ilerliyor. Hele şu son bir haftadır bırakın oyuna girmekten vazgeçtim, lvl kasacak yer bulamıyorum.

Öncelikle bizim gibi her ay silk almak için onlarca dolar harcayan müşterilerini düşünmesi gerekiyor Joymax'ın.

• Bir KEre Ko'da SRo Kadar Effect Yoq Bence Sro daha ii AMa sroya girmek zor lastıgı için Ko Ya GEri DöneBilirler.
  • hahaha daha ko ya geçcenize sro ya gelionuz bee bu oyunu ko ya benzetmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

hahaha daha ko ya geçcenize sro ya gelionuz bee bu oyunu ko ya benzetmeyin

Cünkü Ko Srodan Daha Kötü oldugu için Geliolar Ama Sro ya Girmek zor oldugu için Ko Ya gecebilirler.
    Kimse Sro yla Ko yu Kıyaslamıyor.
    Sro Sro Sro
  • evt ya geçselerde bizde rahat bi şekilde oynayabilsek
  • arkadaşlar joymax bu server yoğunluğu hakkında bişiler yapmaya çalışıyo örneğin ayda 1 yeni server açıyolar bu hafta 2 tane yeni server açıldı mesela ama bunların yoğunluğa çözüm getirdiği söylenemez

bence bu konuya tek çözüm serverların kapasiteleri attırmatır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.