Şimdi Ara

ve o gun geldı nedense yıne herkez ko ya gecıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farkındaysanız 10-15 kısı sro bırakıyo ve ko ya baslıyo cunku ko ya artık tek tık atıolabılıyo ama sro ya artık atılamıyo

• Türkçe konuşurmusun hiçbirşey anlamadım

K.O ya dönüyorsanız ne mutlu bize hemen WoW dan Sroya geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

Türkçe konuşurmusun hiçbirşey anlamadım

wow zaaten işe yaramaz oyun orjinalinde oynadım bi b oka benzemiyo 4ever silkroad
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightnesS

wow zaaten işe yaramaz oyun orjinalinde oynadım bi b oka benzemiyo 4ever silkroad

Alıntıları Göster
    ya sronun tek kurtuluşu ko da olduğu gibi premier hesap ve iyi bir oyunmu arıyorsunuz cabal onlie oynayın ko daki pvp cs olayı, yakıştırabildiğim görün tü olarak sro daki grafikler , kendinizin yarattığı combolar,wow oynanış tarzı ...sro ve ya wow oynamış biri cabalda fazla bir sorun yaşamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: NightnesS

Alıntıları Göster
    Nerdeee....
    Geçselerde bizde laggg sız rahat rahat oynasak...

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

Nerdeee....

Alıntıları Göster
    Ben şahsen ko nun privete serverlarında oyuna almadığı zamanlar pvp yapıyorum tavsiye ederim çok güzel oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HeaVen eviL

Ben şahsen ko nun privete serverlarında oyuna almadığı zamanlar pvp yapıyorum tavsiye ederim çok güzel oluyor

Alıntıları Göster
    walla benim sorunum yok en fazla 2 denemede giriyorum
    bu gün öğlen 1.10 da tekte girdim
    ark da girdi
    şimdi de girdim
    1 saat önce de girmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeaVen eviL

Alıntıları Göster
    walla ko dan geldım sro ya 2 ay bı kastım ama benı acmadı arkadasların hepsı ko da kaldı tek kasmanın zevkı yok o yuzden ko ya gerı donus burada da pre alıyorum oradada alıorum sonuc olarak bısey degısmıyor ama arkadas cevresı olmayınca bı zevk alınmıyor oyundan

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

Nerdeee....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Nerdeee....

+9999999

Hakkatten, habire yok o sro yu bırakıyor yok bu bırakıyor, yahu bırakın sro yuda bizde rahat rahat oyuna girelim lagsız kasalım demi...

• quote:

Orijinalden alıntı: LnMsTr

quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Nerdeee....

+9999999

Hakkatten, habire yok o sro yu bırakıyor yok bu bırakıyor, yahu bırakın sro yuda bizde rahat rahat oyuna girelim lagsız kasalım demi...

Alıntıları Göster
    valla giderlerse gidenlerde mutlu sroda kalanlarda değil mi

yani alan mutlu satan mutlu geriye göç olursa kutlama fln yapmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: _OzKhaN_

valla giderlerse gidenlerde mutlu sroda kalanlarda değil mi

yani alan mutlu satan mutlu geriye göç olursa kutlama fln yapmak lazım

Alıntıları Göster
    safti ztn basa oyunlardan sroya geliolar tam tersini solemişini
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

safti ztn basa oyunlardan sroya geliolar tam tersini solemişini

Alıntıları Göster
    eskiden ne gzl lag yoktu tekte girioduk
    saat 4den sonra bide c.tesi pazar nooblar lag yapıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

eskiden ne gzl lag yoktu tekte girioduk
    saat 4den sonra bide c.tesi pazar nooblar lag yapıo

Alıntıları Göster
    Bende KO'u Merak ediyorum ara sira takılıdıgım cafede de oynuyorlar bende gitsemmi yoksa benim karkaterle takas mi etsem çlişkideyim ama oyun hakkınada hic bi bilgim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeCiK -- 2 Nisan 2007; 10:52:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Bende KO'u Merak ediyorum ara sira takılıdıgım cafede de oynuyorlar bende gitsemmi yoksa benim karkaterle takas mi etsem çlişkideyim ama oyun hakkınada hic bi bilgim yok..

Alıntıları Göster
    Kim nereye giderse haklıdır şu saatten sonra.
    Zira SRO da paramızla rezil oluyoruz artık.
    Çalışan bir insan olarak oyun oynayabileceğim saatlerde (hafta içi akşam ve haftasonları güniçi) oyuna girmek imkansız, hadi şans kader girdin bu sefer de lagdan oynamak imkansız. Ben bu oyuna para harcayan bir insanım ve zevklerim için para harcamaktan kaçınmam ama verdiğim paranın karşılığını da almak isterim. Ben para veriyor ve karşılığını alamıyorsam, daha silk nedir bilmeyen, vakti benden bol olduğu için oyuna giren, biryerlerden bulduğu crackli botu oyuna sokup gün boyu oyunda kalan ve bir firma için müşteri olarak değeri olmayan biriyle aynı muameleyi görüyorsam o oyun ve firma bende bitmiştir. Charımı da satmışım zati. Kafam da rahat.
    Arayışlardayım.
    Ko bana gelmez.
    GW iyi hoş ta herşey takıma bakıyor. Ekip bulamıyorum.
    WoW da çok zaman isteyen ve single olarak kısıtlı bir oyun. GEne her şey ekip ve takım.
    Cabal Online fena değil. Galiba oraya geçeceğim gibi görünüyor.
    Bir de yeni gelenler var ki gümbür gümbür.
    Warhammer olsun Conan olsun. Beklemeye değer.
    Şu aralar single olarak NWN 2, jade empire ve eski toprak, ölümsüz dost baldur's Gate 2 oynuyorum.
    SRO ile tüm alakam forumdan ibaret.
    Oyuna girebilsem belki oynarım ama maalesef oyun Joymaz ın aptalca teknik hatalarının kurbanı olarak gerçek müşterilerini, kendine uzun soluklu para kazandıracak kişileri birer birer kaybediyor.
    Sağlık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

Kim nereye giderse haklıdır şu saatten sonra.
    Zira SRO da paramızla rezil oluyoruz artık.
    Çalışan bir insan olarak oyun oynayabileceğim saatlerde (hafta içi akşam ve haftasonları güniçi) oyuna girmek imkansız, hadi şans kader girdin bu sefer de lagdan oynamak imkansız. Ben bu oyuna para harcayan bir insanım ve zevklerim için para harcamaktan kaçınmam ama verdiğim paranın karşılığını da almak isterim. Ben para veriyor ve karşılığını alamıyorsam, daha silk nedir bilmeyen, vakti benden bol olduğu için oyuna giren, biryerlerden bulduğu crackli botu oyuna sokup gün boyu oyunda kalan ve bir firma için müşteri olarak değeri olmayan biriyle aynı muameleyi görüyorsam o oyun ve firma bende bitmiştir. Charımı da satmışım zati. Kafam da rahat.
    Arayışlardayım.
    Ko bana gelmez.
    GW iyi hoş ta herşey takıma bakıyor. Ekip bulamıyorum.
    WoW da çok zaman isteyen ve single olarak kısıtlı bir oyun. GEne her şey ekip ve takım.
    Cabal Online fena değil. Galiba oraya geçeceğim gibi görünüyor.
    Bir de yeni gelenler var ki gümbür gümbür.
    Warhammer olsun Conan olsun. Beklemeye değer.
    Şu aralar single olarak NWN 2, jade empire ve eski toprak, ölümsüz dost baldur's Gate 2 oynuyorum.
    SRO ile tüm alakam forumdan ibaret.
    Oyuna girebilsem belki oynarım ama maalesef oyun Joymaz ın aptalca teknik hatalarının kurbanı olarak gerçek müşterilerini, kendine uzun soluklu para kazandıracak kişileri birer birer kaybediyor.
    Sağlık olsun.

Alıntıları Göster
    evet nomad sana sonuna kadar katılıyorum.neredeyse bu sebeplerden dolay 2 haftadır oyuna girmedim ve hiçde giresim yok artık.rahat rahat artık sadece geceleri oynayabiliyoruz.o da şuan mümkün değil vizeler ve dersler olsun kısıtlıyor bizi.artık bundan sonra bende ps2 oynuycam napalım.god of war a devam ps2deki single oyunlar içersindeki en iyi görsel efektlere sahip bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trex87 -- 2 Nisan 2007; 13:04:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trex87

evet nomad sana sonuna kadar katılıyorum.neredeyse bu sebeplerden dolay 2 haftadır oyuna girmedim ve hiçde giresim yok artık.rahat rahat artık sadece geceleri oynayabiliyoruz.o da şuan mümkün değil vizeler ve dersler olsun kısıtlıyor bizi.artık bundan sonra bende ps2 oynuycam napalım.god of war a devam ps2deki single oyunlar içersindeki en iyi görsel efektlere sahip bir oyun.

Alıntıları Göster
    ko+sro devam sroda lvl 80 ko da lvl 70 warrior. gittigi yere kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ShupaR

ko+sro devam sroda lvl 80 ko da lvl 70 warrior. gittigi yere kadar

Alıntıları Göster
    2005 xian serwerı burnumda tütüo tek deneme tak oyunda nerde o günlerHaftada 1 saat oynardım keske zmnında oynasaydım 1 gıdım lag yoktu.Simdi oyuna girmek için 30 dk urasıom + çoğu 32- bi hero gelsinde sunları banlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

2005 xian serwerı burnumda tütüo tek deneme tak oyunda nerde o günlerHaftada 1 saat oynardım keske zmnında oynasaydım 1 gıdım lag yoktu.Simdi oyuna girmek için 30 dk urasıom + çoğu 32- bi hero gelsinde sunları banlasın

Alıntıları Göster
    Sro sırf hırs oyunu zaten hadi 80 oldun dielim farm bitti hiç bi esprisi yok bütün gün pvp ne anladım o işten

Ko da cz için hazırlanılan bi oyun ama koxpu dupesi bezdiriyo insanı düpe olayı olmasa ko yu bastırıcak oyun yok piyasada

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

bende wowa döndüm hepsinden:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Zhylar

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

bende wowa döndüm hepsinden:D

Alıntıları Göster
    bug kalktı bıldıgım kadarıyla

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.