hee ya hele ortega,kezman ne de büyük yıldızlar....avrupayı salladınız valla oynadıkları futbolla...keza alexte ile de....yada anelka...yada hooijdonk...yıldız görmemiş konuşuyo işte her ağzı olan gibi , devam et sen doğma büyüme yıldız görmüş real madridli seni
vah vahhh üzüldüm ya şimdi bu kadar futboldan uzak insanlarla futbol konuşmak çok zor birşey
her sene girdigi gruptan sadece bir takımın elenmesını saglayan bir takımın taraftarının ettiği laflar bunlar hocam. takma fazla
Umarım getirebilirler. Muhteşem olur. Valla, tebrik etmekten başka bir şey düşmez bize. Büyük bir başarıdır. Yalnız ben, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye pek faydalı oalbilecğeini düşünmüyorum. Umarım yanılırım.
quote:
Orjinalden alıntı: Paus3Break
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Orjinalden alıntı: 19BJK03
hee ya hele ortega,kezman ne de büyük yıldızlar....avrupayı salladınız valla oynadıkları futbolla...keza alexte ile de....yada anelka...yada hooijdonk...yıldız görmemiş konuşuyo işte her ağzı olan gibi , devam et sen doğma büyüme yıldız görmüş real madridli seni
vah vahhh üzüldüm ya şimdi bu kadar futboldan uzak insanlarla futbol konuşmak çok zor birşey
her sene girdigi gruptan sadece bir takımın elenmesını saglayan bir takımın taraftarının ettiği laflar bunlar hocam. takma fazla
19BJK03 takma kafana bunların söylediklerini elle atılan gollerle şampiyon olmuş ne bekliyorsunki
quote:
Orjinalden alıntı: karali85
quote:
quote:
quote:
19BJK03 takma kafana bunların söylediklerini elle atılan gollerle şampiyon olmuş ne bekliyorsunki
simdi o adam senin forman altinda gol atinca kral,super,golcu,firsatci,iste bu adam forvet
oluyor ama
Tarihin en büyük futbolcularından biri Türkiye'ye geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: 6 Kasim 2002
quote:
quote:
quote:
quote:
simdi o adam senin forman altinda gol atinca kral,super,golcu,firsatci,iste bu adam forvet
oluyor ama
ben öyle birşey demedim valla nobreyi oldum olası sevmedim zaten g.güleçi tercih ederim ben olsam 2.ligde oynatmam nobreyi
herkesin yazdıklarını tek tek okudum herhalde maradona gençleştirildi ve fenerbahçeye geliyor gibi bir izlenim edindim arkadaşlar adam gelmiş bilmem kaç yaşına bu saatten sonra gelirse fenerbahçeye takımı coşturayım başarıdan başarıya götüreyim gibi bir niyetle gelmez yaşlandık artık futbol sektöründen ne koparsak kar amacı ile geliyor bunu burdaki tüm fenerbahçeli arkadaşların anlaması lazım ben her topic de aziz yıldırımı boşuna eleştirmişim hakkında kötü şeyler yazmışım fenerbahçe bunu hakediyor fenerbahçe taraftarı yaşlanmış futbolcuyu neden fenerbahçeye getiriyorsunuz biz arabistanda hiç bir amacı olmayan bir takımmıyız demesi gerekirken ah bi gelse , galatasaraylı arkadaşlar korkmayın falan diyorsunuz o zaman aziz yıldırmdan özür diliyorum bu taraftara senin gibi başkan lazım sen demekki büyük adammışsın demek istiyorum avrupalı takımı kurarken 5 yıl sonra neler yaparızı hesaplıyor ( örnek az alkmaar) biz ise alalımda 2 yıl falan oynatsak kar hesapları yapıyoruz türk futbolu hiç bir zaman gelişmez bu zihniyet değişmedikçe
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
Orjinalden alıntı: Bahcedeki Fener
Kaynak : Kendisi Fox Sports kanalına yaptiği özel roportajdan..
Roportaji izlemek istiyorsaniz 1)http://latino.video.msn.com/v/es-us/v.htm adresine gidin 2) Hemen aşşağıda beliren ve içinde "Busca en MSN Video" yazan arama çubuguna "Roberto Carlos, a solas con Fox Sports" yazıp aratin. 3) Çıkan linkin üzerine tıklayın ve de izleyin..
Roportajda sunucunun "Peki neden Türk futbolu?" sorusuna ;
Cunku, - 3 yillik bir anlasma, - Teknik direktor daha once de milli takimda beraber calistigimiz Zico, - Takimda 4-5 Brezilyali, 1 Uruguayli futbolcu var, - Fenerbahce'nin Sampiyonlar Ligi'nde hedefleri var ve benim de 10 yillik Sampiyonlar Ligi tecrubemin takima bu yonde bir katkisi olacagini dusunuyorum.
şeklinde cevap veriyor... Hepimize ve türk futboluna hayırlı olur insallah.. saygılarımla
hoca hepsini anladım iyi hoş da bu kadar şey yazacağına direkt linki kopyalasaydın daha kolay olmaz mıydı?
merhaba hocam.. inan çok denedim ama direk linke erişemedim.. iyi bir web bilgim olmasına ragmen hemde.. Dediklerimi yaparsanız roportaji izleyebilirsiniz.. Çok zor olmasa gerek.. Bir de dalga geçenler olmus şöyle söyleyeyim ; Roportajda kısaca " Sezon basında Fenerbahce ile anlastıgını ama Capello'nun sana ihtiyacım var demesi üzerine 11 yıl mucadele ettiği takımını o anda bırakamayacağini, ancak B.Munih macındaki kritik hatası yüzünden çok eleştiriler aldıgını ve de 11 yıl mucadele ettiği takımını bu sene birakacağini " söylüyor.. Sunucunun "neden Fenerbahce ve Türk futbolu?" sorusuna ise "takımda tanıdık brezilyalı ve uruguaylı oyuncular oldugunu, takımın basında brezilya futbolunun efsanesi ve de daha once milli takımda birlikte çalıştıgı Zico'nun bulundugunu, verilmiş bir sözü oldugunu, Fenerbahcenin basarılı ve de Avrupada hedefleri olan bir kulup oldugunu ve de 11 yillik Avrupa tecrubesi ile takıma fayda sağlayabileceğine inandıgı " Turkiyeye geleceğini söylüyor.. Dalga geçecek arkadaslar, üşenmeden ya yazdiğim şeyi okuyun veya belirttiğim yolu takip edip roportaji izleyin.. Tamam belki anlamazsiniz ama belirttiğim şeyleri duyacaksanız saygılarımla
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Beyler şimdi size senaryoyu yazayım:
Fatih Altaylı Sabah ta görevinden alınmasaydı muhtemelen şöyle yazacaktı:
"Roberto Carlos kim Fenerbahçe kim, Fenerbahçe ancak formasını alır..."
SOnra Roberto Carlos Fenere gelecek , Altaylı lafını yutacak...
GS liler takımlarında ki tek yıldız IMAMOTO olmasına ve hergün küfür etmelerine karşın, Roberto Carlos yaşlı oynayamaz, filan diyecekler...
Fener gene şampiyon olacak , Fenerliler gene yıldız izleyecek filan fişman
Bakın size ne göstericem
arkadaslar Mehmet Topuz da kesin olarak Fenerbahcede.. Bir son dk. bilgisi.. Anlasma 5 senelik.. Insallah hayirli olur
salla salla
quote:
salla salla
yakında görüşürüz, dediğim çıkmaz ise ben rezil rüsva olmaya razıyım, peki sen razımısın?
dabi dabi sen konuş
Beyler benim anlamadıgım fenerde yabancı futbolcu için yer var mı ?? ben 6 tane yabancı var diye biliyorum ?? hiçbiride gönderilmicek gibi duruyor ?? bu durumda carlos nasıl gelecek ??
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
Beyler benim anlamadıgım fenerde yabancı futbolcu için yer var mı ?? ben 6 tane yabancı var diye biliyorum ?? hiçbiride gönderilmicek gibi duruyor ?? bu durumda carlos nasıl gelecek ??
anlaşılan yabancı sınırı kalkıyor.içerden tüyo almış olmalılar. eğer bi sorun olursa tahminimce deivid gider.ama bide gitmem derse.carlos işi biter.
fenerde 6 yabancı var şu anda yine çıkarlar sahaya 6 yabancı ile birşey olmaz alışkınlar
quote:
Orjinalden alıntı: Veloci
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
anlaşılan yabancı sınırı kalkıyor.içerden tüyo almış olmalılar. eğer bi sorun olursa tahminimce deivid gider.ama bide gitmem derse.carlos işi biter.
Bence işin olduya bittiye getirilmesi yanlış olmuş bu seferde gelemezse artık bişey demicem.
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
fenerde 6 yabancı var şu anda yine çıkarlar sahaya 6 yabancı ile birşey olmaz alışkınlar
Deivid gidecek espri yapma
quote:
Orjinalden alıntı: igubaba
valla tam bir ezik takim olmanin belgesi oldu bu transfer
nasil bizimkiler 35, 36 olunca Katara matara gidiyolar para icin.. Carlos da Fenere geldi..
Hayirli olsun
fake kardes.. kendin olmayan fikirleri buraya yazma.. internetsporu ben de okuyorum.. sende hiç beyin yokmu ki kendi yorumunu kendin yazamıyorsun??
Artık hiç bir takım kolay kolay sol kanadı kullanarak ne orta kesebilir nede şut atabilir cünkü karsılarında cok seri bir adamla karsı karsıyalar ve o adam