Artık hiç bir takım kolay kolay sol kanadı kullanarak ne orta kesebilir nede şut atabilir cünkü karsılarında cok seri bir adamla karsı karsıyalar ve o adam
ROBERİTOOOOOOOOOOOOOO CARLOSSSS
oo 1 2 3 Carlos
oo 1 2 3 Carlos
oo 1 2 3 Carlos
buyuk bır transfer fenerbhaçeyı tebrık edıyorum ama o kadarda umitlenmeyın dıyorum. robero carlosu mıllı takımda kesen adamı sabriler ardalar tuncaylar tutmadımı.tabikide ugur boraldan daha çok yarar sağlar lige yenı bı hava katar iyi oldu iyi:D:D:D __________
quote:
Orjinalden alıntı: SiyahLimm
Artık hiç bir takım kolay kolay sol kanadı kullanarak ne orta kesebilir nede şut atabilir cünkü karsılarında cok seri bir adamla karsı karsıyalar ve o adam
kezman dedigin haw haw:)acilmamis galiba alexdesks:Pde avrupada yiyorsa oynasın FB yi az da olsa severim oda RÜŞTÜ ABİMİZ TUNCAY KARDESİMİZ VE ÜMİT ÖZAT ABİMİZDİ RÜSTÜ GİDER:)ÜM T ABİ GİTTİ TUNCAYDA MİLANA GORUSUNUZ OZAMAN BABAYI:):):):):):):):):)YANE GSBJK:pİ
FB li kardeslerim bakın su ozdemir asistanla azize bey giderse bakın siz TÜRKİYEDEKİ dostlugu ne kavga ne telas nede bıcak olayı kalır nolur soyle bir dusunun butun bu olanların sorumlusu kim ama art niyet olmasın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn BAKIN ESKİ ZAMANDA FB LİLER LE GSLİLER AYNI OTELDE KALIP SABAHO BERABER MAC YAPİYOLARMİS YARDIMLASMA VARMIS SİMDİ BAKIN NE HALLERE DÜSTÜ:((((((((((
GÖRMEMİSLER:pHEHE:)acep bizde olan futbolcular gibi futbolcu olsaydı nolurdu.dbugunun yarını var dostunm bir zamanlar GS de sizin gibidi:dpara cok yıldız cok:Dama noldu bir ....cankaydın die biri geldi bitirdi herseyi dilerim ALLAHDAN saadettin saran gibi bir FB li p........................ gelir basınıza:Dhehehehe abi ne türkiye kupası:)ya bunlar:)türkiyekupasının noldugunu bilmiyo:)torunlarınba bırakırlar artık hehe:Pehehehe :)lem sizin sampiyonlugfunuız kadar bizim muzede turkiye kupası var:)diger kupalar haric:Pahh ahahhh tanıdıgım osaydında sana bir cd izletseydim:P
quote:
Orjinalden alıntı: korayim
GÖRMEMİSLER:pHEHE:)acep bizde olan futbolcular gibi futbolcu olsaydı nolurdu.dbugunun yarını var dostunm bir zamanlar GS de sizin gibidi:dpara cok yıldız cok:Dama noldu bir ....cankaydın die biri geldi bitirdi herseyi dilerim ALLAHDAN saadettin saran gibi bir FB li p........................ gelir basınıza:Dhehehehe abi ne türkiye kupası:)ya bunlar:)türkiyekupasının noldugunu bilmiyo:)torunlarınba bırakırlar artık hehe:Pehehehe :)lem sizin sampiyonlugfunuız kadar bizim muzede turkiye kupası var:)diger kupalar haric:Pahh ahahhh tanıdıgım osaydında sana bir cd izletseydim:P
1- yaş kaç ? 2- hangi dilde yazıyorsun ? 3- kafan iyimi ?
Adnan Bolata Sevgilerle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme