Şimdi Ara

Ve Sejuani nerf geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Flail of the Northern Winds (W) AoE damage max HP scaling down to 4/5/6/7/8% from 4/6/8/10/12%
    Flail of the Northern Winds (W) Max HP on hit lowered to 4/4.5/5/5.5/6% from 4/5.5/7/8.5/10%

Çeviri ; alan etkili hasarı azami canın yüzde 4/5/6/7/8'i kadarı hasar verecek .
    Yetenekten kullanıldıktıktan sonraki ilk normal saldırı hasarı ise rakibin azami canının yüzde 4/4.5/5/5.5/6'sı kadar hasar verecek

WIP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun basina dokunmayip latei nerflemisler. Diger turlu jungle donmek zor olurdu.

• Cok büyük nerf ggelmiş zaten seju late game de etkiliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANmirac

Su tank metasi bitsin artik

Daha yeni başlıyor hele cehennem asası yeni haliyle gelsin de o zaman gör sen tank metasını

• seju ölür bu nerfle
  • Bunu yapacaklarına Cinderhulk'u eski hâline getirselerdi çok daha iyi olurdu. Olan hep benim en sevdiğim şampiyonlara oluyor zaten. Zaten geçen yamalardan birinde ultisini mahvetmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Bunu yapacaklarına Cinderhulk'u eski hâline getirselerdi çok daha iyi olurdu. Olan hep benim en sevdiğim şampiyonlara oluyor zaten. Zaten geçen yamalardan birinde ultisini mahvetmişlerdi.

Riot'un dengeleme politikası eşyalar değil şampiyonlar overpowered.
    Ama arada dozunu kaçırdıkları için dengelemiyorlar değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damendre

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Bunu yapacaklarına Cinderhulk'u eski hâline getirselerdi çok daha iyi olurdu. Olan hep benim en sevdiğim şampiyonlara oluyor zaten. Zaten geçen yamalardan birinde ultisini mahvetmişlerdi.

Riot'un dengeleme politikası eşyalar değil şampiyonlar overpowered.
    Ama arada dozunu kaçırdıkları için dengelemiyorlar değil.

Sejuani'nin clearlarını düzelttiklerinde (4.21) ne kadar sevinmiştim oysaki. Böyle iğrenç sonuçlara neden olacağını bilseydim...

Neyse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.