Şimdi Ara

ve sonunda 3 kırmızıya bende kurban gittim! (1.5 yıl sonra E74 hatası!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce FAble 2 oynarken ekran pembe renkli çizgilerle doldu ve akabinde makinem E74 hatası verdi. Cihaz 2006 8. ay üretimliydi ve ben 2007 Nisan'dan beri kullanıyordum. Yaklaşık bir buçuk sene dayandı ve sonunda Fable 2 oynarken E74 hatasını gördüm. İlk hatayı gördükten sonra birdaha açmadım makineyi, sanırım çoğu kullanıcı sonradan deniyor, çalıştığını görünce zorlmaya devam edip durumu daha beter hale getiriyor. Bu system error hatası bizim bildiğimiz 3 kırmızı probleminin büyümemiş hali sanırım. Sizce makineyi hiç zorlamadığım için kurtarılma ihtimali daha yüksek olabilir mi? Aranızda E74 hatası aldıktan sonra cihazını kullanmaya devam edenler var mı? Yaptırmaya değer mi sizce? Açıkcası artık bekliyordum böyle birşeyi, ondan olsa gerek çok üzülmedim. 2 seneye yakın kullandım, yaklaşık 70 oyunu deneyip 40'dan fazla oyunu bitirme şansım oldu. Ne yapalım canı saolsun, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
    *Merak edenler için; Makina 08.2006 üretimli, eski board'a sahip olan seriden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khazad -- 12 Kasım 2008; 15:46:16 >

• bu aralar 2006 üretimli xbox'lar yavaş yavaş 3k veriyor çok oluyor bu olay tam 1,5yıllık konsol'muş sonra çöp.
  • sen yine iyi dayanmışsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: goku2

bu aralar 2006 üretimli xbox'lar yavaş yavaş 3k veriyor çok oluyor bu olay tam 1,5yıllık konsol'muş sonra çöp.

ben yine şanslı kesimdenim. arkadaşıma bozulmuyor diye arcade aldık, çocuk 5 ay oynadıktan sonra 3 kırmızı gördü. ortalama bir sene anca dayanıyor makinalar, yazık gerçekten...
  • geçmiş olssun. ben konsolu daha yeni aldım ama bunları okudukça şimdiden 3k dan tırsmaya başladım...
  • Geçmiş olsun. Tamir ettir veya parça parça sat yeni XBOX360 al derim.
  • yinede çöp değildir yaw,atik elektroniği bi ara konuş

tamirden sonra 7-8 ay filan daha kullanılır en kötü,olmadı bord değiştirirsin,atikle konuşmanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum yaklaşık bir ay önce atik'in Kadıköydeki yeni mağazasına gittim
    3k ile ilgili olarak; eski boardların tamirinin çok daha kolay olduğu ve iyi sonuçlar verdiğini söylediler.
    eski board bir anlamda avantajlı dediler.

yenilerde tamir edilebilme yüzdesi oldukça düşükmüş.
    O yüzden bir atikle konuş derim.
    tamirden sonra ne kadar dayanır bilemem ama bayağı umut verici konuştular.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

geçmiş olssun. ben konsolu daha yeni aldım ama bunları okudukça şimdiden 3k dan tırsmaya başladım...

tırsma birader. inan tırsanların başına çok daha çabuk geliyor bu olay:) diyorum ya 2 sene iyi gitti makine yine ne yapalım. parçaları satsam vs bana 350-400'e patlar yeni makine en kötü. Pc alsam 2 sene sonunda bu kadar parayı uprage'e vermek durumunda kalacaktım, ps3 alsam 3 oyun oynamak için bu kadar para bayılmak zorunda kalacaktım. anlayacağınız başka şansımız yok zaten, illa gidecek para oyun oynamak istiyorsak:)
  • Oncelikle gecmis olsun.Simdi yapacagınız 2 sey var ya extraları satmayıp sadece kasayı satarak yeni bir arcade almak(eger xbox bagımlısıysanız),2. olarak ise Atik Elektronik'e veya Konsoltürk'e makinenizi tamir ettirmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Oncelikle gecmis olsun.Simdi yapacagınız 2 sey var ya extraları satmayıp sadece kasayı satarak yeni bir arcade almak(eger xbox bagımlısıysanız),2. olarak ise Atik Elektronik'e veya Konsoltürk'e makinenizi tamir ettirmek

konsolturk'u ilk defa duyuyorum...merak ettiğim aramızda bu hatadan sonra tamir ettirip konsolunu kullananlar var mı? memnun kaldılar mı ya da ne kadar daha gitti konsolları??
  • Geçmiş olsun arkadaşım..Vala bende 3k'dan korkumdan forumdan bir arkadaştan hdd aldım..Yeni güncellemeyle kullanmak için..Bilmiyorum ne derece etkili olacak ama göreceğiz bakalım.Tekrar geçmiş olsun
  • konsol türk e yollamıştım bende aynı hatadan sonra.
    2 kez üst üste alıp umursamadım sonra gördüm 3ün Ksını
    kendisiyle görüştüm ve cihazı onardığını söyledi.
    bence sende en kısa zamanda birine tamire yolla
  • geçmiş olsun arkadaşım,

Ben olsam bir kaç ay daha idare etmesi için tamir ettirir tekrar bozulunca türkiye ye gelecek olan xboxlardan alıp korkusuzca kullanırdım. (tabi xbox lar türkiyeye gelmeyi başabilirse)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iKSBAKs

dostum yaklaşık bir ay önce atik'in Kadıköydeki yeni mağazasına gittim
    3k ile ilgili olarak; eski boardların tamirinin çok daha kolay olduğu ve iyi sonuçlar verdiğini söylediler.
    eski board bir anlamda avantajlı dediler.

yenilerde tamir edilebilme yüzdesi oldukça düşükmüş.
    O yüzden bir atikle konuş derim.
    tamirden sonra ne kadar dayanır bilemem ama bayağı umut verici konuştular.

evet onu bende duymuştum, eski boardlarda hem daha tecrübeli tamir işi ile uğraşanlar hemde daha avantajlı olduğunu söylüyorlar. beni bi seneye daha yakın götürsün yeter zaten, genelde ne marka olursa olsun çoğu konsolun ömrü 3 sene kadar oluyor ondan sonra ağız burun dağılıyor hepsi

• bu xbox'ın hatalarından dolayı öyle tiksindimki cihazdan...beklediğim bi iki oyun var onlarda çıksın direk şutluyorum makineyi...
  • Geçmiş olsun...Atik elektronik ile görüs derim en azından 1 kere tamir ettirmende fayda var
  • Takma kafana dostum senin yine baya iyi dayanmış bende falcon var mayısta almıştım sanırım 2 hafta önce E74 verdi şu anda atikte bence sende tamire vermelisin.
  • Geçmiş olsun birader.
  • 2008 çıkışlı elitlerde böyle bir problem varmı arkadşlar ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.