Şimdi Ara

Ve Tek Başına MEDUSA 5.5 Saate Değen Lezzet :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • =) bunuda yaptın ya ne diyebilirimki helal sana tony kesemiyomu medusayı =) yada blue staff :D bakıyorum arada çok kesen yok iriste ?
  • teşekkürler.
    tony meselesine gelince tony hıncından bana saldırıyro medusaya gidince kesemedi daha :D
  • Bizde bug yapabiliyoruz ama ne hikmetse 2dk sonra bozuluyo protect 2lvl sanırım ondan 2dk donuyo ama gerçekten bugsuz kesmesi çok zahmetli bug çok işe yarar:D
  • Başka kesen olmadığına göre güncelliğini koruyor...
  • BUG FTW GZ ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

Bizde bug yapabiliyoruz ama ne hikmetse 2dk sonra bozuluyo protect 2lvl sanırım ondan 2dk donuyo ama gerçekten bugsuz kesmesi çok zahmetli bug çok işe yarar:D

metin protect 6 ve üstü olunca kalıo uzun süre
    ** yukarda arklar sormuş protect lv önemlimi diye evt önemli 6 ve üstü olunca uzun süre kalıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir14 -- 11 Mayıs 2009; 16:57:03 >
  • Nasıl server ya hiçkimse yok mu başka ^^
  • 5.5 saat hiç kalkmadan pc başında mı oturdunuz?
  • (O.o)

Tebrik ederim.
  • 5.5 saat oturdum sanıyorum rahat ama yanılmıyorsam 1.5 saat de arada kestirmişim. Uyanıp resleyip devam ettim.
  • tbrkler... HELAL olsun valla kolay deıl medusayı kesmek hele tek basına...
  • ama babelin adamı kops3k geri döndü uzun zamandır demon kesmiyordu bide kesseydi neler olurdu =) şuan Killed Demon Shaitan 313 times
    Killed Medusa 25 times adam oyunun değişilmez uniqecisi

bu arada blue staff ta çok kindar ve hırslıdır ondada tık yok galiba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortar -- 11 Mayıs 2009; 17:40:50 >
  • başarı küçümsenmez
    ancak yeni açılan serverda değil 8, 4 adamı bir araya getirip medusaya gitmek başarı.
    Ben yapardım. Ancak çarı satacağım için guilde adam almadım ve kimseye ümit vermedim.
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbarut

5.5 saat oturdum sanıyorum rahat ama yanılmıyorsam 1.5 saat de arada kestirmişim. Uyanıp resleyip devam ettim.

5.5 saat kafa kalmazdı bende :)
  • bende protect lvl 10 acaba 2 wizarda versem bug devam edermiki bugün denemeye karar verdim bakalım olcakmı...
  • denemek gerek...
  • Ben 3 saatten sonra uyuklardım heralde helal olsun oraya gitmek bile yürek ister
  • ya bu taşlaştırma yapan beyaz halka çıkıncamı kaçıyoz
  • beyaz halka doğru yanıt...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.