Şimdi Ara

Ve Tek Başına MEDUSA 5.5 Saate Değen Lezzet :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: -Fronto-

Ben 3 saatten sonra uyuklardım heralde helal olsun oraya gitmek bile yürek ister

• slm fatih..nasılsın..oyundan görüşemiyoruz bari burdan yazayım dedim..
    ne bugmuş kardesim ya..bizde kesiozda..2 carla^^ 3 deil..:) takribi 3 saat 16. dk da..sölemesi ayıptır.. 96 lvl wizle..94 stafla.zor işler bunlar..
    ama olay kopyadan ziyade üretime dönse daa güzel olurdu..
    madem protecti kullandın..çoklu protect nası kullanılacak onu bul ^^ bulamıyorsan gel bene sor^^ ..
    a.e.o..ztn tebrik etmiştim..grsz
  • bundan sonra ne tekli kullanırım ne çoklu bugsuz dalıcam kafa kafaya kapışma istiyorum... Bakalım abla teke tekte nasılmış. şöyle sağlam 3 wizard daha bulsam 2 de warior. 1.5 saatte hallederiz zaten. Ki bundan sonra da millet medusayı bırakmaz....
  • up
  • HARİKASIN BENCE TEBRİKLER
  • Tebrikler Fatih Daha Biz Gecemedik Gecmesine Gecilirse Party Olarak Kasıyoruz

Tek Amacım Suan da 100 Olmak Daha Sonra Bard Cleric Charımı Kasmak Olacak

Ama Sana Sunu Sormak istiyorum Unique Konusunda

Bard Cleric Neler Yapabilir ? Bard Wizard Cok Sey Yaparda Bard Cleric ?

Özel Mesajla Cevaplarsan Sevinirim Tebrikler Tekrardan
  • bard cleric konusu hoşuma gittiği için burada yazayım istedim

Sırf merakımı gidermek içn bile farklı buildler kastım. rogue-cleric rogue-warlock wizard-cleric- warior-cleric. Tek merakım bard cleric kaldı diyebilirim.

Bard cleric diğer adı ile battle bard, guard tamburları damage aldığı zaman da devam etse önüne geçilmez bir çar olurdu, ama ne yazık ki kapanıyor.
    Bard-cleric güzel bir side-kick (süper kahramanların yardımcılarını böyle çağırıyor gavurlar batman robin gibi). Ama kendisi ne kadar iş yapar emin olamıyorum. çünkü aşırı dışa bağımlı örneğin dans etmek içn
    mutlaka başka bir bardın çalması lazım...
  • e item ne dustu =
  • Tek Kestine Eminmisin Belki Herkes Dc Oldu Tek Sen Girceni Sanmıyorum
    Yinede GratZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: acarxxx

bende protect lvl 10 acaba 2 wizarda versem bug devam edermiki bugün denemeye karar verdim bakalım olcakmı...

6lv protectde denedik bugdan cikdi dene bakalim belki bozulmaz xD
  • abi nolur benim iriste çarım var onu kasıver lütfeeeen bu arada tebrikler
  • protect atmışsın galiba medusada sana dalamamış :) ellerine sağlık çok zor olmuştur keşke sonlara doğru video çekseydin
  • Helal Olsun, GüzeL İş Çıkarmışsın. Umarım Charıda En Yakın Zamanda Satarsın
  • en çok gözüme exp çarptı maşallah 113 million exp.Acaba % kaç geldi ? Herhalde bana gelseydi 10 lwl birden atlardım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.