DAHA ÖÇIKMADAN YAMANMAA BAŞLADI YA HELAL OLSUN DİYORUM
TAM BİLL GATES LİK BİR SİSTEM LİNUXA GEÇİCEM ANASINI SATAYIIM:
quote:
Orijinalden alıntı: deepestlove
Ama Windows 7 öyle değil. Hele ilk kurulumda tanımadığı bir kaç donanımı ertesi gün tataaa diye bulup kurdum bile demesi bile yeter geçmek için.
bu dediğinizi vista da yapıyo
Hadi bakalım..
arkadaşlar vista yada win 7 bukadar kötülemeyin yani 5 sene önceki p4 ve amd 2500 pclerinize vista kurarsanız illaki kasarda morarırda bozarırda xp şöyle xp böle deyip dönüp gidiyo xp ilk 2001 yılında piyasaya sürüldü 96 yılında aldığım pcye xp kurduğumda bunelan dünyanın yerini kapladığı yetmiyo birde tıraktör gibi yavaş çalışıyo deyip 98 e geri dönmüştüm şu ankide aynı hesap gülcel hızlı bi sistemde ne vista nede win7 ikiside yavaş felan çalışmıyo gayet hızlılar en güzelide xp gibi 1 ay sonra şişip ağırlaşma gibi sorunlarının olmaması ve rutubetden nem kapıp çökme gibi durumlarının olmaması
Asıl online oyunlardaki lagla ilgili yama var mı ondan haber versinler.
Windows 7'nin kendisinde açık yok arkadaşlar sadece IE8'de 2. derece bir açık var onun için yama gelicek.
Bu da IE8 deki güvenlik açığının resmi;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 10 Ekim 2009; 18:25:39 >
KopyalanmasıvedagıltılmasıASALDIR, PARDUS
Evet Kerneli aynı. Aynı Windows 95'in üzerine son derece başarılı gelen Windows 98 gibi Aynı Windows 2000'in üzerine son derece başarılı gelen Windows XP gibi. Dikkat edersen iki örnekte de aynı kernelin ikinci sürümü en başarılı olan işletim sistemi. Var mı daha ötesi
quote:
Orijinalden alıntı: gerbay bazı arkadaşlar nedense anlamak istemiyorlar, windows 7, vista nın release update i.. kernel falan filan aynı herşey, sadece vista nın başarısızlığını perdelemek için girişilmiş bir olay. Adamlar Vista ya service pack çıkarmaya devam etmek yerine windows 7 diye yeni birşey uydurdular. Olay tamamen ticari ve windows 7 için birileri sektöre gaz veriyor. kanmayın böyle şeylere, windows 7 para verip alınmaz eskisinin üzerine.
açıp microsoft un yol haritalarına bakın, eski dokümanlarına bakın, vista dan neyi farklıymış.. sadece güncelleme. kernel aynı kernel, shell e bir kaç makyaj daha, bir kaç yama vs. vs.. paranızı sokağa atmayın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme