quote:Orijinalden alıntı: Efsane34Güsel Bulmuşun Baksana Adam Müslümanlara Küfür Ettikten Sora Azı Yüzü Dönmüş Görünce Korktum adam malın tekıne benzıyo ama oyunda pek ıyı
quote:Orijinalden alıntı: Efsane34Güsel Bulmuşun Baksana Adam Müslümanlara Küfür Ettikten Sora Azı Yüzü Dönmüş Görünce Korktum yaw kenarda baba shop yazıodu gözüme takıldı :D bu ne :D
quote:Orijinalden alıntı: BauglirXulyaw kenarda baba shop yazıodu gözüme takıldı :D bu ne :DAlıntıları Göster adamın tipe bak bu hayattan bezmiş tabi o kadar ii olur
quote:Orijinalden alıntı: BauglirXulyaw kenarda baba shop yazıodu gözüme takıldı :D bu ne :DAlıntıları Göster tipe bak öğğğğh
quote:Orijinalden alıntı: BauglirXulyaw kenarda baba shop yazıodu gözüme takıldı :D bu ne :DAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: vuraltunc yaw kenarda baba shop yazıodu gözüme takıldı :D bu ne :D ne olcak foto shop
quote:Orijinalden alıntı: İsİmsİzlorDquote:Orjinalden alıntı: vuraltunc yaw kenarda baba shop yazıodu gözüme takıldı :D bu ne :D ne olcak foto shopAlıntıları Göster hikaye bu 0000000 değil adam Türk..
quote:Orijinalden alıntı: Olgihikaye bu 0000000 değil adam Türk..Alıntıları Göster orada ki küfürleri gercekten f9devil yazmıstı görünce cafedeki herkes kopmustu o gün
quote:Orijinalden alıntı: TsuMuraorada ki küfürleri gercekten f9devil yazmıstı görünce cafedeki herkes kopmustu o günAlıntıları Göster 00.... (devamı gelıo)uyuz oluyom ona bır resım var bende agza alınmıcak bır kufur edıo muslumanlara
quote:Orijinalden alıntı: İsİmsİzlorD00.... (devamı gelıo)uyuz oluyom ona bır resım var bende agza alınmıcak bır kufur edıo muslumanlaraAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: İsİmsİzlorD 00.... (devamı gelıo)uyuz oluyom ona bır resım var bende agza alınmıcak bır kufur edıo muslumanlara ve BAzı türkler onu övüyo
quote:Orijinalden alıntı: BauglirXulquote:Orjinalden alıntı: İsİmsİzlorD 00.... (devamı gelıo)uyuz oluyom ona bır resım var bende agza alınmıcak bır kufur edıo muslumanlara ve BAzı türkler onu övüyoAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: vuraltunc quote:Orjinalden alıntı: İsİmsİzlorD 00.... (devamı gelıo)uyuz oluyom ona bır resım var bende agza alınmıcak bır kufur edıo muslumanlara ve BAzı türkler onu övüyo maalesef
quote:Orijinalden alıntı: :DHoroHoro:DAllah çarpmış Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: :DHoroHoro:D Allah çarpmış muhauhauhaua
quote:Orijinalden alıntı: İsİmsİzlorDquote:Orjinalden alıntı: vuraltunc quote:Orjinalden alıntı: İsİmsİzlorD 00.... (devamı gelıo)uyuz oluyom ona bır resım var bende agza alınmıcak bır kufur edıo muslumanlara ve BAzı türkler onu övüyo maalesefAlıntıları Göster bide şu adamı banla öldüremiyorum diyor adam tam salak ama , iyi combo yapıyor
quote:Orijinalden alıntı: John Purdewbide şu adamı banla öldüremiyorum diyor adam tam salak ama , iyi combo yapıyorAlıntıları Göster arkadaşlar insanları tipine bakarak allah çarpmış, salak malak diye yorumlamıyalım bunlar bize yakışmayan şeyler, ayrıca la bu bizim selahattin
quote:Orijinalden alıntı: :DHoroHoro:DAllah çarpmış Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: :DHoroHoro:D Allah çarpmış
quote:Orijinalden alıntı: AlpTürk'e benziyo vallabelli yerlerde türkçe küfürler var:Skeko ya hem bize küfrediyo hemde utanmadan Tipsiz Fotosunu yayınlatıo kendisi aynaya baksa ağzından Türklere dahir hiç bi küfür çıkmaz be bizim Mardinliler Cool delikanlı kalır onun yanında
quote:Orijinalden alıntı: thejamozkeko ya hem bize küfrediyo hemde utanmadan Tipsiz Fotosunu yayınlatıo kendisi aynaya baksa ağzından Türklere dahir hiç bi küfür çıkmaz be bizim Mardinliler Cool delikanlı kalır onun yanında Alıntıları Göster arkadaşlar insanları tipine bakarak allah çarpmış, salak malak diye yorumlamıyalım bunlar bize yakışmayan şeyler, ayrıca la bu bizim selahattin koptum bu lafa