Şimdi Ara

Vectra B modifiye. Fikirleriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
61.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sana arkadaşımın 1997 model vectra'sını göstereyim;kendisi de bilkent'te okuyor belki görmüşsündür ankara'da aracı.

bence yapacaksan böyle sade ama güzel bişey yap;çünkü şahsi görüşüm vectra'lara tampon uygulamaları çok iyi sonuçlar vermiyor.
    aracı basit gösteriyor.
    en iyisi bence böyle birşey yapmak.

*18" Momo gts jant ve Falken performans tipi lastik.
    *eibach yay ve amortisör
    *özel kutu içi hava filtresi
    *Jsv racing performans tipi son susturucu
    *Sonar arka şeffaf stoplar
    *Sonar ön angel-eyes ve mercek tip farlar
    *orijinal ziebart film
    *Pioneer in-dash(dvd-vcd-mp3-cd-radyo)
    *xenon uygulaması
    *APP plaka.

Vectra B modifiye. Fikirleriniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 3 Ocak 2009; 16:24:47 >

• http://www.autoclubturkey.com/y_garage_view.php?garageid=76073

sonradan takılan mercekli far yunyan falan filan var çin malı eğer opelin orjinal ürünü değilse görüntü çok bozuluyor ben direkt kendi farlarına 8000k 50 watt texon xenon kit taktım gece gören bir daha bakıyor her yer bembeyaz...benimkide 1.6 ama gls değil 2001 comfort modeli jantları hoşuma gittiği için değiştirmedim sizinkinin üzerindeki bunlarla değiştirip bide eibach 3.5 cm yay takabilirsiniz.sıralı sistem lpg ye gelince bence hiç gerek yok araç zaten herkesin inanmadığı derecede az yakıyor en azından benimki öyle şehir içi hırçın kullanımda max.280 ykr görüyorum.babamın dizel borası şehir içi km de 220 ykr yakıyor...ben öle dışını body kitle falan maymun etmedim gerekte yok zaten 2000 üstü ön arka tampon değişik ve mükemmel görünüyor oynamaya gerek duymadım benim gibi ekstra müzik tesisatı yapabilirsiniz ve keyfe binersiniz...yalnız bulabilirseniz irmscher ön panjur alabilirsiniz bana sıfırının fiyatı aşırı pahalı geldiği için ve çıkma 2.elini bulamadığım için takamadım ancak bulabilirseniz on numara görüntüsü oluyor aracın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eradnan -- 18 Ocak 2008; 21:33:07 >

• Sayın bucakli sizin ve tüm arkadaşlarımızın yazdıklarını zevkle okuyorum Ancak APP plaka nedir bilgi verirseniz (siz yada diğer değerli arkadaşlarımız) çk sevineceğim nasıl yapılıyor aksesuarcımı plakacımı yapıyor şimdiden teşekkürlerimle...
  • app plaka normal plakalardan farklı puntoya sahip plakadır(resimdeki araçtaki gibi) damacılar da yapılıyor.
    ama polisler sorun çıkartabilir çünkü sahte sonuçta mühürsüz oluyor.. normal plakalarda çift mühür var app de en fazla şöförler odası mührünü yaptırabilirsiniz... iki mühürüde yaptıranı görmedim daha belkide vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

http://www.autoclubturkey.com/y_garage_view.php?garageid=76073

sonradan takılan mercekli far yunyan falan filan var çin malı eğer opelin orjinal ürünü değilse görüntü çok bozuluyor ben direkt kendi farlarına 8000k 50 watt texon xenon kit taktım gece gören bir daha bakıyor her yer bembeyaz...benimkide 1.6 ama gls değil 2001 comfort modeli jantları hoşuma gittiği için değiştirmedim sizinkinin üzerindeki bunlarla değiştirip bide eibach 3.5 cm yay takabilirsiniz.sıralı sistem lpg ye gelince bence hiç gerek yok araç zaten herkesin inanmadığı derecede az yakıyor en azından benimki öyle şehir içi hırçın kullanımda max.280 ykr görüyorum.babamın dizel borası şehir içi km de 220 ykr yakıyor...ben öle dışını body kitle falan maymun etmedim gerekte yok zaten 2000 üstü ön arka tampon değişik ve mükemmel görünüyor oynamaya gerek duymadım benim gibi ekstra müzik tesisatı yapabilirsiniz ve keyfe binersiniz...yalnız bulabilirseniz irmscher ön panjur alabilirsiniz bana sıfırının fiyatı aşırı pahalı geldiği için ve çıkma 2.elini bulamadığım için takamadım ancak bulabilirseniz on numara görüntüsü oluyor aracın....

bayağı bilgilisiniz bu mod konusunda fikirleriniz güzel bende de b1 kasa var yani 99 onun için de bir iki öneri verirseniz sevirim arkası farklı ve alt kısmı hiç hoş değil arkaya etek yapmak istiyorum ama bu sefer yanlara da yapmak gerekecek uyum sağlamak için tabiki öne de olmazsa çıplak kalır bu durumda naapacam maymun etmek istemiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

app plaka normal plakalardan farklı puntoya sahip plakadır(resimdeki araçtaki gibi) damacılar da yapılıyor.
    ama polisler sorun çıkartabilir çünkü sahte sonuçta mühürsüz oluyor.. normal plakalarda çift mühür var app de en fazla şöförler odası mührünü yaptırabilirsiniz... iki mühürüde yaptıranı görmedim daha belkide vardır

Sayın vct2000 ilginize çok teşekkür ederim. Sanırım ceza yeme riski var ama şık duruyor en azından plastik plakalıklara gittiğiniz her servis yada tamir hane kendi reklamınızı yapıştırmaz. Bir bakıyorsunuz üst üste 4 tane reklam yapıştırılmış
  • vct2000 kardeşim arkadaşımda da 98 2.0 vardı gitti çıkmacıdan b2 kasa bagaj kaputu aldı ve arka bagaj kaputunu değiştirdi arabanın orjinalliği gitti ama on numara oldu bide cdx in far yıkamalı ön taponunu buldu onuda taktı arka tamponu ve marşpiyelleri de benimkinin aynısından buldu yine çıkmacıdan onuda taktı şimdi aracı on numara ama sattı c kasa 2.2 dizelini aldı 2 ay öncesine kadar hala eski aracı act de ilk sırada vectralar arasında oylanmaya devam ediyordu ordan incelerdiniz detaylı olarak ama garajını sildi...
  • cam filmi ve aPP plaka 1 hafa içinde yaptırcam.
    OZ marka siyah jantlar var onlardan almayı düşünüyorum. tesisatı yaza doğru ypcm çünkü pek param yok tesisat için. bodykitte kararsızım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata orkun

quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

app plaka normal plakalardan farklı puntoya sahip plakadır(resimdeki araçtaki gibi) damacılar da yapılıyor.

Sayın vct2000 ilginize çok teşekkür ederim. Sanırım ceza yeme riski var ama şık duruyor en azından plastik plakalıklara gittiğiniz her servis yada tamir hane kendi reklamınızı yapıştırmaz. Bir bakıyorsunuz üst üste 4 tane reklam yapıştırılmış

onun yerine hem yasal hem güzel bir görüntü elde edebilirsin plakalık iptali yaparak plakalığı çıkarıp orjinal plakanın siyah çerçevesini silersin yada orayı kestirirsin daha sonra tampona silikonla yada çift taraflı bantla yapıştırsın çok hoş görünür

• quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

cam filmi ve aPP plaka 1 hafa içinde yaptırcam.
    OZ marka siyah jantlar var onlardan almayı düşünüyorum. tesisatı yaza doğru ypcm çünkü pek param yok tesisat için. bodykitte kararsızım :(

sana tek birşey söylerim bu konuda:
    şu beyaz vectra'ya bak ve bu kadar sade ama modlu birşey yap.

@ata orkun
    teşekkür ederim
    appa olayına gelince
    bunlar kalın puntolu basılan plakalardır.
    ve ne yazık ki mühürsüz oluyorlar
    ben kendi aracıma da bastırdım.
    şu anda mühürsüz dolaşıyorum fakat takipçiyle konuştum ve o mühürlerin ikisini de bastıracak trafikte ve şöforler odası'nda.
    yani bastırırsan mühürsüz olur ama takipçiyle konuşursan mühür basılabilir.

fakat araç çok dikkat çekmezse mühür sorun olmaz sanırım
    benim orj. plakalr bagajda duruyor;ve polis te durdurup sormadı daha plakalrın yazısı niye farklı diye.

nerde yapıldığına gelince ankara'da yapan kişi var.
    internette arattır
    sanırımwww.app-plaka.com diye sitesi bile var
    60 ytl'ye yapıyorlar.

• slm arkadaşlar bu forma tesadufen takıldım çok hoşuma gitti özellikle bucaklı arkadaşımm senın vecranın jantlarına hasta oldum benmde vectra b var bu aracın yandan duruşunun resmı varmı sende varsa buraya atarmısın sana zahmet
  • makyajlı vectra b lerde gt serisi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakisiklireis

slm arkadaşlar bu forma tesadufen takıldım çok hoşuma gitti özellikle bucaklı arkadaşımm senın vecranın jantlarına hasta oldum benimde vectra b var bu aracın yandan duruşunun resmı varmı sende varsa buraya atarmısın sana zahmet

Resimleri atarım elbet.Fakat araç benim değil bir arkadaşın.Ve araç bu hâlde değil şimdi orijinaline döndü.

Bunlar da resimleri.Orijinale dönmeden önce jantlar-farlar-stoplar siyah renklileriyle değişti.

Bu da son hâli siyah parçalarla:

• yeni halide çok gusell olmuş eski jantını naptı attımı sattımı duruomu duruossa satıyormu , satıyorsa talibim
  • 18" Momo Wrs'leri verdi işte son resimdeki 19" Zınık Siyah jantları almıştı.Onlar da satıldı daha sonra.
  • bence beyaz jantları daha güzel duruyo.
    siyah cantlar benim pek hoşuma gitmiyo hiçbir arabada kirlendimi çok kötü duruyolar.
  • arkadaşlar bu beyaz janttan nerden bulabilirim bilen varmı varsa yardımcı olsn lutfenn fitı nasıl szce??
  • Tüm jant satıcılarında bulabilirsin.Yani istekle getirtirler.Markası Momo modeli WRS.Fiyatı hakkında bilgim yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.