Şimdi Ara

Vectra B Sarsıntılı Çalışma Sorunu. Yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
34.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hatanızı Kabul Etmeniz gereken yerde

gereksiz tartısma yaratiyorsunuz

ben bu duruma düsmem

ayrica benim bilgim tecrübem den faydanlanmak isterseniz yaptıgınız gibi

msj larımın arkasindan okur yorum yaparsiniz ancak..

ayrica burdan kimseye gelin biz yapalım felan dedigimizde yok

sizin gibi bobin olmayan elektronik ateslemesi olan bir sisteme

bobin ve 5. kabloyu bakmayi tavsiyede etmiyoruz

hataniz ortada kabul edeceginize

tartisma konusu yapiyorsunuz buyrun

ben size özeldende yazdim burdanda yaziyorum

Biz sadece Anı Degil Gelecegi Düsünüyoruz

insanların cüzdanları degil bizim icin kendileri önemli

biz bilirizki her müsteri velinimettir

biz yine söylerizki velinimete yan gözle bakanda namussuzdur...!

bizim tecrübemiz burdan gelir ulvi hocam..!

• quote:

Orijinalden alıntı: TEMOTO

Hocam hatanızı Kabul Etmeniz gereken yerde

gereksiz tartısma yaratiyorsunuz

ben bu duruma düsmem

ayrica benim bilgim tecrübem den faydanlanmak isterseniz yaptıgınız gibi

msj larımın arkasindan okur yorum yaparsiniz ancak..

ayrica burdan kimseye gelin biz yapalım felan dedigimizde yok

sizin gibi bobin olmayan elektronik ateslemesi olan bir sisteme

bobin ve 5. kabloyu bakmayi tavsiyede etmiyoruz

hataniz ortada kabul edeceginize

tartisma konusu yapiyorsunuz buyrun

ben size özeldende yazdim burdanda yaziyorum

Biz sadece Anı Degil Gelecegi Düsünüyoruz

insanların cüzdanları degil bizim icin kendileri önemli

biz bilirizki her müsteri velinimettir

biz yine söylerizki velinimete yan gözle bakanda namussuzdur...!

bizim tecrübemiz burdan gelir ulvi hocam..!

Ben yorumu okuyan arkadaslara birakiyorum , Resimi yollayan arkadasin yolladigi resim uzerinde yorum yaptim diyorum yardimci oldugum arkadasta bir sekilde sorununu cozmus peki sorun nerde, hala bana ozelimden hatani kabul et diyorsun bir de Ozur dilememi istiyorsun orada yazdiginla burada yazdigina bak, fazla soze gerek yok referanslarim yeterli.
     Vectra B Sarsıntılı Çalışma Sorunu. Yardım...Profilinde var hepsi,

Edit: Daha fazla refarans icin ulvi51 diye google'de tarattirin baska nerelerde yardimci olmusum kisilere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulvi51 -- 29 Mart 2011; 14:17:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle58

İlginiz için teşekkürler. Sorunun ateşleme sisteminde olduğunda mutabıkız. Sorun devamlı değilde bazı zamanlarda olduğu için @ulvi ustamında soylediği gibi bir nemlenme sorunu olabilir.

Dün şehirlerarası bi yolculuk yaptım. Motor sıcakken de aynı sorunu bazı zamanlar yaşadım. su birikintilerinden geçtiğimde bu tekleme sorunu daha fazla oluyordu...

Biryerden su giriyor. Burası neresi olabilir. Aracın ön kısmının resimleri aşağıdaki linkte. Resimler büyük olduğu için foruma eklemedim...

Vectra B Sarsıntılı Çalışma Sorunu. Yardım...
    http://img194.imageshack.us/img194/8798/img2745uk.jpg

http://img37.imageshack.us/img37/2030/img2744x.jpg

http://img37.imageshack.us/img37/6793/img2743y.jpg

Ati alan uskudari 15 ay once gecmis hala konu yapiyorsun gereksiz yere .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulvi51 -- 29 Mart 2011; 18:04:08 >

• Referanslarniz arasına birtane biz yazalım ozaman

Elektronik Atesleme Sistemi Olan aracta Bobin Ve Bobin Kablosu Olmayan Aracta

TAVSİYE OLARAK BObin Ve Bobin Kablosunun Bakılmasını TAVSİYE EDEN ULVİ BEY in Refesanlarından Bitaneside Budur iyi Sallamalar Ulvi Bey Tecrübe icin Benim konuları Takip Et Buda Bi Tavsiye..!
  • selam arkadaşlar ya bennim aracım 1998 opel vectra b CD modeli benim araç benzinlide çalışırken hiç bi sorun yok ama lpg de rolantide çalışırken araç sarsıntı yapıyor 4 tane ustaya güesterdim bujileri buji kabloları bobini bide lpg enjektorlerini değiştirdi 630 tl para verdim ama hala aynı sorun devam ediyor. siz değerli arkadaşlarımın gürüşlerini almak istiyorum yazarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekürler.
  • quote:

atayildiz21 Tarih 29 Nisan 2012; 14:38:18
    selam arkadaşlar ya bennim aracım 1998 opel vectra b CD modeli benim araç benzinlide çalışırken hiç bi sorun yok ama lpg de rolantide çalışırken araç sarsıntı yapıyor 4 tane ustaya güesterdim bujileri buji kabloları bobini bide lpg enjektorlerini değiştirdi 630 tl para verdim ama hala aynı sorun devam ediyor. siz değerli arkadaşlarımın gürüşlerini almak istiyorum yazarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekürler.

Sayet lpg beyni bir kac senedir bakim gormediyse,buyuk bir ihtimalle lpg beyninde sorun var,diyaframi yirtilmis veya sertlestigi icin tam kapasite calismiyor olabilir.
  • ilginiz için çok teşekürler. vala lpg beyninin ne zaman takıldını bile bilmiyorum. ben 8 ay ünce aldım arabayı. ama titreme sorunu başka bi siteyi kurcalarken öğrendim ki enjektor kablo sıralaması varmış onları düzelttim ve düzeldi titreme sorunu yok ama benzinden lpg ye geçerken araç çoğu zaman stop ediyor aynı sorun daha önce de vardı onu yazmamıştım onu nasıl giderebilirim. egr gaz kelebeği falan hepsini temizledim ama sorun aynı devam ediyor ama araç soğukken yapıyor ısındıktan sonra geçişte az bi tekleme oluyor. ilginizden dolayı teşekürler
  • okmu bi arkadaş bana bi cevap yazsın . benim arabada tüpten benzine geçişte soğukken nerdeyse stop ediyor yine çalışıyor bazende stop ediyor. OPEL VECTRA B CD 2.0 16V TARTARİNİ KİT VAR CEVAP YAZARSANI SEVİNİRİM..
  • merhabalsr benim aracım da corsa b, enjeksiyonlu, otomatik vites.
    Araç rölantideyken düzensiz aralıklarla tekliyor, devir göstergesi milim aşağı çekiliyor bu tekleme anlarında.

Hızlanırken de 2,500 devir gibi gaz yemeyip silkeliyor, gaza yüklenip otomatik şanzımanın vites düşürmesini sağladığımda devir birden yükseliyor(3000 üstü ve tekleme bitiyor)
    Yüksek devirde tekleme yapmıyor araç, fakat tam vites değiştirme aralığında belirgin bir silkeleme yapıyor. Sorun nerede olabilir?
  • Opel vectra 1.6 b 1996 model arac sahibiyim motor ariza isigi yandigi zaman araba benzinde de lpg de de asiri tekliyor ve çekmiyor ve 1 ve 2. Vites gecislerinde tekledigi zaman tak tak ses geliyor ama arizi isigi söndüğü zaman gayet hizli ve atik gidiyor sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Model adi gl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.