Bildirim
Vectra c alinir mi? (İlk araba olacak maks. 30.000tl) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam yok,sizin radyoyla aynı mp3 çalıyor walla siz yinede bi deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk araba için biraz ağır bir model olmuş, daha genç b sınıfı araçlar öneririm -
Parçanın fiyatını merak eden olmuş tekli cam açma düğmesi 480 lira. İnanmayan sorsun servise fiyat alsın
Servisi arada bi cam açma düğmesi fiyatı sorsana burda yazmadan önce. Yada ben sana yazayım 480 tl
quote:
Orijinalden alıntı: dadas_ismail
Servisi arada bi cam açma düğmesi fiyatı sorsana burda yazmadan önce. Yada ben sana yazayım 480 tl
o arabadaki şey cam açma düğmesi değil kapı kontrol modulü öncelikle, yani üzerinde tüm aynaların kontrolü, merkezi kilit ve bagaj kilidi, ön ve arka cam kontrol düğmeleri barındırıyor, duyan da cam açma düğmesi deyince 2 tuşu o fiyata satıyorlar zanneder
ayrıca ebayden sipariş edersen 2 haftada gelir, fiyatları da 150 lira seviyelerinde, çok anormal birşey yok hatta uygun bile denebilir, vw grubunun daha bile yaşlı aracı için çok daha düşük özellikli parçaları bu fiyatların çok üstüne almak zorunda kalıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
quote:
o arabadaki şey cam açma düğmesi değil kapı kontrol modulü öncelikle, yani üzerinde tüm aynaların kontrolü, merkezi kilit ve bagaj kilidi, ön ve arka cam kontrol düğmeleri barındırıyor, duyan da cam açma düğmesi deyince 2 tuşu o fiyata satıyorlar zanneder
ayrıca ebayden sipariş edersen 2 haftada gelir, fiyatları da 150 lira seviyelerinde, çok anormal birşey yok hatta uygun bile denebilir, vw grubunun daha bile yaşlı aracı için çok daha düşük özellikli parçaları bu fiyatların çok üstüne almak zorunda kalıyorum
Ben ondan bahsetmiyorumki iyi okursan tekli cam açma düğmesi demişim. Tek düğme yani arka kapıda bulunan tek düğme. İnanmıyorsan yarın servisi ararsın arka kapı tek cam açma düğmesi ne kadar diye sorarsın. Sonrada burada yazarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas_ismail -- 28 Şubat 2016; 22:29:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yedek parça konusunda aynı zaman diliminde üretilen passat laguna mondeo accord avensis vectra arasında yedek parça konusunda en çok çeşitlilik yan sanayi ve çıköa bakımından passat tektir. Diğerleri için kaporta ve elktronik aksamında parça orjinal kullanmalısınız. Yan sanayisi randuman vermez. Sahibindene bakarsanız cam açma düğmesinin çıkmasına bile 200 tl istiyorlar fırsatçılar oda çalışıp çalışmayacağı muamma. 10 yaşını aşmış d sınıfı araç düşünüyorsanız passat tektir sınıfında. Kasa motor uyumuda 1.8t ile mükemmeldir. 1.9 130 hp de iyidir ama vergi dezavantajı var. Parça piyasası orjinal yan sanayi çıkma olarak gayet geniştir. 30 bin civarına b. 5.5 1.8t olmazsa 1.6 çok iyi bir tercih olacaktır
quote:
quote:
quote:
ayrıca ebayden sipariş edersen 2 haftada gelir, fiyatları da 150 lira seviyelerinde, çok anormal birşey yok hatta uygun bile denebilir, vw grubunun daha bile yaşlı aracı için çok daha düşük özellikli parçaları bu fiyatların çok üstüne almak zorunda kalıyorum
Ben ondan bahsetmiyorumki iyi okursan tekli cam açma düğmesi demişim. Tek düğme yani arka kapıda bulunan tek düğme. İnanmıyorsan yarın servisi ararsın arka kapı tek cam açma düğmesi ne kadar diye sorarsın. Sonrada burada yazarsın
20 dolara internette satılan tekli tuştan bahsedip 480 lira servis fiyat verdi diyorsan orası daha da vahim zaten
senin oraları bilmem ama istanbulda opel vectra c parçası istemediğin kadar ve çok uygun fiyatlara var, ha bir de haberin olsun yedek parça servisten alınmaz, bu yüzden de servis aranıp fiyat sorulmaz yedek parçacıdan fiyat sorulur
ayrıca hangi tecrübeyle yan sanayi randıman vermez diyebiliyorsun onu çözemedim, passatta yan sanayi çalışır opelde veya diğer markada çalışmaz demek için biraz bu işleri yapmış olmak gerekir, ben bunca zamandır araba toplarım çevrem de bu konuda geniştir ama böylesi saçma birşeyi ilk defa duyuyorum, orijinal parça satıp daha çok para kazanmak isteyen yedek parçacı bile böylesi komik laflar etmiyor
ha bu arada 2003 yılında çıkan opel vectra c nin rakini 1996 yılında çıkan passat b5 veya 2001 yılında makyajlanan b5.5 değildir 2003 yılında piyasaya sürülen b6 dır
-
quote:
quote:
quote:
quote:
20 dolara internette satılan tekli tuştan bahsedip 480 lira servis fiyat verdi diyorsan orası daha da vahim zaten
senin oraları bilmem ama istanbulda opel vectra c parçası istemediğin kadar ve çok uygun fiyatlara var, ha bir de haberin olsun yedek parça servisten alınmaz, bu yüzden de servis aranıp fiyat sorulmaz yedek parçacıdan fiyat sorulur
ayrıca hangi tecrübeyle yan sanayi randıman vermez diyebiliyorsun onu çözemedim, passatta yan sanayi çalışır opelde veya diğer markada çalışmaz demek için biraz bu işleri yapmış olmak gerekir, ben bunca zamandır araba toplarım çevrem de bu konuda geniştir ama böylesi saçma birşeyi ilk defa duyuyorum, orijinal parça satıp daha çok para kazanmak isteyen yedek parçacı bile böylesi komik laflar etmiyor
ha bu arada 2003 yılında çıkan opel vectra c nin rakini 1996 yılında çıkan passat b5 veya 2001 yılında makyajlanan b5.5 değildir 2003 yılında piyasaya sürülen b6 dır
Arkadaş niye polemik yapıyorsun koy şuraya anahtarın fiyatını sende rahatla bende. Tamam kabul servisten koyma türkiye yedek parça sitesinden koy.
-
Yedek parça fiyatları oldukça makul. Önyargılı olmamak lazım.
Çünkü bu aracın birçok parçası farklı 3 model de daha kullanıldı. Alfa 159, Saab 9,3. O sebeple muadillerini bulma şansınız bir hayli fazla.
http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr/2014/12/opel-vectra-19-cdti-design-edition.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYR -- 29 Şubat 2016; 9:14:14 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X