Şimdi Ara

VECTRA C F HATASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün vectra c 1.6 comfort düz vites aracımla 60-70km/s sabit hızla giderken araç stop etti akü lambası ve esp lambası yandı sağa çektim yol bilgisayarında tüm değerlerde F yazdı. Resimler ekte. Aracı tekrar çalıştırmaya çalıştığımda hiç marş basmadı. İş yerine yetişmem gerektiği için farları kornayı fren stoplarını kontrol etmeden aracı bıraktım. 2 saat sonra gidip marşa bastığımda herşey normal çalıştı hiç birşey yok gibi. tanıdık bi oto elektrik servisine gittim aracı bilgisayara bağladık hatalar beyinle iletişimin koptuğunu söylüyordu. Çözemedik ne olduğunu açıkcası. hataları sildik devam. aynı problemle, belki daha kötüsüyle (beynin bozulması gibi) tekrar karşılaşcam hatta uzunyolda karşılaşcam diye çekiniyorum. konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? yol gösterir misiniz? herkese iyi forumlar.

VECTRA C  F HATASI VECTRA C  F HATASI VECTRA C  F HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hun_estergon -- 12 Mart 2016; 9:30:14 >

• Araba ayni problemden kaynakli calismiyor. Yardimci olabilecek birisi varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hun_estergon H kullanıcısına yanıt
    Sarj dinamosunda konjektor arizali olabilir. Oncelikle bu kontrol edilmelidir. Sorun cozulmezse beyin ile ilgilidir. Vectra c kullanicisiyim daha once benzerini yasadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyin arızalanmış. tamir edildi.
  • Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olur musunuz yada aynı durumu siz de yaşıyor musunuz?Benimde 2004 opel vectra aracım var sorun şu hangi ustaya gösterdiysem arabanın motorunun zil gibi çalıştığını söyledi fakat araç her 1000 km de 600 gr yağ eksiltiyor.En son bir usta motor küçük araba ağır normaldir yağ eksilttiğinde tamamla yağını devam et bişey olmaz dedi.Sizin araçlar da aynı hata var mı?
  • benim bildiğim bir çok araçta aynı yağ eksiltme oluyor. benim aracımda yağ eksiltme durumu yok. şansa mı artık bilmiyorum. ama yağ eksiltmesi opelin 1,6 motorlarında var. normal bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL VECTRA C KASA HAKKINDA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.