Şimdi Ara

VECTRA C2 Mİ ASTRA SEDAN CLASSİC 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda 2007 model Vectra C2 comfort aracımız var. 1 senedir kullanmaktayız. Aracımın kilometresi 165.000 de.
    Bir gün bile servis bakımı aksatılmamış, taş atığından dolayı tek boyalı yeri olan ön tampon bile serviste boyanmış. 4500 km de bir çentik (250 ml ) yağ yaktı hala aynı seviyede. Şuanda bir sorunu yok , triger ve baskı balata değişmesi gerekiyor bakım zamanında.

Sizce 1000-1500 tl masraf yapıp binmeli mi yoksa fiyatları düşmünken 0 KİLOMETRE ASTRA 1.6 SEDAN CLASSİC 3 mü almalı, yoksa dizel olarak da linea , peugeout 301 mi düşünmeli?? ( öncelikli olarak vectradan dolayı astra düşünmekteyiz)

165.000 km olması sıkıntı yaratır mı? ileride büyük sorunlar açar mı? senede 5000 km dolaylarında yol yapıyoruz.

bu arada yaktığı yağ normal mi? en son değiştirdinizde TRİGER- BASKI BALATAYI hangi serviste değiştirdiniz ve maliyeti ne oldu ?

Teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türker37 -- 26 Aralık 2012; 16:45:34 >

• vectra c 2 kullanıcısıyım uzun zamandır.
    yakın zamanda baskı balata değiştirdim. 350 tl. aracım 119bın km de triger değiştirmedim daha. bir sıkıntım yok. ev alacağımdan dolayı satacagım ancak yenı araba alırsam bu ayarda alacak araba bulurmuyum bilemiyorum. o yuzden guzel bir bakımla aracınısı kullanmaya devam edin. he varsa paranız insignia alın derim yoksa vectra c ye devam.
    vectra iyidir, candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 26 Aralık 2012; 23:53:42 >
  • Serviste mi değiştirdiniz? öyle ise hangi serviste değiştirdiniz?

Cevabınız için teşekkür ederim.
  • bencede vectra yı kullanmaya devam edin.0 km astra alsanız emin olun vectrayı özlersiniz.
  • KM faktörü çok önemli değil mi sizce? motor sorun çıkarabilir mi? kronik sorunları var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türker37

KM faktörü çok önemli değil mi sizce? motor sorun çıkarabilir mi? kronik sorunları var mı ?

vectra c2 de bildiğim kadarıyla kronık sorunlar yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.