Şimdi Ara

vectra gt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben opel vectra gt almak istiyorum 2.0_16v 156ps
    tüp taktırabilirmiyim

alırken neye dikkat etmeliyim

• bahsettiğin araç 93-94 yıllarında üretildi ama gücü 156 değil 150hp...

LPG taktırabilrisin, sorun olmaz..

Alırken iyi bi motor ustasına göster arabayı..
    o motorlar genelde yüksek devirde kullanıldığından çok yıpranmış olabiliyo...
  • peki km'si kaç bin' geçerse tehlike olur motor açısından
  • tüp sıralıdan başka taktırma !!beyini bozuyo diye biliyorum ve km si bunların 800.000 ne kadar gidiyo rahat ol ama alacağın 250.000 km yi geçmiş olmasın daha az problem çıkartır en azından çok doğru bi tercih yapıosun şimdiden hayırlı olsun
  • 800bin imkansız arkadaşım, ki gt genellikle sınırlarında kullanılır, imkansız gibi bişey yani..
    bence bi motor 300binden sonra sağlam çalışmaz...
    tabiki yardıra yardıra kullanıldıysa....
  • fircam dostum vectra gt ecotec motorun 1.000.000 km ömrü vardır bunu opis te belirtti arkadaşın 93 modeller sfi ecotec ten bir önceki olduğu için ben tahminen 800.000 dedim çünkü ecotec 1.000.000 km se sfi de 800.000 yapar diye düşünüyorum tabiki araba 800.000i geçtim 350.000 den sonra problemler çıkartmaya başlar ama ben opelin söylediği rakamı belirttim hor kullanılmadıysa bu 350.00 km uzar
    n_w_!_¥ dostum vectra gt yi al bol bol 3.20 leri ez kafasına bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebetoo -- 1 Şubat 2007; 3:14:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bebetoo

fircam dostum vectra gt ecotec motorun 1.000.000 km ömrü vardır bunu opis te belirtti arkadaşın 93 modeller sfi ecotec ten bir önceki olduğu için ben tahminen 800.000 dedim çünkü ecotec 1.000.000 km se sfi de 800.000 yapar diye düşünüyorum tabiki araba 800.000i geçtim 350.000 den sonra problemler çıkartmaya başlar ama ben opelin söylediği rakamı belirttim hor kullanılmadıysa bu 350.00 km uzar

SU 320 LERLE NE ALIP VEREMEDIGINIZ VAR ANLAMADIM YOK SPOR ARABALARINIZA GUVENIYOSAN BMW NIN ASIL SPOR ARABALARIYLA KARSILASTIRALIM Bİ TIPİK ACIP???? GT SONUCTA VECTRANIN SPOR MODELİ AMA 320 DÜZ BİR MODEL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok topic açalım sen bize getir bi 3.25Cİ bizde sana getirelim bi calibra 4x4 320 bg ok 3.20 lerle alıp veremediğimiz yok hem sanane btün GT yazan topiclerde bi laf atmaların var hayırdır yoksa sende GT den dolayı bi kuyruk acısı filanmı var bukadar GT lere karşı antipatiksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: black/white

quote:

fircam dostum vectra gt ecotec motorun 1.000.000 km ömrü vardır bunu opis te belirtti arkadaşın 93 modeller sfi ecotec ten bir önceki olduğu için ben tahminen 800.000 dedim çünkü ecotec 1.000.000 km se sfi de 800.000 yapar diye düşünüyorum tabiki araba 800.000i geçtim 350.000 den sonra problemler çıkartmaya başlar ama ben opelin söylediği rakamı belirttim hor kullanılmadıysa bu 350.00 km uzar

SU 320 LERLE NE ALIP VEREMEDIGINIZ VAR ANLAMADIM YOK SPOR ARABALARINIZA GUVENIYOSAN BMW NIN ASIL SPOR ARABALARIYLA KARSILASTIRALIM Bİ TIPİK ACIP???? GT SONUCTA VECTRANIN SPOR MODELİ AMA 320 DÜZ BİR MODEL

TIPIK NE DEMEK

NEYSE...TOPİC DEMEK İSTEDİNİZ HERHALDE..

birde....fırat abi 800 bin kmh olmaz demişsiniz ama opel servisinde birtane gt var ki yol bakımına fln gidiyormuş yıllardır bu araba.ve kmh si 840 bindeymiş...abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsi.team -- 1 Şubat 2007; 17:25:01 >

• motor yapılsa problem veriyormu?

elektronik aksmada yada yürüyen aksamda problem çıkarmı?
  • quote:

ok topic açalım sen bize getir bi 3.25Cİ bizde sana getirelim bi calibra 4x4 320 bg ok 3.20 lerle alıp veremediğimiz yok hem sanane btün GT yazan topiclerde bi laf atmaların var hayırdır yoksa sende GT den dolayı bi kuyruk acısı filanmı var bukadar GT lere karşı antipatiksin

ne oldu arkadaşım gt derken bir anda dönüş yaptın calibraya sen calibrayla 3.25ci yimi karşılaştırıyon ne saçma aynı gt ile 3.20 olayına benzemiş

calibraya karşılık m3 diorum artı 4x4 de deil ama dostum yapıştırır valla geçenin ne marka araç oldugunu göremez bile

• ya yeter arkadaşım nedir bu bmw opel çatışması ya boşu boşuna bilgi almak isteyen bi arkadaşımızın topic'ini kirletiyosunuz, msn'lerinizi alın gidin teke tek muhabbet edin bütün forum üyeleri sıkıldı bu durumdan artık.....

n_w_!_¥ arkadaşım, motoru eğer ustası yaparsa problem vermez, sağlam bi usta, veye güvenilir bi servis bulursan hiç sorunsuz paşa paşa binersin aracına...

gsi.team arkadaşım, abi abi diyosun bana da, senin yaşın kaç ki??
    msn'ini PM atarmısın bana, tanışmak istiyorum, cidden...

• TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN.
  • hiç bir problem olmaz...al opeli sen hacı ,pişman olmassın....şimdiden Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsi.team -- 3 Şubat 2007; 10:30:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.