Bildirim
MAKYAJLI RENAULT LAGUNA III
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel olmuş. Şuan güncel kasası 55 bin tl ye satılıyor ama neden kimse tercih etmiyor anlamıyorum.C segmenti dizel fiyatına D segmenti bir araç ama alan yok. Piyasanın bu yüksek fiyatlarında bence alınabilecek en iyi araçlardan biri. Keşke imkan olsa da alabilsem. -
arka tasarım acil elden geçmesi gerek... -
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan
arka tasarım acil elden geçmesi gerek...
geçmiş hali bu hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Öklid
quote:
geçmiş hali bu hocam
ben bi fark göremedim -
laguna diyince laguna 2 nin yanına başka laguna düşünülemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 20 Şubat 2012; 15:12:03 > -
quote:
quote:
quote:
geçmiş hali bu hocam
ben bi fark göremedim
siyah jantlar bayağı tatlı olmuş ama bence
-
İçi ve ön kısmı çok güzel olmuş.Niye satmıyor türkiye de anlamıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: canvarol
Güzel olmuş. Şuan güncel kasası 55 bin tl ye satılıyor ama neden kimse tercih etmiyor anlamıyorum.C segmenti dizel fiyatına D segmenti bir araç ama alan yok. Piyasanın bu yüksek fiyatlarında bence alınabilecek en iyi araçlardan biri. Keşke imkan olsa da alabilsem.
hocam sadece expression donanım seçeneğini sundukları için olabilir mi -
Arka taraf adamı hayattan soğutur -
önden güzel görünüyor ama arka taraf hala acayip -
Bu aracın arkası Coupe versiyon tipi olmadığı sürece satılması zor. -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Bu aracın arkası Coupe versiyon tipi olmadığı sürece satılması zor.
hocam bence arka tarafta da o kadar vahim bir durum yok ama -
Hatta direkt Coupe'nin 4 kapılı versiyonu olarak çıkarmaları lazım.
Bir de Symbol tip vites topuzu değişmeli. -
quote:
quote:
Güzel olmuş. Şuan güncel kasası 55 bin tl ye satılıyor ama neden kimse tercih etmiyor anlamıyorum.C segmenti dizel fiyatına D segmenti bir araç ama alan yok. Piyasanın bu yüksek fiyatlarında bence alınabilecek en iyi araçlardan biri. Keşke imkan olsa da alabilsem.
hocam sadece expression donanım seçeneğini sundukları için olabilir mi
Hiç bir versiyon satılmıyor Türkiye'de bildiğim kadarıyla. Bayiler getirilmediğini söylüyor. Yoksa getiren bir bayi felan var mı? Varsa söyleyin de aklımda bulunsun
-
laguna artık türkiye'ye gelmeyecek.latitud,lagunanın yerine devam edecek... -
quote:
Orijinalden alıntı: asdfg112
quote:
quote:
Hiç bir versiyon satılmıyor Türkiye'de bildiğim kadarıyla. Bayiler getirilmediğini söylüyor. Yoksa getiren bir bayi felan var mı? Varsa söyleyin de aklımda bulunsun
Valla bu konuda reel bir bilgim yok açıkcası. Ben renault.com.tr ye bakarak konuştum getirilmiyorsa doğrudur. Ama bu getirilir diye düşünüyorum.
-
ben tasarımını beğeniyorum .55 bine de gayet iyi bir araç c sınıfı araçalrın bile donanımlıları daha uçuk. -
quote:
quote:
55 bin tl ye donanımı yeterli. Navigasyosyon ve Fonksiyon paketi ekletilirse de 58 bin tl ye geliyor.Gayet makul bir fiyat.
Donanımı
otomatik park freni
Esp+Asr
Yanlış hatırlamıyorsam 8 hava yastığı
Far sensörü
Çift bölgeli klima
Hız sabitleme
Soğutmalı torpido
Navigasyon
Park sensörü
Anahtarsız çalıştırma
Çift optik far
16'' jant
8 hoparlör,bluetoothlu müzik sistemi
1.5 dci 110 bg
Ve daha sayamadığım bir çok özelliği olan D segmenti 58 bin tl ye başka dizel bir araç varsa söyleyin ozaman haklılar almamakta deyim.
-
quote:
quote:
quote:
55 bin tl ye donanımı yeterli. Navigasyosyon ve Fonksiyon paketi ekletilirse de 58 bin tl ye geliyor.Gayet makul bir fiyat.
Donanımı
otomatik park freni
Esp+Asr
Yanlış hatırlamıyorsam 8 hava yastığı
Far sensörü
Çift bölgeli klima
Hız sabitleme
Soğutmalı torpido
Navigasyon
Park sensörü
Anahtarsız çalıştırma
Çift optik far
16'' jant
8 hoparlör,bluetoothlu müzik sistemi
1.5 dci 110 bg
Ve daha sayamadığım bir çok özelliği olan D segmenti 58 bin tl ye başka dizel bir araç varsa söyleyin ozaman haklılar almamakta deyim.
ben kesinlikle alınmama taraftarı değilim yanlış anlaşılmasın bence de kesinlikle "düşünülmesi" gereken bir araç. ama bence dediğiniz gibi D sınıfı bir araca o jantlar yakışmıyor. ama zaten artık Türkiye'ye getirilmiyor denilmiş.
/>
Benzer içerikler
- golf 4 otomatik şanzıman
- bas tiz ayarı nasıl olmalı
- mitsubishi asx yorum
- mercekli far nedir
- shell yağ orjinallik sorgulama
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- yeni passat 2025
- toyota chr 2025
- fiat egea 2022
- bmw 2022
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X