Şimdi Ara

VECTRA ???? LAGUNA ???? 406 HANGİSİ ???? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
16.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz 4 sene vectra 2.0 cd kullandık. 96 modeldı ve bız arabyı 2003 yılında ılk sahibinden aldık. bu uc araba ıcerısınde yol tutus ve performans bakımından en ıyısı vectra. ama masrafları agır. verdigi tat ise hicbirinde yok. ben vectra satıp dızel corrolla aldım 2006 model. ama o 96 model arabyı hala arıyorum. ben senın yerınde olsam vectra gt alırdım. hem dizayn bakımından hem de yol tutus ve performans bakımından hepsınden ustun. (vectra ıle 255 km yı gordum ankara otobanında) karae senın....
  • resimdeki aracın aynısını kullanıyorum. daha diğer iki aracı kullanma fırsatım olmadı ama vectra hakkında şunları söyleyebilirim. şu anda 160 bin km yi geçti araba sonunda bana kaldı:). araba hala çok keyifli çok sağlam. ama çok yakıyor. ve 2.0lt 136bg olmasına rağmen çok ağır kalıyor. hızlanması falan öldürüyor. ama dediğim gibi araba 2000 model olmasına rağmen hala çok güzel bir tipi var ve. vites biraz sert mi desem yani geçerken direk yolunu bulup tak diye geçmiyor. biraz daha elle yönetmek gerekiyor. ama şu anda hiç bir arızası yok. acaip de güven veriyor. yola oturuşu çok güven veriyor. ama dediğim gibi araba ağır yani atik değil o kadar. direksiyonu da ağır geliyor bana ama bikaç kişi hidroliğini kontrol ettir dedi onun faydası olur mu pek bilmiyorum. arabayı hızlanmıyor ağır diye kıyaslamamı hundai accent era 1.5 dizel ile yapabiliyorum daha o kadar araba kullanma şansım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidi_gonzales -- 7 Temmuz 2006; 16:05:08 >
  • BMW 5 sınıfı bu sengmentte değil. 3 Serisi belki olabilir ancak o da fiyat bakımından yüksek kalır.
    quote:

Orjinalden alıntı: istako

Bu araçların meraklılarından biride benim
    bence tip olarak lagunayı ele . Çünkü tahminimce sen alacağın arabada hem sportiflik hemde bir ağırlık arıyosun ve bu bence lagunada yok.Bu kriterlere uyan araçların babası bmw 5 serisi ama fiyatı ve masraflarıda biraz babalık istiyo . O yüzden bu 3 araç arasında tercih yapacaksın sanırım.
    Bu 3 araç içinde vectra ve 406 yı kullandım. ikiside birbirini aratmayacak araçlar performans ve yakıt konusunda. Hem yılda 1500 km yapacam diyorsan yakıtta 1-2 lt lik fark senin tercih aşamasında dikkatte alacağın bir etken olmaması gerek. Eğer GT almaya niyetlenirsen hiç düşünmeden Vectra GT yi al derim . Ancak 2.0 lt lik alacaksan bence 406 ı tercih et. Vectraya nazaran biraz daha sportif duruyor. Ama Vectrayıda alırsan keşke 406 alsaydım demezsin. Yani aralarında çok fazla bi fark yok her açıdan. Bence deneme şansın varsa dene ve içine sineni al .

Dip not : Hangisini alırsan al muhakkak sunroof u olsun Şimdiden hayırlı olsun.

• abimin 94 model vectra gt'si vardı 150 hp olan versiyorunu mükemmeldi ve çok az yakıyordu.
    şimdi 98-99 model bi vectra gt alsam 16.000 ytl civarında ama 2001 model bi vectra cdx alsam oda aynı civarda.satarken 2001 cdx'i satması bana daha koay geliyor ve parça vs. daha ucuz olacağını düşünüyorum.

ama bitane 4 kapı astra gsi buldum eğer anlaşırsak ve arabayı beyenirsek direk onu alıcaz.astra olmasada vectra olucak heralde.
  • passat
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafan

passat

1.8 125 hp'nin ağır kalması ve donanım olarak yetersizliği1.8 T'nin çok yakması ve genel olarak parça fiyatlarının yüksekliğinden dolayı seçenekler içinde passat yok.
  • LAGUNA bir kere ağırlığı yeter. performansıda iyi.
  • Bencede 140'lık bir Laguna tüm isteklere cevap verecek donanım ve kalitede
  • al lagunayı kaçırma ondaki dinamizm ve konforu hissedeceksin
  • Sen hala karar verip alamadınmı arabayı.

Bence hiç boşuna bekleme yok şu mu bu mu diye. Sana bi g. punto iyi gider

Ya tamam kızmayın şaka yapalım dedik. Bi zamanlar forumda hep öyle oluyodu ya. Bi arkadaş çıkıyodu bana bi ticari araç lazım vito mu alayım transporter mı diye, bi de bakıyoduk olay getz gpunto yarışına dönüyodu.

• benim tercihim hep alman arabaları olmuştur almanlar bu işi biliyorlar vectra derim ama hiç kullanmadım
    laguna sürdüm çok konforlu süsbansiyonu güzel araba ama ben olsam bu tercih aşamasında vectrayı sürer son kararımı veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz101

Sen hala karar verip alamadınmı arabayı.

Bence hiç boşuna bekleme yok şu mu bu mu diye. Sana bi g. punto iyi gider

Ya tamam kızmayın şaka yapalım dedik. Bi zamanlar forumda hep öyle oluyodu ya. Bi arkadaş çıkıyodu bana bi ticari araç lazım vito mu alayım transporter mı diye, bi de bakıyoduk olay getz gpunto yarışına dönüyodu.

yok daha alamadım.
    1 ay daha sürücek gibi.

• vectra ilk xenon uygulanan modellerden biriydi hala hatırlıyorum dergilerdeki boy boy reklamlarını xenonla ilgili..ama eger temızse 406 nın hala tasarımını çok şık buluyorum
  • tıp olarak hemde hız olarak bence 406
  • tabiki 406 araba zaten ilk olarak dış görünüşten kazanıyo hız açısından zaten iyi ikinci olarakta vectra diyebilirm ama opellerin süspansiyonları biraz sert oluyo galba yada eskiden öleydi laguna ile vectra arasında seçim yapmak zor ama 406 hemen ikisinden sıyrılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atorce -- 8 Temmuz 2006; 7:54:13 >
  • marea 2.0 20 valf 155hp olmaz mı?
  • bende 2.5 v6 cdx var 1996 model 110.000kmde ortalama aralık ayından şubat ayına tüm kış karışık ortalamam 10.3 lt olmuştu (çoğu şehiriçi)
    yalnız istanbul trafiğine gireceksen bilemem orda 12lt altına inmeyebilir dur kalk çok olur
    2001 ve üstü arıyorsan cdxler 2.0
    şu anda da klima açık ortalamam 10-10.5 arası geziyor yani yol bilgisayarında gördüğün 10.0 ortalama doğru hatta sonbaharda ortalamam 9.0 idi kışa girince arttı bir miktar kısa mesafe kullanımdan dolayı
    laguna ve 406 hakkında bilgim yok
    opeli alırken beni en çok servis konusunda korkuttular bir de tüketim 2sinde de yüzüm güldü 10-11 arası bekliyordum tüketimi 9.0 ortalama yaktığı aylarda ağzım kulaklarıma varıyordu. ben manisada yaşıyorum ve yetkili servise gidiyorum hep parça fiyatları abartı değil ve servisin iskontoları sayesinde özel servislere yakın fiyatlara parça garantisi ile işimi görüyorum 1 yıl içinde 2 parçam garantiden değişti.arabam 96 model takılan her yeni parça 2 yıl garanti altında bunu bilmek hoş oluyor.
    aracım şu anda istanbulda ve deri koltuk ve müzik sistemi yapılıyor sabırsızlıkla bekliyorum geri gelmesini.
    bir arkadaş marea 2.0 hlx önermiş o da güzel bir araç geçen sene 98 s.w. 2.0 hlxim (147bglik) vardı ama kmsi yüksek yıpranmış bir hlx idi biraz masraf çıkarttı arabadan soğudum ve sattım sonra da pişman oldum meğer o daha kullanışlıymış sedan arabadan. arada şeytan dürtüyor 2001 s.w. hlx (155lik)bul al bi tane daha diye. fransız arabalarına ısınamadım nedense.sebebi belki ilk ve son fransızımız olan renomuzdur 78 model hehehe.

• laguna al
  • Hiçbiri .... PASSAT al
  • Vectra bir klasik.
    406 fransızların en iyisi.
    lagunayı unut gitsin.

Temiz bulursan 406 al yoksa vectra üzerinde yoğunlaş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.