Şimdi Ara

VECTRA ???? LAGUNA ???? 406 HANGİSİ ???? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
16.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben laguna ve vectraya bindim 406yı gördümöncelikle şunu söyliyim vectra güzel ama golf4ten dar arabam.comdan testine bakabilirsin laguna çok geniş ve rahat yayla gibi sakin kullanımda da tüketimi baya düşürüyosun vecra ise baya iyi yakıyor 406 için pek bişey söyleyemiyorum ama vecra mı laguna mı bence LAGUNA
  • FRANSIZ OLMASA LAGUNA DERDİM AMA

DUYGULARIMA YENİLEREKTEN

VECTRA
  • Herkes Vectra demiş arkadaşta Opele yoğunlaşmış zaten...
  • Bence OPEL al çünkü ne de olsa o bir alman arabası
  • Evet bir gözatın

AVENSİS
     VECTRA ????  LAGUNA ???? 406 HANGİSİ ????

406

GERÇEKTENDE ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR...

quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

ilk el dusunulseydi yorum yapmazdim fakat 2.elde sorunsuzluk onemli.. bence avensis`e de bi goz atin

avensis'in çok basit ve rakiplerinden çok daha eski gibi duruyor.
    bi 406'nın içine bakın bide avensisin arada dünya kadar fark var.

• Fransızdan uzak dursan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Fransızdan uzak dursan...

Burayada gelmiş.
    Abi yenge fransızmı
    nedir bu fransız antipatisi bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Fransızdan uzak dursan...

Burayada gelmiş.
    Abi yenge fransızmı
    nedir bu fransız antipatisi bea

Aslında arkadas da fransız arabalarından uzak durun demiyor.
    Fransızdan uzak durun diyor. Belki de gercekten senin dedigin gibidir. Fransız bir yengeden dili yandıysa

• arkadaşım eğer performans istiyosan superb 2.8 v6 al derim
  • 406 hem guclu hem goruntulu

aracta sert bır goruntu var.tam olarak baba araba karızman artar valla.

406 diyorum.
  • hatta bn dahada uçuyorum ve 607 3.0 aldiyorum ama ciddiyim gemi gibi araba
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

hatta bn dahada uçuyorum ve 607 3.0 aldiyorum ama ciddiyim gemi gibi araba

sponsor olacaksan neden olmasın...
  • arkadaş performans demiş ama demekki bnzin önemli deil onun için 607 dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 10 Ağustos 2006; 12:55:59 >
  • 406 sorun çıakrtmayan peugeotlardandır özellikle dizayn olarak çok kibar ve göze hoş geliyor. yalnız otomatiklerini tavsiye etmiyorlar yakıt tüketimi yüksekmiş.Lagunada aynı şekilde dizaynı günümüzde bile hala güncel son derece şık bir otomobil özelikle 140beygirlik rxt versiyonlarının donanımlarıda oldukça yüksek ancak aracı alacaksanız temiz olmasına çok dikkat edin herhangi bir sorun çıkarsa başınız çok ağrıtabilir
    Vectra zamanında çoksatmış digerlerine gore parça sıkıntısı yaşanmayacak bir otomobil ancak özellikle 406 nın içi vectradan cokdaha guzel
  • 407 ıı bı araba obur secenekler arasında bence
  • 2001 Avensis bu söylediğin araçların tümünden daha ataktır ve performanslıdır. Ayrıca en az yakıtı tüketir. (arabam.com daki performans değerleri ve yakıt tüketim değerlerine göre konuşuyorum) Ayrıca bu araçlar içindeki en sessiz araba da Avensis. (Buna da arabam.com dan bakabilirsiniz.)
    Buna benzer açtığın bi topic te de avensisin içinin fotosunu göndermiştim. 2001 D4 olanların içi öncekilerden farklı. Buna dikkat et öncekilere bakmış olabilirsin.
    Ama hala tipini beğenmiyorum diyosan söyleyecek bi şey yok. Eğer ben senin yerinde olsam ve Avensis almayacak olsam Volvo s40 T4 alırım. Araç 200 hp turbolu ve en performanslı 2,0 sedanlardan biridir. Yalnız felaket benzin yakar. Ama yılda 1500 km yapacam diyosan benin sorun olmaz sana bence s40 T4 al.
    Ama Avensis'i de tekrar bi düşün derim.
  • laguna iyi bi seçim
  • quote:

Orjinalden alıntı: er9en

2000-2001 MODEL D SEGMENTİ Bİ ARAÇ ALMAYI PLANLIYORUZ VE FİNALE KALAN 3 ARABA BUNLAR.

VECTRA CDX 2.0 136 HP DİJİTAL KLİMA , ABS , 4 AİRBAG , XENON FAR , YOL BİLGİSAYARI

406 SV 2.0 135 HP DİJİTAL KLİMA , ABS , 4 AİRBAG , DERİ DÖŞEME , YOL BİLGİSAYARI

LAGUNA RXT 140 HP DİJİTAL KLİMA , ABS , 4 AİRBAG , ISITMALI DERİ DÖŞEME , YOL BİLGİSAYARI

SEÇİM YAPMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR 15-20 GÜN İÇİNDE ARABAYI ALICAZ AMA HANGİSİNİN OLDUĞUNA DAHA KARAR VEREMEDİK.EĞER İÇİNDE SİZİN KULLANDIĞIN ARABALAR VARSA TECRÜBELERİNİZİ AKTARIRSANIZ SEVİNİRİM.VE SİZCE HANGİSİ NEDEN DAHA MANTIKLI ?

• bence laguna al lagunadaki rahatlık hiçbirinde yok laguannın ölüsü bile yeter kışın ısıtmalı koltuğa oturdunmu farkı anlarsın bi tanıdıkta 2.0 140 hp lik laguna vardı ama motor u ölüydü araba 1. viteste 60 ı görüodu ve en son 250 ye çıktığını sölemişti bu arada bende laguna istiyorum ama babam benzinden dolayı uzak bakıo arkadaşlar lagunaya 2.0 140 hp olanına lpg taksak yakıt ne civarda olur şehir içi ve şehir dışı yazarsanız sevinirim bide performans ne durumda olur şimdidden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: proxy007

vectra hakkında hiç olumlu şeyler duymadım.Çok yakıyor,masraflı ve sorunlu..

407 derseniz yeni kasa olsa tamam ama eski kasalarını ben şahsen beğenmiyorum ve pek bir bilgim yok.ben almazdım.Şahsi fikrimdir..

Laguna alınabilir..Daha sorunsuz ve kaliteli bir araç.Benim tercihim hiç düşünmeden laguna olurdu...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.