Şimdi Ara

VECTRA ???? LAGUNA ???? 406 HANGİSİ ???? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
16.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.Opel Vectra bu otomobiller arasında en az donanımı ve en az performansı olan otomobil.Hem de hepsinden daha fazla yakıyor.
    2.Peugeot 406,Renault Laguna'nın yanında küçük kalıyor.Çünkü donanımı,performansı Renault Laguna'dan az.
    3.Renault Laguna beni gerçekten hayrete düşürdü.Bu fiyata bu kadar donanım,performans gerçekten çok iyi.Anlayacağın Renault Laguna hepsinden üstün.Kesinlikle Laguna alırdım.
  • Birde Renault Laguna tipsiz değil.Kardeş sen bakma onların öyle demesine.Önemli olan tip değil.Önemli olan dayanıklılık,donanım,performans.Ayrıca Volvo'lara bakmana tavsiye ederim.
  • baba bi hort olmuş bu ya 2 yıllık konuadam 10-15 güne kadar alacam demiş belki almışta satmıştır bile
  • Harbiden ya. Adam almış arabayı satmış yenisine bakıyordur bile
  • ne kadar hortda olsa o lagunaya tipsiz demişlerya bi şey diyemiyorum yanii ha bi sonraki kasayı deseler tamam tipsiz dicem ama o Laguna nasıl tipsiz olurya benim gördüpüm en güzel en yakışıklı arabalardan biridir o.
  • bence 406 koyu renkler ve sunroof karizma duruyor özellikle temsili olarak koyduğun renk ve siyah
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebel

laguna renault'nun ürettiği en tipsiz arabalarından biri. bunun sebebi de sedan hatcback karışımı kasasından kaynaklanıyor.

ona liftback denir
  • Sorunun cevabı her yerde her zaman Laguna
  • 406 yı kullan digerlerindden kat kat daha kaliteli oldugunu göreceksin

ama 406 olmazsada vectra derim ama 406yı şiddetle öneririm
  • laguna ve opele biniş biri olarak laguna derim
    406 hakkında bilgim yok
  • vectranın resmine bak bide digerlerine hangisi arabaya benziyo. cevap vectra
  • quote:

Orjinalden alıntı: gooogle96

vectranın resmine bak bide digerlerine hangisi arabaya benziyo. cevap vectra

haha haha ne kadar komik
  • laguna
  • tabiki Vectra
  • laguna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXenic -- 2 Haziran 2008; 13:40:46 >
  • LAGUNA
    ikinci eldeki avantajı istediğin zaman satabilirsin parça ve yedek parça sorunu diğer markalara göre nazaran çıkartmaz piyasada laguna daha çok tutulmuştur çünki avantajlıdır 406 piyasada fazla tutulmadı vectra hakkında pek yorum yapamayacağım kullanmadığım için ama LAGUNA
  • Fransızdan uzak duralım, diğerlerini tartışalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Fransızdan uzak duralım, diğerlerini tartışalım...

açtı laleler beyaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Fransızdan uzak duralım, diğerlerini tartışalım...

SENDEN UZAK DURMAK LAZIM
  • Arkadaşlar bende aynı segmentte 2. el araç arıyorum ama karar vermek gerçekten zor, yakın çevremden örneklere baktığımda; 406 çok konforlu, şık ve sexy fakat iki arkadaşımda da pahalı masraflara yol açtı birisinin otomatik şanzımanı bozuldu bir diğeri de yağ kaçırıyordu 4 ayrı yere götürdü hepsi ayrı telden çaldılar sonuç ta olan cüzdanına oldu. Belkide doğru servisi bulmak lazım 406 için.

Laguna da çok üstün bir araç ancak parça maliyetleri yüksek ve 2. el satışı zayıf.

Şirkette enyakın arkaşım Vectra 2.0 CDX kullanıyor LPG de taktırdık ortalama 200-220 YKR tüketim yapıyor ve çok konforlu heybetli bir araba aracı aldığımızda bir kaç yere kontrol için götürdük opelin oldukça kaliteli servisleri var ve parçası bol bu da 2.el satışlarını arttıran bir neden bence. Bilemiyorum Vectra bana en makul seçenek görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.