Şimdi Ara

VEDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZDEN AYRILMAK ÇOK KÖTÜ BİŞE AMA GİDİYORUM ÇU ALLAH CEZASI OKS YÜZÜNDEN ARADA BİR TEKRAR GİRECEM HERKEZ HAKKINI HELAL ETSİN BEN KİMSENİN SİFRESİNİ CHARINI CALMADIM AMA UMUR BENİM CHARIMI CALDI ONA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM VEDE CHARIMI ALINCA SİFREMİ oz_bek E VERECEYİM HERKESİN HABERİ OLSUN SENEYE TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke1994 -- 3 Eylül 2007; 14:06:14 >

• by
  • bye bye...bu oks yi gözünüzde o kadar büyütmeyin 5 sene önce bnde gireceğim zaman heyecanlıydım ama belki de o heyecenım yüsünden fen lisesi yerine anadolu lisesine gittim rahat olun fazla bilgisayar başında zaman geçirmeyin kazanırsınız başarılar oks de
  • saolun 2 nizde hange okuldasın su an ?
  • üniversiteyi kazandım bu sene ktü inşaat müh
  • Güle güle
  • Bende geçen sene girdim oks'ye.Zaten heyecan sınav başlayıncaya kadar sürüyor.Sınav başlayıp kitapçığı açınca hayattan kopuyorsun.Sadece önündeki 100 soru ve 120 dakikayı düşünüyorsun.Sınavın son dakikalarında ya kazanamazsam düşüncesi oluyor.Strese giriyorsunuz.Bu stres sonucu karnınız veya başınız ağrıyabilir..Benim karnım ağırdı.Size de böyle bir şey olursa sakın sınava devam etmeyin.Eğer devam ederseniz çok kolay soruları bile yapamayabilirsiniz.Onun için sıranın üzerine kapanıp kötü düşünceleri kafanızdan atın.Sınavı çok iyi bir puanla bitireceğinizi düşünün.2-3 dakikanızı böyle geçirin.Sonra emin olun önceden çözemediğiniz bazı soruları bile çözersiniz.
  • saol bilgi icin ozan sende saol

• quote:

Orjinalden alıntı: oz_bek1905

by

• bende anlatıyım

dersleri dikkatli dinle
    ewde çalışmadım ama sen çalış

sınava girince 1 gram sitres olmadı alışkınım satrrançıyım

girdim sınava

adrenalin yüksek ya

2 dk de 13 soru yaptım

sonra yavaş yavaş yaptım

hep sondan başlarım birtek türkçe ilk ten

en sevdiğim ders mat

24 d 1 y

oks=467.7 sakin ol

• saoll taktikler iicin sen hange okula yazıldın peki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.