Şimdi Ara

İSTİFA SORUNSALI (MUTLU Son)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yeni kariyer açışımda bırakana kadar kulüpteyim diyorum pat kovulmuşum :D Oyun bile bir süre sonra sizi kovuyor.Dinamo Moskova dayım 35 sezonda 32 şampiyonluk yaşadım. (kulüp rekorum daha uzunu yok) Adımı değiştirseydim keşke kovulanadam koysaydım. başladığım ilk sene yarıdan devraldım 3 cü bitirdim. İkinci sene bir Şampiyon oldum 32 sene üst üste. gelelim 34 cü seneye bu süreye kadar gelsin lig kupaları şampiyonluklar 4-5 senede bir avrupa kupası dunya kulupler sampıyonası yardırıyorum. 34 cu senemde şampiyn olamadım başkan fena bozuk attı ??????? o sezonu kupası kapattım. UEFA ligler sıralamasında ilk 5 içinde bir lig olduk. 17 den 5 e . sadece puanları ben topluyorum ligimdeki diğer takımlar yatış. sayemde kontenjan açılıyor bırakın kupayı gruptan gecemıyor elemelerde takılıyorlar. Neyse son sezonum ligin bitimine 4 hafta var(bnm fikstüre göre avrupa ve kupa macları çakısınca geriden gelıyorum. Normalde 2 hafta kalması gerekiyor. Lider 68 ben 62 puanım. Ve son maçım liderle. 3te3 yada 3te2 yapsam şampiyonum.Neyse 1-0 kazanıyorken pat penaltı 90+3 haydaaa ve yedik 1-1 oldu uyarı bile almadan maç sonu kovuldum. Halbuki şampiyon olurdum kalan 3 macın 2 sı kume dusmus rakiplerdi. Bazen başınıza geliyor as takımdan 9 sakat nedir ? çok dertlendim çok. Bastım emekliliği yeni kariyer açtım.

İstatistikler:
    Oynanan maç:2926
    kazanılan maç:1874
    beraberlik:462
    kaybedilen: 590
    atilan gol: 7209
    yenilen gol:3435
    averaj:3774
    galibiyet yüzdesi:64 (son zamanlarda düştü)
    80 Kupa 31 lig 11 kume yükseltme başarısı TIRNAKLARIMLA KAZIYA KAZIYA
    Burda da dedim tek kulüp sonuna kadar ve yine uzun sürmedi :D Anlamsızca dünya bir numarası olup niye istifa edip en alt lige gidersin ki :D

2015-2021 İstanbulspor 2ci lig ve 2 super lig sampıyonlugu (bayern teklıfı gozumu dondurdu bastım ıstıfa
    2021-2022 Bayern Munıh Şamp Ligi Süper kupa alm kupası (bütce kısıtlaması dedıler ben ıstıfa ettım :D
    2022-2023 Fenerbahçe (kısa sürdü yine) Tuttuğum takımdan teklif geldi bastım istifaa
    2022-2027 Galatasaray 13 kupa kaldırdım avrupa dahil (hiç bitmeyecek sandım bu sevdada bitti)ancak ben istifa etmedim busefer :D Kulüp baskanı değişti daha büyük vizyonlu birini istedi devam etmek için bende bu sözün ardına Bastım İstifa :D
    2026-2028 İspanya yönettim Avrupa kupasını alınca bastım istifa .
    2026-2029 arası Köln takımını yönetiyordum. Kazandığım tek kupa lig kupası oda avrupa yoluna yetti. 3 sezonda kümede kalma mücadelesi BAM bastık istifa. Kulüp baskanı ilk 6 ya gir diyor bütce 2 mılyon. nasıl lan bu iş demeye kalmadan byee.
    2028-2029 Swansea Birazda ingiliz takılalım transfer döneminden sonra geldik. Takım son sırada kümede tuttuk sözleşmem 5 aylıktı. Şerefli başkan sözünde durdu uzatmadı sözleşmemi Bastım istifa. Lig bitmişti kümede kalmıştık.
    2028-2029 Gençlerbirliği Ligin 32 ci haftasında geldim. İngiltereden gelen Çılgın Türk. Bir süre ankarada yaşamanın verdiği gazla aldım takımı. 4 puan lazımdı ligde kalmak için. ve başardık. Bastım istifa :) Sözleşme istedim 4 yıl bana dediler 1 yıl zam ver la dedim vermedi sözlesmeme 1 gün kala istifa.
    2029-2030 İstanbulspor ilk göz ağrım bana teklif yaptı bu sefer daha uzun sürer diyordum. (serefli baskan küçülme kararı aldı ben geldikten sonra. 500 mılyon kasadaki para nasıl harcıyım derkn -17 mılyon oldu 1 adam alamadan ustune çerez parasına yıldızları sattı. 5 macta 13 puan topla diyor kafayı yemiş :D dedim hacı az indir hele yok dedi sen yaparsın. Fikstür iç saha Kasımpaşa Beşiktaş deplasman Bursaspor Galatasaray Kayseri bu 5 takım ilk 6 içerisinde ben 9 cuyum? Neyin kafası bu ? Bastım İSTİFA
    2029-2036 kadar TÜRKİYE menejerliğine oturdum İSTİFASIZ. Dunya kupası avrupa kupası kendı kurdugum jenerasyon. eski kulubumden taki 19 oyuncuyu cagırıncaya kadar sıkıntı yoktu :D Artık 2 takım fazla gelınce tum kupalarda kalkınca Turkıyeyi uzulerek bıraktım.
    2029-2033 Austuria Wien takımına gittim ve en güzel yıllarım burada geçti. ilk sezon 2 ci bitirdim sonra full şampıyonluklar ligde hegemonyayı kırdım. ve UEFA ile taçlandırdım.Sonra yine anlaşmazlık BASTIM İSTİFA.
    2033-2039 Beşiktaş teklifi cazip geldi kabul ettim. Başkan bonkordu sagolsun bir sezonda 6 kupa birden alınca 600 mılyon harca dedı elbette harcadım ertesı sene de 500 küsür bir baktım FİNANSAL FAİR PLAY takılmısız 2 mılyar AVRO borcluyuz. DONK BASTIM iSTİFA :) sayısız kupa kaldırdıgım kısa donemde.
    2038-2039 Sampdoria Her kuşun etini yedik bir bu kaldı :D Sezon kulüpsüz geçmesin dedik takımı kümede tuttuk. Sözleşme teklif ettiler kabul ettim Buna bende şaşırdım :D Sezon oncesı transferi yaptım ne oldu bana teklif var bastım istifa :D
    2039-2045 Galatasaray teklif yapmış dururmuyum. 24 kupa daha kaldırdım. Artislik tavan. Bir oyuncuyu alırken baskan mudahale ettı izin vermedi. Şekil koydum ve direk beni KOVDULAR. İstifa etmeme bile izin vermediler.
    2044-2045 Diyarbekirspor Böyle kariyer var ama kimse teklif etmiyor. gittiğim takım15 mac 14 yenilgi sırf boş durmayak. 2 maça çıktım baktım beni aşar bastım istifa :D
    2044-2049 Kocaelibirlik: Play Off oynayan takımdan teklif aldım. akla mantıga sıgmıyor play off kalan takım neden hoca arar zaten başarılıdır. Neyse beleşe karıyer yazdık kume atladık :D sonra ptt deylen Türkiye kupası ve süper lige cıkarken Uefada oynuyordum D: avrupa kupası da alarak son sezon BAStım İSTiFA.
    2049-2052 arası TÜrkiye menejeri oldum Dünya sıralaması 1 ci yaptıgım ülke 50 lerde gezıyordu Alt yapıda donmuştu bir el attım 2 ciliğe kadar iteledim.Sonuç Dememe gerek varmı istifa :D
    2050-2053 Galatasaray Bu sefer yeni başlangı. geçmişe sünger çek dedik geldik. 9 kuYok efendim neymiş sözümü tutmamışım. Final oynıcaz dedik çeyrek finalde elendik tahammul edılemezmiş. Penaltıyla elendik nabak :)
    2052-2059 Torquay (sırf milliyetci duygularım kabardı İngiliz takımıdır) en alt ligden Premier lige kadar çalıştırdım. Son sezonumda cıktıgım premier ligden lige bitime 5 hafta kala istifaya zorlandım halbuki ligde kalma basarısı koyabilirdim.(en basarılı oldugum konu UEFA KUPASI konusması yapmak ve gaz vermekti.Bastım istifa.
    2059-2064 Kocaelibirlik bu sefer kaldığım yerden devam çıta Ş.ligi oldu lig sampıyonlukları geldi Galatasaray lig ambargosunu kırdım. Son sezon yine kabus ve yine istifaaaaaaa. Mali kriz beni vurdu maaşım 2 mılyon karsıylamayız dediler indirim bile yap demediler bye dediler gururuma dokundu ben istifa ettim.
    2063-2064 Gölcükspor boş kalmıyalım dedik başarısız olduk. play offdan az daha kumeye dusuruyordum
    2063-2066 Tavşamlı Linyitspor Gölcükte o kadar kotu gıtmem ragmen gelen teklifle istifa edip Play offa bedava kondum :D :D :D sonuc süper lige kadar basamak basamak cıktık. Bu süreçte
    2065-2066 Sırbistan eş zamanlı menejerlik yaptım sırf karızma popularıte duzelsın diye sonuc basarısız istifa
    2066-2068 Galatasaray Bu kaçıncı dönüş bende bilmiyorum ama intikam dönüşüydü. ilk sezon tum kupaları aldım. ikinci sezon baslar baslamaz istifa ettim kıymet bilsinler. Baskan niye istifa ettiğimi bilmediğini söylemiş aç biraz tarih oku ve Artık intikamımı almıştım.
    2067-2072 Kadar yeniden KOcaelibirlikteyim ve şuan yazarken fark ettim ki aynı takımlara kısır döngüde kalmışım. Sakın küçümsemeyin dünya sıralamasında ilk 4 kulüpte yer alıyor GS ve kocaeli.En başarısız sezonum olmasına ragmen hıc kovulmadım şaşırıyorum. 5 sezonun 4 unde şampıyon oldum. Son sezon sadece super kupa aldım tahmınen ondada sampıyon olucam ama hiç avrupa basarım olmadı hep yarı fınalden oteye gıdemedım. şaşkınım :D
    2068 ---- ??? Türkiye hala istifa etmedim sene 2072 şok ülke zor durumda taşın altına el koymak şart.

SONRA KULÜPLE KONUŞURKEN VAY EFENDİM BU KADAR ÇOK NİYE İSTİFA EDİYORSUNUZ ?

LA BEBE KARİYER GEÇMİŞİ BURADA HALA TARTMAYA ÇALIŞIYORSUN ? DİYEMEDİM YA LA HER ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIRIM DEDİM DÜŞÜK BÜTÇEDE OLUR ABİ DEDİM HATTA VERME MAAŞIMDAN KES DEDİM 3MILYON HAFTALIK PARAMI TAKIMIM İÇİM 7500 TL YE DÜŞÜREN ADAM. FM BAĞIMLILIK YARATIYOR.DİYENLERE İNANMA İSTESEM BIRAKIRIM AMA NİYE İSTİYİM.

hee bu arada menejer 1993 doğumlu sene 2072 79 yaşındayım. Gençlere taş çıkartıyorum. Tüm avrupa ligleri aktif ama hala TR den kopamıyorum.

• Cs oynarmış gibi oynamışsın kardeşim :)

Aklıma amiga zamanlarını getirdin var ya.
  • 2072'de hangi oyuncular var merak ettim tabiki günümüzdeki hiçbir oyuncu yoktur da isimleri falan merak ettim oyunun uydurduğu. Onlara nasıl alışıyorsun?
  • Maşallah
  • . Valla ben en fazla 6 sezon oynayabildim aynı kariyeri.
  • SaplıBardak S kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyliyim kardeşim İngiltere Vanarama Ligini ne kadar tanıyorsan alışıyorsun :D Genelde isimlerle soy isimleri değiştiriyor bazılarını yakalıyorum. Yarı alman yarı türk doldu oyun :D Pasaport sorunu da var.

Şifremi unuttum donanımhaber :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LannTheClever

. Valla ben en fazla 6 sezon oynayabildim aynı kariyeri.

Aslında bende öyleydim başlarda Save klasörünü bir açıyorum 10 tane dosya sinirlendim sildim :D

Oyunda şunu yaşadım. 22 yıl çalıştığım takım stadyumuna adımı verdi ... Aynı anda 2 takım çalıştırmanın zevki paha biçilemezdi.

Özellikle Türk Milli takımı ve Türk kulübü çalıştırıp kendi oyuncularınıza torpil yapmak :D 1 mılyon eden forvet avrupada 10 mac gorunce engelsiz premier lige gidebiliyor. Bir sefer kendi ilk 11 mi doğrudan Hırvatistan karşısına çıkarttım :D Bildğin barcelona etkisi yarattı .d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaskarbey1

quote:

. Valla ben en fazla 6 sezon oynayabildim aynı kariyeri.

Aslında bende öyleydim başlarda Save klasörünü bir açıyorum 10 tane dosya sinirlendim sildim :D

Oyunda şunu yaşadım. 22 yıl çalıştığım takım stadyumuna adımı verdi ... Aynı anda 2 takım çalıştırmanın zevki paha biçilemezdi.

Özellikle Türk Milli takımı ve Türk kulübü çalıştırıp kendi oyuncularınıza torpil yapmak :D 1 mılyon eden forvet avrupada 10 mac gorunce engelsiz premier lige gidebiliyor. Bir sefer kendi ilk 11 mi doğrudan Hırvatistan karşısına çıkarttım :D Bildğin barcelona etkisi yarattı .d

Tamamen yerli mı yapiyodunuz takımı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LannTheClever kullanıcısına yanıt
    Bir sefer oyuncular isyan etti takımdaki 14 yabancıyıda sattım haliyle 3 ş.ligi üst üste almış kadro alcısı bol. Onun yerine 28 tane Türk oyuncuyla girdim sezona :D 23 yas altı ve A takım seviyesindeki tüm oyuncuları aldım. Forvetim 200 mılyonluk turktu. boş değillerdi ama hepsi kalite. En ucuz transferım 50 mılyon cıvarıdır.

Sattıgım oyuncularım 14 oyuncudan 1.8 mılyar gibi gelir ve sonraki satışlardan pay aldım. Forvetim Camposu 180 mılyona sattım + kac ay vade para mıllı forma golu basına para sonrakı satıstan pay gibi.
  • quote:

Bir sefer oyuncular isyan etti takımdaki 14 yabancıyıda sattım haliyle 3 ş.ligi üst üste almış kadro alcısı bol. Onun yerine 28 tane Türk oyuncuyla girdim sezona :D 23 yas altı ve A takım seviyesindeki tüm oyuncuları aldım. Forvetim 200 mılyonluk turktu. boş değillerdi ama hepsi kalite. En ucuz transferım 50 mılyon cıvarıdır.

Sattıgım oyuncularım 14 oyuncudan 1.8 mılyar gibi gelir ve sonraki satışlardan pay aldım. Forvetim Camposu 180 mılyona sattım + kac ay vade para mıllı forma golu basına para sonrakı satıstan pay gibi.

Uzun kariyer olunca rahat rahat radikal kararlar verebiliyosunuz demek ki hocam saygı duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Uzun kariyer olunca rahat rahat radikal kararlar verebiliyosunuz demek ki hocam saygı duydum.

Eyvallah hocam ilk kovulunca koyuyor biraz. Sonra yine aynı kulube gelıp tekrar ve tekrar kovulunca birazda arsız olabiliyorsunuz :D

Takımla bağ kurarım resmen duyguları katarım .d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.