Şimdi Ara

[VEDA][GÖMÜLDÜK] İSTANBUL EFSANESİNE VEDA ETTİ. YENİ EFSANELER İÇİN BEKLEMEDEYİZ. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.292
Cevap
53
Favori
578.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ecmwf 50 cm kar ve de gunduz hadi -lerde sicaklik verdi FETOnun köpeği GFS seni yenicez
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    Nallart tutsada tutmasada adamsin kislari basimizdan eksik olma.Godzillanin babasi adam gibi adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

OHA ÜSTÜNE OHA. ECMWF İSTANBUL TALAN OLACAK DİYOR

Hocam veriyon gazı veriyon gazı ümitlerimizle oynama Eğer godzilla gerçekten şehrimize uğrarsa tam uğradığı anda burada olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 216h hala üzerimizde eğer son 2 güne kadar bu şekilde devam ederse istanbulda hayat 1 hafta durur
  • Sistem direk böyle gelsin torunlarimiza anlatacağımız bi kar yagisi olur
  • KARDEŞLERIM BÖYLE GELİRSE İSTANBUL ÖYLE DEK LER VURACAKKI YANİ DENİZ ETKİSİ İLEN OLUŞAN KAR.FELEGINIZI SASIRACAKSINIZ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAHIM BU GERÇEK Mİ 216.SAATTE BİLE - 15 ÜZERİMİZDE. AMAN ALLAHIM. TATİL BEKLEYEN KARDEŞLERIM BU GELİRSE 1 HAFTANIZ KESİN GARANTİ. YARIN BÜYÜK TAKİP OLACAK. İNŞALLAH BOZMAZ İNŞALLAH

• Yumuşar hocam kalmaz o sistem dağılır metrobüs gazlarıynan suriyelilerin osurugu yeter bu sistemin dağılmasına
  • Ecmwf 144h ve sonrasinda efsane bir yagis gösteriyor ama gfs icin ayni sey soylenmez ama gfsde 168h den sonra bir yagis alma ihtimali var dogru yorumlamismiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgr.gkmn

Ecmwf 144h ve sonrasinda efsane bir yagis gösteriyor ama gfs icin ayni sey soylenmez ama gfsde 168h den sonra bir yagis alma ihtimali var dogru yorumlamismiyim

Gfs sistemi biraz batida bırakıyor. O nedenle dek ile yağış almamiz sıkıntıya giriyor. İnşallah yarın düzeltecek

• İstanbul'da yer yer metreler ölçülebilir. Soğuktan, fırtınadan ve kardan çok ciddi hasar yaşanabilir.
  • Gençler bu sefer cidden güzel kar geliyor, vade yaklaşmaya başladı ve soğuklar bu vadede çok çok uygun. Ecmwf bizi gömüyor ve ecmwf uzun vadede başarılı bir modeldir. Gfs bizi bitirdi ne yazık ki ama ben diyim. Bu gece 0.30 güncellemesi çok önemli, ecmwf uyar ise asıl gfsenin nasıl bir dansöz olduğunu anlıycağız. ecmwf şuan 192h sadece siklonik yağış ile istanbul için kıyılara en az 6 inch veriyor. BU 15 CM HEMDE DEKSİZ !!! dek ile her yer şenlenicek. Umarım bu akşam gfs ecmwf uyarda nasıl bir dansöz olduğunu görürüz. Dualarınızı eksik etmeyin gençler. Bu sistem için bol bol dua ediyorum, Ecmwf salıya kadar istikrarı bozmaz ise sistem bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potocky

İstanbul'da yer yer metreler ölçülebilir. Soğuktan, fırtınadan ve kardan çok ciddi hasar yaşanabilir.

BU SEFER TEMKİNLİ YAKLAŞIYORUM SALI GÜNÜDE BÖYLE DEVAM EDERSE MEŞALELERİ YAKARIM

• Nallart bey sizide tebrik etmek istiyorum, artık daha bi temkinli ve açıklamalı konular açıyorsunuz. Konu'yu cidden çok güzel anlatmışsınız emeğinize sağlık. İnşallah bu emeğinizin karşılığını dolu dolu kar ile alırız. Artık 2004, 2015, 87 duymaktan bıktım. ARTIK 2017 İSTİYORUZ
  • Bune herkes le'nallart olmus Yarin tatil olur mu acaba bir suru sinav var
  • Cuma günü kar yagmadan tatil yaptık bu sefer de kar eşliğinde tatil yapmak güzel olur. Sıcaklıklar cok fena gözüküyor. Daha cok var bakalim neler olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: begamermc

Nallart bey sizide tebrik etmek istiyorum, artık daha bi temkinli ve açıklamalı konular açıyorsunuz. Konu'yu cidden çok güzel anlatmışsınız emeğinize sağlık. İnşallah bu emeğinizin karşılığını dolu dolu kar ile alırız. Artık 2004, 2015, 87 duymaktan bıktım. ARTIK 2017 İSTİYORUZ

SAGOLASIN KARDEŞIM. BU KONUYA İLGİSİ OLAN ARKADASLAR SORULARINI İLETİRSE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM. INSLALAH YENİ BİR EFSANEMIZ OLACAK BUNA İNANIYORUM.

• ALLAHIM NE OLUR BU EFSANEYİ YAŞAYALIM AMA 22 OCAK'A SIÇRAMASIN UÇAĞIM VAR YARABBİM
  • Ab sistemi olduğu için son kazıktan sonra 2. bir kazığı bedenim kaldıramaz
  • Yav he nallart he sana son inanısım oldu gecen sistem..

Bu sistem olacakları soyleyeyim;

-OOW GOMULECEZ OLECEZ BİTECEZ SURİ BUM BUM!!

-arkadaslar ECMWF, GFS, GEM, ASDSD, AFGDG abartmış o kadar da saglam degilmis

-godzillayı iceri almislar sonra hebele hubele

-KANDIRILDIK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 1 Ocak 2017; 22:18:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.