tolga olm daha geçen gün konuştuk bana aynen söle dedin.olm ben o critic'i vuracam.hani senini vuracağın critic.pre de almıştın.72 ye kadar getirdin.ama yinede ön doğru kararı vermişsin.bende ezki bi x oyuncusu olarak(hatırlarsın:D)bıraktıktan sonra içimdeki o boşluğu bi süre dolduramadım.ve yeni açılacak olan ilk servera atladım seninde bunu yapmandan korkuyorum.yinede bu senin hayatın.darısı kurtulmak isteyipte kurtulamayanların başına
adam yememiş içmemiş veda konuşması yazmış.bu kadarmı yenir bi kafa yaa.altı üstü oyun bırakdın .
quote:
Orjinalden alıntı: asabi_troll
adam yememiş içmemiş veda konuşması yazmış.bu kadarmı yenir bi kafa yaa.altı üstü oyun bırakdın .
Altı üstü bir oyun değil. Bir yaşama biçimi. 2 kez bıraktım 3-4ay sonra daha fazla hırsla yeniden oynadım. En büyük hatamız knight online i sadece oyun olarak görmektir. Sword breakerla oynayan , üstünde plate set olan biri için bakıs açısı farklıdır emek verip birşeyler yaptıysanız işte bırakması zor olan kısmı bu.
teşekkür ederim kaancım ama bilmiyorum bu oyun benden cok şey götürdü ve bu arada asabi trol ben bu oyuna 2yılımı verdim kendı emeğimle o charı 72lvle getirdim ve sen kalkmıssın yememiş içmemiş veda knoşması yazmış diyosun beni xigenonda bilen bilir b oyunda emeğim cok geçti ve sanırm bir veda konusşması yapmak en doğal hakkım senin gibi bilinçsiz insanlar yüzünden bu oyun bu hale gösteriyor ilk önce insanlara saygı gösterin sonra insan kılığına bürünün!
ßß
en iyisini yapmışsın hayatta yaşamaya değer herşeyi yapmanı dilerim en önemlisi ailenle sevdiklerinle iyi vakit geçir
üzüldüm kardesim bende LoRd_Lorienn / DeLi_Tosbaa. ShUrtUkThOssBaHaAa ... senle cok oynadık bilirim karektirini üzüldüm ne diyeyimmm ama belli bir süre sonra dönersin diye düsünüyorum :((
quote:
Orjinalden alıntı: oldmember
quote:
Altı üstü bir oyun değil. Bir yaşama biçimi. 2 kez bıraktım 3-4ay sonra daha fazla hırsla yeniden oynadım. En büyük hatamız knight online i sadece oyun olarak görmektir. Sword breakerla oynayan , üstünde plate set olan biri için bakıs açısı farklıdır emek verip birşeyler yaptıysanız işte bırakması zor olan kısmı bu.
sorun bu. oyun olarak görürsen hayatını etkilemes. yaşam biçmi olarak görürsen hayatını etkiler.
bir kawramın yaşam tarzı olması için bir felsefeye sahip olması gerekir.
örneğin futbol bir yaşam tarzıdır.oyun olarak bakarsan.tiyatro bir yaşam tarzıdır.
ancak senin hayatın nekadar ucuzmuşki bir pc oyununu kendine yaşam tarzı olarak belirliyor. yazık.
ayrıca saatlerce pc başında oturup bi sürü item yakıp diğer itemi +8 basmak.yada z r skill basmak çok büyük emek aman allahım öle böle deil yane..
sen hayatında emek görmemişsin.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: oldmember
quote:
sorun bu. oyun olarak görürsen hayatını etkilemes. yaşam biçmi olarak görürsen hayatını etkiler.
bir kawramın yaşam tarzı olması için bir felsefeye sahip olması gerekir.
örneğin futbol bir yaşam tarzıdır.oyun olarak bakarsan.tiyatro bir yaşam tarzıdır.
ancak senin hayatın nekadar ucuzmuşki bir pc oyununu kendine yaşam tarzı olarak belirliyor. yazık.
ayrıca saatlerce pc başında oturup bi sürü item yakıp diğer itemi +8 basmak.yada z r skill basmak çok büyük emek aman allahım öle böle deil yane..
sen hayatında emek görmemişsin.
sen de bu oyuna bu kadar yüzeysel yaklaşırsan hiçbir zevk alamazsın. zevk alarak oynayan adamı da kıskandığın için böyle cvplar yazarsın. bu oyuna emek vermediğimizi iddia edebilecek kadar da cahilsin oyun hakkında
Bu işin banı olmaz kardeşim bende oyunu bıraktım ama bilmiyorum yeni serverda bişeler yapabilirim ama belli olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: PAŞHA
Bu işin banı olmaz kardeşim bende oyunu bıraktım ama bilmiyorum yeni serverda bişeler yapabilirim ama belli olmaz
Bende bırakdım.Arkadas da bu yenı server acılınca gecek gıbı bır sey soyluyor ama bundan sonra kararım asla cıft ortak ıle oynamamak
kardes ben sevdıklerıme veda edıyorm en azından beni tanıyanlara eger bu oyunda hedefin olmazsa öle kolay lvle gelemezsin sonra cıkıp mıllete kosp ıle kastın yok program kullanıyo dıyen insanlar türüyo yazık şu oyunda emek verip gercekten bir yerlere gelen okdar çok insan biliyorum ki bende bunun sadece bir oyun oldgunu bildigim için söledim zaten
ben bu adama sahitim bu adam kospla kasmadı bildim bileli asastırr .. bıcaksız 1 gün görmedim son 10 gün napmıstır bilmuıyorum
son 10 gündür np kasıyodum
Ne mutlu sana kendi iradene sahipsin demekki oyuna bırakacam diyorsun bazıları hiç bırakımıyor iradene hakım olabiliyosun çok tebrikler...
ii olmus bıraktıgın.ah birde ben bırakabılsem
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
güle güle sevgi kelebeği
quote:
Orjinalden alıntı: togy
slm arkdaşlar ben xigenonda oynayan lanetinevladi(assasian) beni tanıyan tanır pek sesim çıkmazdı yorum yapmazdım ama bu forumdan çok şey ögrendım herkese emekleri için teşekkür ederim çünkü oyunu bırakıyorm biliyorum çoğunuz bize ne bırakırsan bırak diyebilirsinz ama ben veda etmek istedimbu arada cok sık görüyorum bazı arkdaşlar her meseja diyolar banada derseniz şaşırmam