Şimdi Ara

VeDa KoNuşMaSı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• ßß sana keşke butun knightı fişinden çekseler bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: asas4ever

quote:

Orjinalden alıntı: asabi_troll

quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

quote:

Orjinalden alıntı: asabi_troll

adam yememiş içmemiş veda konuşması yazmış.bu kadarmı yenir bi kafa yaa.altı üstü oyun bırakdın .

Altı üstü bir oyun değil. Bir yaşama biçimi. 2 kez bıraktım 3-4ay sonra daha fazla hırsla yeniden oynadım.
    En büyük hatamız knight online i sadece oyun olarak görmektir. Sword breakerla oynayan , üstünde plate set olan biri için bakıs açısı farklıdır emek verip birşeyler yaptıysanız işte bırakması zor olan kısmı bu.

sorun bu. oyun olarak görürsen hayatını etkilemes. yaşam biçmi olarak görürsen hayatını etkiler.

bir kawramın yaşam tarzı olması için bir felsefeye sahip olması gerekir.

örneğin futbol bir yaşam tarzıdır.oyun olarak bakarsan.tiyatro bir yaşam tarzıdır.

ancak senin hayatın nekadar ucuzmuşki bir pc oyununu kendine yaşam tarzı olarak belirliyor. yazık.

ayrıca saatlerce pc başında oturup bi sürü item yakıp diğer itemi +8 basmak.yada z r skill basmak çok büyük emek aman allahım öle böle deil yane..

sen hayatında emek görmemişsin.

sen de bu oyuna bu kadar yüzeysel yaklaşırsan hiçbir zevk alamazsın. zevk alarak oynayan adamı da kıskandığın için böyle cvplar yazarsın. bu oyuna emek vermediğimizi iddia edebilecek kadar da cahilsin oyun hakkında

işkembeden sallamayın..çok oynayan çok bağlanır..böle bir düz mantıkmı var.

birşeye bağlanıncamı zewk alıyosun.oyun oynamak içindir ..bende oyunu sadece oynuyorum bumu yüzeysellik.

ve herzaman dediğim gibi böle bi oyunu yapan insanlar bile bunun sadece para kazanma aracı olarak yapıldığını görürken sen nasıl içine düşüyosun oyunun.

adam kendi yapmış bu bir ticarettir diyor röportajında. sen ise yapandan daha iyi biliyosun süper .

nette forumlara açılan başlıklarla uğraşıcağına aylık oyun dergilerini örneğin (level .) takip edersen bu yorumlara söyleşilere ulaşabilirsin .

• şaka şaka bıraktıgına sewindim darısı başıma

• yaş kaç?
  • ins bizde bırakırız yawww bagımlı olmaktan farkımız yokk walla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.