Bildirim
Vedat MURİQİ Çöp Ana Konu (GÜİZANIN HESABI) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vedat isterse sezonu 10 golde tamamlasın yine de ağzımı açıp bir şey söylemem.Görüyoruz çünkü yaptıklarını,oynadığı oyunu.Adam koşuyor,geri geliyor,rakibi bozuyor,al-ver yapıyor.2 senede gösterdiği gelişim inanılmaz.Belki görüp görebileceği en üst seviye bu kadar daha fazlası olmaz ama bu da bize yeter.Ölmüş bitmiş Van Persie gibi adamlar yerine prime dönemini yaşayan Vedat-Kruse gibi adamlar alırsan şampiyonlukta iddialı oluyorsun.Geçen sene yapılan en büyük hata buydu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10.09.2019
İngiltere - Kosova maçı. Vedat Muriç, 1 gol 2 asist
Bence çok kötü değil haa çok çok iyide değil ama şimdilik bu takıma yeterli. Ayrıca takım daha yeni taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Hiç bir oyuncu şuan kim nereye ne hızda pas atacak, adamın nerede olduğunu içgüdüsel anlayamıyorlar. Takım en az bozulmadan 2 yıl beraber oynamalı diye düşünüyorum. Bugün gazelerde hemen 20mil falan değerlendi satılacak gibi haberler görüyorum. Oyuncu geliyor 3-5 gol atıyor satılıyor bu yanlış Tr ligi zaten ne kaybettiyse aç gözlülükten kaybetti.
Salla kanka çok sıkıştın mı totem yaptım dersin
Vedat beni de yanılttı valla. GS'ye karşı bizi kullanıyor, bu adam kim ki bunu kovalayacağız diyordum. Adam hem Fenerli, hem de topçu oğlu topçu çıktı.
fenerbahçe maden buldu. şu son milli maç performanslarıyla fiyatı en az 80-90 milyon euro. -
Kardeşim hangi hayal dünyasında yaşıyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: por favor
fenerbahçe maden buldu. şu son milli maç performanslarıyla fiyatı en az 80-90 milyon euro.
Cenk , CL performansıyla 20 küsür bir fiyata satıldı. -
Yapmayın şöyle şeyler Türkiye'de hiç bir oyuncu 25 M üstü etmez.quote:
Orijinalden alıntı: por favor
fenerbahçe maden buldu. şu son milli maç performanslarıyla fiyatı en az 80-90 milyon euro.
Oguzhan 150 milyon len diyen tinercilerden olmayalım -
"1 ispatla 50 alimi ikna ettim, 50 ispatla 1 ersuncuyu ikna edemedim."
Bu nasıl imza :) şuan takımın hangi durumundan memnun değilsiniz?
Konu sahibi de sizsiniz o da ayrı bir olay :)
İngiltereye 1 gol 2 asist her babayiğidin harcı değil. -
Vedat milli takımda şov yapmış , özeti izledim.
Ligde 10-20 arası bir gol sayısına ulaşacaktır. -
Tebrikler hocam çok net rakam vermişsin benim tahminim o kadar net değil 5 ile 35 arası bir gol ile tamamlayacağını düşünüyorum
Slimani vedattan daha iyidir
Kafasını karıştırmayı başaranlara helal olsun.. Bu haliyle Avrupa garson olarak bile almaz bunu ... -
takımın yeni adını koyuyorum fenerbahce ümraniye çöplüğü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
muriqi bu sene saç baş yolduracak en başından söylediğimiz gibi bu adam tam bir balon. kaçırdığı golleri dikkatle izleyin hazır denilen bir forvet bu golleri kaçıramaz. rize bu topçuyu iyi kitledi sene sonu teneke bağlar göndeririz artık.
şu takımda iddia ediyorum slimani bu sene olsaydı muriqiden 2 kat fazla gol atardı. muriqi 10 golü zor geçer maks 13 golle bu sezonu kapatır. mevlüt çok daha kaliteli bir forvet. -
Eminim august yastadır,kazanmamız ve vefatın gol atmasını kaldıramaz
Bu yorumda ışık var.quote:
Orijinalden alıntı: duggac
muriqi bu sene saç baş yolduracak en başından söylediğimiz gibi bu adam tam bir balon. kaçırdığı golleri dikkatle izleyin hazır denilen bir forvet bu golleri kaçıramaz. rize bu topçuyu iyi kitledi sene sonu teneke bağlar göndeririz artık.
şu takımda iddia ediyorum slimani bu sene olsaydı muriqiden 2 kat fazla gol atardı. muriqi 10 golü zor geçer maks 13 golle bu sezonu kapatır. mevlüt çok daha kaliteli bir forvet. -
abi sen geçen hafta yoktun piyasada mağlubiyetlerde yoksunuz ersuncular ama biz hep burdayız ahahahah
ulan iki kadronun arasında dağlar kadar fark var adam sahamızda ankaragücünü zar zor 2-1 yenmemize seviniyo
ya bizim herkesi yenmemiz lazım alanya dahil trabzon dahil... adam bunu göremiyo ankaragücü maçına odaklanıyo
ahahahah golü muric mi attı kruse mi... bu golden sonra kruse konusuna gidip kruseye övgü dizmeyip
muricin becerisini ima etmeye çalışanın futbol bilgisinden şüphe ederim... kruse topu adamın ağzına attı
abisi futboldan anlamıyosan rica ediyorum diğer ersuncularla kendi aranızda sohbet edin
-
Bu forumda kendini otorite yada fenomen sananların patlaması gibi, bir gelenek mi var ?
İddialı başlıklar ve trajik patlayışlar. Seviyoruz eğlenceli tipleri.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X