< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 10 Eylül 2020; 15:41:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 10 Eylül 2020; 15:41:39 > |
|
FB ana konusunda bu şahsın Ali Koç ve Ersun Yanal düşmanlığı, ligin başlamasına 1 gün kala Vedat çöp konusu, sizin gibiler varken bizim düşmana ihtiyacımız yok çok şükür. Tutma kardeşim Fenerbahçe’yi zorla mı? Tüm rakipler puan kaybetmiş sezona moralli girme şansı var açılan konuya bak.
|
Adam Gaziantep macinda gercekten harikaydi. Ben uzUn zamandir ortasaha gibi oynayip pres yapan. Takimi ataga cikaran ayni zamanda forvet gibi sut araya kacma gibi davranislarda bulunan forvet gormemistim. Hicbir fb lide görmedi 3 yildir.
|
Tamamen objektif söylüyorum ligin en iyi forveti
|
Gaziantep maçını izledim. Konuyu açanı kaale alamıyorum maalesef. Belli ki 13-14 yaşında bir kardeşimiz. Muric bu şekilde oynamaya devam ederse çok iş yapar fenerde.
|
Gecen hafta attigi golle puanini verdim ben. Cok degerli bir golcu bence.
|
PUHAHAHAHAHAHAAAAA
|
vedat muriqi çöp olmasada sıradan bir futbolcu bana göre. bu adamın yaptığını zaten bütün en dandik takımların forveti bile yapıyor. ne farkı var? nerede alexler pier van hoijdonk lar ortegalar. şimdiki adamlar onların yanında çırak bile değil
|
Kardeşim hangi hayal dünyasında yaşıyorsun.
Cenk , CL performansıyla 20 küsür bir fiyata satıldı. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|